''Gönüllü'' Kavramı. Hangi Gönüllü Ekip Bu ?

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
DuMaNisTT
Dış Şehir Gezgini
Dış Şehir Gezgini
Sunucu: Beyaz Köşk
Lonca: Talebe-i Tevarih

Re: ''Gönüllü'' Kavramı. Hangi Gönüllü Ekip Bu ?

Mesaj gönderen DuMaNisTT »

Arkadaşın Dediği Gibi Biz Karşılıksız Sabırla Adım Adım Yavaşça Arkadaşlarımızla İlerliyoruz Kimi Zaman Küfür Yiyoruz Kimi Zaman İsyan Konusu Kimi Zamanda Dalga Konusu Oluyoruz Ukalalıklara Karşı En Kibar Biçimde Cevap Veriyoruz Mümkün Olduğunca Sakinliğimizi Koruyoruz Biz ki İKV Gönüllüler Ekibinin En Küçük Yapı Taşı Rehberler Bir de Yöneticileri Düşünün !!! :) Herkese Cevap Vermesede Olur Halbuki Yönetimimiz Gelen Her Teklifi Düşünceyi Değerlendirip Bir Potada Eritiyor Ve Ortaya Çıkan Sonuçları İrdeleyerek Yeni Fikirler Üretiyor.Tabi Bunların Faaliyete Geçmesi Biraz Zaman Alacak Bu da Doğal Bir şey. :) Ama İkv Her Zaman Yeniliğe Açık Bir Oyundur Ve Kim Ne Derse Desin Bu Oyunun Hikayesi de Bitmez Oyuncusu da Bitmez :)

Söylediklerim Kendi Düşüncemdir
Hiç Bir Kişi Veya Kuruluşla Alakası Yoktur
:mrgreen:
Kullanıcı avatarı
Ekvator
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Re: ''Gönüllü'' Kavramı. Hangi Gönüllü Ekip Bu ?

Mesaj gönderen Ekvator »

DuMaNisTT yazdı:
Arkadaşın Dediği Gibi Biz Karşılıksız Sabırla Adım Adım Yavaşça Arkadaşlarımızla İlerliyoruz Kimi Zaman Küfür Yiyoruz Kimi Zaman İsyan Konusu Kimi Zamanda Dalga Konusu Oluyoruz Ukalalıklara Karşı En Kibar Biçimde Cevap Veriyoruz Mümkün Olduğunca Sakinliğimizi Koruyoruz Biz ki İKV Gönüllüler Ekibinin En Küçük Yapı Taşı Rehberler Bir de Yöneticileri Düşünün !!! :) Herkese Cevap Vermesede Olur Halbuki Yönetimimiz Gelen Her Teklifi Düşünceyi Değerlendirip Bir Potada Eritiyor Ve Ortaya Çıkan Sonuçları İrdeleyerek Yeni Fikirler Üretiyor.Tabi Bunların Faaliyete Geçmesi Biraz Zaman Alacak Bu da Doğal Bir şey. :) Ama İkv Her Zaman Yeniliğe Açık Bir Oyundur Ve Kim Ne Derse Desin Bu Oyunun Hikayesi de Bitmez Oyuncusu da Bitmez :)

Söylediklerim Kendi Düşüncemdir
Hiç Bir Kişi Veya Kuruluşla Alakası Yoktur
:mrgreen:
Biz ki bu ülkemizi yoksulluklardan, yolsuzluklardan kurtaracak kesimiz. Biz ki halkımızı düşünen halkımızın düşüncelerine kulak veren halkımızın derdine derman olan kişileriz. Biz İstanbul Kıyamet Partisiyiz! Oyunuzu bize verin ve yeni ikv'nin geliştirilmesine vesile olun. İKP istanbul kıyamet partisi halkın partisi...

Geç bu ayakları! 3 5 akçe için yeni oyuncu sıfatıyla arkadaşlarınızın görevine yardım ederek fırsatçılık yapıyorsunuz. Yanısıra Rehber olman ve rehber olduğunu söylemen egonun tatmini ile orantılı.

En son rehberlerdenim diyorsun ama maşallahın var sanki herşeyi neyin ne olduğunu neler döndüğünü çok iyi biliyormuşsun gibi oyunu yüceltmişte yüceltmişsin GM'e sorsan o kadar bilgim yok der. Oyunun oyuncusu da hikayesi de bitmez demişsin. Neye dayanarak bu yargıya varıyorsun acaba? Hadi TTNET "bu oyundan alacağımızı aldık kopardığımızı kopardık devredin gitsin kim ne yaparsa yapsın" derse ne yapacaksın? Devredilirse devir alan firma yine söğüşleyecektir çark yerinde dönecektir.

Ha bir de senin gerçekte vurdum duymaz olduğunu şu cümlenle anlayabiliyoruz : "Herkese Cevap Vermesede Olur" az biraz daha geliştir kendini bazı eksiklerin var. Biraz daha ona buna abi abla çek yalakalık yap hedefine ulaşırsın. Hedefine ulaşma amacın neyse artık...

Ulan konuşmiyim konuşmiyim diyorum ama döner sermayeli para değirmeni gibi dönen bir şirkette neyin gönüllüğünü yapıyorsunuz anlaşmış değilim. Gönüllü dediğin kar amacı gütmeyen destek ve kuruluşlarında görev yapan insandır.

Gönüllü on wikipedia gönüllü kavramını bilmeyen bunu inceleyebilir.

Dipnot : Ben ve bir çok oyuncu gönüllü istemiyor. Bu oyuna para veriyorum ve paramın karşılığını hizmet olarak almak istiyorum. Sayın gönüllüler çıkarınız yoksa bu oyunu bırakır ve daha iyi yardım kuruluşlarında gönüllü olarak hizmet verebilirsiniz...

“Genel Etkileşim” sayfasına dön