ws kurallarınızı zevkinize göre koymayın.

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
istanbulunruyasi
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Sunucu: Sancak
Klan: Arzın Çocukları

ws kurallarınızı zevkinize göre koymayın.

Mesaj gönderen istanbulunruyasi »

ws kuralları bellidir yönetim ve yöneticileri anlamak baya zor

ws'de yardımcı olmaz ( ayı tesla kangal vs. sayenizde ws'de bunlar var.)
ws'de iksir içilmez ve iiksir olmaz can max vs. vs. fark etmez. (var :D )

şimdi turnuva düzenliyosunuz depar yasak diyorsunuz zaten delikanlı adam depar kullanmaz
siz iksire serbest oturmak yatmak seberst diyorsunuz ama kanatma yasak bu nedir be :D

kanatma bir skildir karsıdakini alt etmek için büyük bir ayrıcalıktır işi bilirsen
ayrıca savascıya savascı ws'sinde 1 puan zihin bile kanatmayı bozarken kullanılmaması nasıl bir saçmalıktır :D

ve ayrıca bu bir turnuva defansif olmasın diyenlere ofans isteyenlere tılsımım yok diyenlereyse

arkadasım bu bir sunucu şampiyonası tılsımın yoksa git üretmeye bak bir sonraki turnuva'da gel konus
hayalleri ne bunu diyenlerin tılsımsız gidip gaffarda 1 haftada savascıyı full bıcak dizip ws atmak'mı yapmayın bu kadar düşmeyin

ofans 2-3 ve defansif 2-3 lü savascı ws'sinde defansif sadece tılsımm ve full bıcaksa her türlü yenilir defansif kaza ve zeka işi bunu bilenler kullanabilir ofans 2-3 olan ise her türlü kesesi kesebilir

ayrıca tılsımın yoksa zaten katılmıcaksın yarısmaya bu kadar basit.

şimdiden herkese başarılar dilerim Sunucumda benle dalga geçen turnuvaya defansif katılcakmıs vs. diyen cok kişi oldu şimdi turnuvalarda onları meletme zamanı iyi Oyunlar

OLİVERA
Kullanıcı avatarı
Alfayildirim
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Klan: Lodos
Lonca: Ezikler

Re: ws kurallarınızı zevkinize göre koymayın.

Mesaj gönderen Alfayildirim »

Ws nin yarısında arkadaşıyla dalan arkadaşlarımızda var :)
Resim
istanbulunruyasi
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Alfayildirim yazdı:Ws nin yarısında arkadaşıyla dalan arkadaşlarımızda var :)
onlar ayrı bi cins insanlar
Kullanıcı avatarı
berkan587
Dış Şehir Gezgini
Dış Şehir Gezgini
Sunucu: Eminönü

Mesaj gönderen berkan587 »

Oyunda malesef düzgün bir pvp sistemi yok.Hangi oyunda var pvp'de skillere karışmak :) Malesef çok gülünç bir durum.
Resim
Resim
Sonsevdam
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Sunucu: Tılsım
Lonca: Deva

Mesaj gönderen Sonsevdam »

Aslında şu an cok sacma gördüğüm WS kuralları var.
Örneğin;
-Tılsım kullanmak yasak
-İkimizde ofans olacaz
-herhengi bir yetenek ismi söyleyip onu kullnamak yasak demek gibi.

ben bunları ve bu tip sartları saçma buluyorum neden;
Çünkü, sende item var belki bende de tılsım var.
yani örnewğin bende bıcak ayak yokken sen de bıcak ayak cıkar demem ne kadar sacma ise senin tılsım kullnama demende o kadar sacma.
- Bence önemli oolan elinde bulunan tüm yetenek ve itemleri kullanarak rakibi alt etmektir.
ve var olan bir şeyi kullanmamak ta saçmalıktır zaten DD
Sevdaysa sevda...
Kullanıcı avatarı
DuMaNisTT
Dış Şehir Gezgini
Dış Şehir Gezgini
Sunucu: Beyaz Köşk
Lonca: Talebe-i Tevarih

Mesaj gönderen DuMaNisTT »

Aynı Anda Dikkat Atılmadığı İçin İptal Olan Vs Gördüm :mrgreen:
istanbulunruyasi
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

bu konuyu turnuva için yazmıstım fakat yedeğe atılmısım bosverin be secilen 16 kişiyi cıkartsalar karsıma 16sınıda keserim kesemezsem oyunu bırakır giderim ama oyun oyun değil işte şansın güzel olacan şans işi resmen böyle bi oyun oynamam daha :)
Kullanıcı avatarı
bloodthirsty
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı
Sunucu: Tılsım

Mesaj gönderen bloodthirsty »

zaten oyunda ws ler tamamen şans eseri herkesde aynı item var kim daha fazla kritik vurursa kazanır kural bu pvp sistemi çok kötü bu yüzden
Kullanıcı avatarı
karanlikprens
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Teşkilat
Lonca: I Ergenekon I

Mesaj gönderen karanlikprens »

istanbulunruyasi yazdı:ws kuralları bellidir yönetim ve yöneticileri anlamak baya zor

ws'de yardımcı olmaz ( ayı tesla kangal vs. sayenizde ws'de bunlar var.)
ws'de iksir içilmez ve iiksir olmaz can max vs. vs. fark etmez. (var :D )

şimdi turnuva düzenliyosunuz depar yasak diyorsunuz zaten delikanlı adam depar kullanmaz
siz iksire serbest oturmak yatmak seberst diyorsunuz ama kanatma yasak bu nedir be :D

kanatma bir skildir karsıdakini alt etmek için büyük bir ayrıcalıktır işi bilirsen
ayrıca savascıya savascı ws'sinde 1 puan zihin bile kanatmayı bozarken kullanılmaması nasıl bir saçmalıktır :D

ve ayrıca bu bir turnuva defansif olmasın diyenlere ofans isteyenlere tılsımım yok diyenlereyse

arkadasım bu bir sunucu şampiyonası tılsımın yoksa git üretmeye bak bir sonraki turnuva'da gel konus
hayalleri ne bunu diyenlerin tılsımsız gidip gaffarda 1 haftada savascıyı full bıcak dizip ws atmak'mı yapmayın bu kadar düşmeyin

ofans 2-3 ve defansif 2-3 lü savascı ws'sinde defansif sadece tılsımm ve full bıcaksa her türlü yenilir defansif kaza ve zeka işi bunu bilenler kullanabilir ofans 2-3 olan ise her türlü kesesi kesebilir

ayrıca tılsımın yoksa zaten katılmıcaksın yarısmaya bu kadar basit.

şimdiden herkese başarılar dilerim Sunucumda benle dalga geçen turnuvaya defansif katılcakmıs vs. diyen cok kişi oldu şimdi turnuvalarda onları meletme zamanı iyi Oyunlar

OLİVERA
Şuan vs yapanları ben vs ci gözüyle görmüyorum çünkü bu oyunda vs dönemi ofansif ve defansif in gelmesi ile bitmiştir...Vs denince akla savaşcı gelir. Şimdi kral benim diyen bebeler çıktı piyasaya :) büyücüden vs ci olmaz...!!! Elementin iş görememezliği ile bitmiştir bu oyunda vs olayı. Çünkü asıl oyun bilgisi ve taktik orada kendini gösterir... Ofansif,defansif olayı geldi element iş göremez oldu ve ne komiktir ki hala kenanın gücü takılar, hidra nefesi itemler var. BU NE PERHİZ, BU NE LAHANA TURŞUSU ! :) artık çocuk oyununa dönmüştür bana göre ve bu yüzden çocuklar çoğalmıştır bu oyunda :) Ne vs sinden bahsediyorsun kanatma olmaz mı diyorsun depar atan deli kanlı değildir diyorsun :) Depar atan ve sana saldıran kişinin amacı bellidir senin kanatman bir strateji ise deparda o kişiye stratejidir belki ? Engeli kaldırmak istiyorsun, engel koymaya çalışıyorsun senide anlamak güç :) vs de herşey olabilir kişi isterse sarsılmaz açar kime ne bundan ? Ben ofansif ve defansif olayından sonra vs olayını bıraktım senelerdir vs atmıyorum atmamda atılacak ne oyun düzeni kaldı nede taktik bilir, oyun bilir kişiler +18 altı çoluk çocuk doldu milletin anasının babasının avutamadığını biz burada avutuyor olduk :)
KaRa~KaRaBeLa~KaRaBüYüCü~KaRaŞiFa~ÇıLGıNTüRK~BLaCKTRoUBLe~İhSaN®

Resim

TÜRK sesinin geldiği, TÜRK yüreğinin çarptığı her yer bizim toprağımızdır… C★ {-ERGENEKON-} C★
Kullanıcı avatarı
SkyBlue
Dış Şehir Gezgini
Dış Şehir Gezgini
Sunucu: Eminönü
Lonca: Donquixote Family

Mesaj gönderen SkyBlue »

Selamlar,

Bu konu ile ilgili bende birkaç şey söylemek istiyorum.

Vs'de depar, ayı ve sarsılmaz kullanılmaz diyen arkadaşlar var. Bunu bende çoğu kez yaşıyorum. Depar kullanmazsak, ayı kullanmazsak, sarsılmaz kullanmazsak Vs'yi tamamen şans işine bırakıyoruz. Çünkü artık savaşçı Vs'sinde "kalıplaşmış bazı kurallar" var. Vs'ye dikkatle başlanır. Adam yanına yaklaştığı zaman durdurma atılır. Durdurmayı bozduktan sonra tekrar dikkat atılır ondan sonra geri kalan her şey şans. Kim ıskalamaz, kim kritik vurursa Vs'yi o kazanır.

Çünkü artık oyunda item çeşitliliği kalmadı. Vs'ci olan herkeste aynı itemler var artık. "Bıçak Sırtı". Herkeste Bıçak Sırtı. Bende de var. Karşı tarafta da var. Haa belki son zamanlarda tılsım çeşitliliği oldu. Ama o bile fazla etki etmedi. 4 tılsımdan en az 2 tanesi karşı tarafla aynı oluyor. Bunu değiştirmenin bir yolu yok.

Depar, neden kullanılmıyor Vs'lerde hala anlamış değilim. Durdurma yememek için çok iyi bir strateji bence. Hem bize kullanılmak için verilen bir skill sonuçta. Ama bazı oyuncular önceden süre gelen Vs kurallarını kullanıyor hala. Size örnek vereyim. Birkaç sene öncesine kadar Tılsım Sunucusunda 49 level yetenekleri ile Vs atan büyücü yoktu. Vardı da yoktu. Çünkü kabul görmüyordu. Kutup açmak, zihin atmak büyücü Vs'sine tersti. Zamanla bu değişti. Ben zamanla Depar'ın da değişeceğini umuyorum.

İksir konusu var bide. Neredeyse tüm MMORPG oyunlarında yani rol yapma oyunlarında İksir önemli bir yere sahiptir. Süresi azdır. Fakat bizim oyunda iksir içene kötü gözüyle bakılıyor. Haliyle iksirler sadece yaratık kesiminde işe yarıyor. Zaten iksirlerin yenilenme süreleri de Vs'lerde kullanışlı değil.

Son zamanlarda Vs atarken şöyle bir durumla da karşılaşıyorum. Canım azalınca (10-15 olunca) iksir içiyorum ve karşıdaki rakibimi kesiyorum. Sonra bana diyor ki iksir içtin. Evet içtim, sende iç. Seni ne engelledi. Sonra Vs'lerde iksir içilmez kuralı var falan. Kim koydu bu kuralları arkadaşım. Benim bildiğim tüm MMORPG oyunlarda iksir içilir, gereklidir zaten. Vs'leri uzatır.

Derdimi az da olsa anlatabilmişim diye umuyorum.

İyi Forumlar.
~ Donquixote Family ~
~ Mihawk ~

“Genel Etkileşim” sayfasına dön