oyunu ne hale getirdiniz yöneticiler ?
sunucu tasımasını bahane ettiniz düzelcek dediniz sunucular tasındı sizin demenize göre oyunda hareket ediyorsun geri atıyor, skıl kullanıyorsun 3 veya 5 sn sonra isliyor ?
az oyunla ilgilenin sadece para alıp yan yatmaya benzemez bu işler onca insanın hakkını yiyorsunuz !
lag ?
- Tertip
- Teşkilat Neferi
- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Tek Yumruk
Re: lag ?
Belkide sorun sunucu tabanlı olmasından veya hat hızı düşüklüğünden kaynaklanıyor olabilir. Oyun motorunda sıkıntı, kodlamada istikrarsızlık, yeterli depolama alanı bulunmaması(logların kaydına etkisi) gibi birçok neden sayabiliriz. Uzun süre giriş yapılmamış 25 seviye altı karakter ve hesapları silmeleri halinde, sunucuları bir nebze rahatlatacağı görüşündeyim. Tüm bunlara binaen, yöneticilerimiz tarafından iyileştirme çalışmaları yapıldığına dair bilgiler sık sık dile getirilmekte, fakat sonuca varılamamaktadır. Detaylı açıklama istemek hakkımızdır.
Not: Sunucu hakkında fikrim tecrübeye değil, tahminlere dayalıdır. Dikkate almamanız rica olunur
Not: Sunucu hakkında fikrim tecrübeye değil, tahminlere dayalıdır. Dikkate almamanız rica olunur

Kısmen katılıyorum oyunda eski ve kullanılmayan bir çok hesap var ancak mecbur olarak bu hesapları korumak zorundalar ayrıca ülke genelinde kesinti varTertip yazdı:Belkide sorun sunucu tabanlı olmasından veya hat hızı düşüklüğünden kaynaklanıyor olabilir. Oyun motorunda sıkıntı, kodlamada istikrarsızlık, yeterli depolama alanı bulunmaması(logların kaydına etkisi) gibi birçok neden sayabiliriz. Uzun süre giriş yapılmamış 25 seviye altı karakter ve hesapları silmeleri halinde, sunucuları bir nebze rahatlatacağı görüşündeyim. Tüm bunlara binaen, yöneticilerimiz tarafından iyileştirme çalışmaları yapıldığına dair bilgiler sık sık dile getirilmekte, fakat sonuca varılamamaktadır. Detaylı açıklama istemek hakkımızdır.
- ankalibela
- Şarapçı'nın Sırdaşı
Sunucular ve oyun motoru 5 yıllık yani eski adamlar paraya kıyamıyor napsınlar anca ordan buraya burdan oraya birşeyler yapmaya çalışıyorlar.Aslında kendileride bal gibi biliyor.Böyle bir yere varılamayacağını bizi avutuyorlar.Hani lag geçiyordu noldu.Yeni sunucu almadıkları sürece lag filan değişmez aksine artar.Gelen güncellemeler ile dahada berbat olur.Zaten oyuna bir yenilik gelmemesinin sebebide budur.Oyuna şuan bir bölge eklemeye kalksalar ekleyemezler.Neden sunucular eski oyun kaldırmaz diye cesaret edemiyorlar.Oyuna eskiden daha fazla yenilik gelirdi.Çünkü o zaman sunucular ve oyun motoru onu taşıyabilecek kapasiteydi.Artık oyun motoru ve sunucular değişmedikten sonra ne lag düzelir ne yenilik gelir.En son gelen yeniliği yanu holüde ucu ucuna getirdiler.Bölge hatalarla dolu ben böyle bi saçmalık görmedim.Hayvanlar kafasına göre gelip gidiyor.Bazı bölgelerde lagın artması(özellikle örs).Diyeceklerim bunlar şuan bunların yaptıgı Külüstür bir arabaya modifiye yapmak gibi birşeyTertip yazdı:Belkide sorun sunucu tabanlı olmasından veya hat hızı düşüklüğünden kaynaklanıyor olabilir. Oyun motorunda sıkıntı, kodlamada istikrarsızlık, yeterli depolama alanı bulunmaması(logların kaydına etkisi) gibi birçok neden sayabiliriz. Uzun süre giriş yapılmamış 25 seviye altı karakter ve hesapları silmeleri halinde, sunucuları bir nebze rahatlatacağı görüşündeyim. Tüm bunlara binaen, yöneticilerimiz tarafından iyileştirme çalışmaları yapıldığına dair bilgiler sık sık dile getirilmekte, fakat sonuca varılamamaktadır. Detaylı açıklama istemek hakkımızdır.
aynen kardesim katılıyorum sana
Kostantiniyye elbette feth edilecektir. “Onu feth eden kumandan ne güzel kumandan, onu fetheden asker ne güzel askerdir.” ''Hz.MUHAMMED (sav.)''
''Fatih Sultan Mehmed''
( 1453 )
''Fatih Sultan Mehmed''
( 1453 )
El insaf ya hu güzel kardeşim, bir kere de memnun ol. Senin bu oyuna bu yöneticilere olan kinin nedir böyle? Onu yaparlar beğenmezsin, bunu yaparlar beğenmezsin. Her bir işlemde yönetime ve oyuna kötü eleştiriler yağdırırsın, atıp tutarsın. Ama çıkıpta hiç bir yönetici sana kötü eleştiri yapıyorsun diye ceza vermez. Ama madem oyunu beğenmiyorsun; İşte kapı işte sapı... :!:ankalibela yazdı:Sunucular ve oyun motoru 5 yıllık yani eski adamlar paraya kıyamıyor napsınlar anca ordan buraya burdan oraya birşeyler yapmaya çalışıyorlar.Aslında kendileride bal gibi biliyor.Böyle bir yere varılamayacağını bizi avutuyorlar.Hani lag geçiyordu noldu.Yeni sunucu almadıkları sürece lag filan değişmez aksine artar.Gelen güncellemeler ile dahada berbat olur.Zaten oyuna bir yenilik gelmemesinin sebebide budur.Oyuna şuan bir bölge eklemeye kalksalar ekleyemezler.Neden sunucular eski oyun kaldırmaz diye cesaret edemiyorlar.Oyuna eskiden daha fazla yenilik gelirdi.Çünkü o zaman sunucular ve oyun motoru onu taşıyabilecek kapasiteydi.Artık oyun motoru ve sunucular değişmedikten sonra ne lag düzelir ne yenilik gelir.En son gelen yeniliği yanu holüde ucu ucuna getirdiler.Bölge hatalarla dolu ben böyle bi saçmalık görmedim.Hayvanlar kafasına göre gelip gidiyor.Bazı bölgelerde lagın artması(özellikle örs).Diyeceklerim bunlar şuan bunların yaptıgı Külüstür bir arabaya modifiye yapmak gibi birşey
Emekli İKV Oyuncusu...
xDaNGeRxTRoJeNx - Eminönü
Saffet Yılmaz
- ankalibela
- Şarapçı'nın Sırdaşı
Neresinden memnun olayım söylermisin dün gece sularında öyle bir lag vardı ki sinirlenip ondan yazdım bu yazıyı sanırım oyuna girdigin yok.Eleştirmek hakkımız degilmi.O zaman herşeyi kafalarına göre yapsınlar sus pus oturalım istedigin bumu?Ayrıca işte kapı işte sapı diyorsun.Benim bu oyundan gitmem için 3 tane şeyi geri vereceksin madenki bunu diyorsunIIxDRaCuLaxII yazdı:El insaf ya hu güzel kardeşim, bir kere de memnun ol. Senin bu oyuna bu yöneticilere olan kinin nedir böyle? Onu yaparlar beğenmezsin, bunu yaparlar beğenmezsin. Her bir işlemde yönetime ve oyuna kötü eleştiriler yağdırırsın, atıp tutarsın. Ama çıkıpta hiç bir yönetici sana kötü eleştiri yapıyorsun diye ceza vermez. Ama madem oyunu beğenmiyorsun; İşte kapı işte sapı... :!:ankalibela yazdı:Sunucular ve oyun motoru 5 yıllık yani eski adamlar paraya kıyamıyor napsınlar anca ordan buraya burdan oraya birşeyler yapmaya çalışıyorlar.Aslında kendileride bal gibi biliyor.Böyle bir yere varılamayacağını bizi avutuyorlar.Hani lag geçiyordu noldu.Yeni sunucu almadıkları sürece lag filan değişmez aksine artar.Gelen güncellemeler ile dahada berbat olur.Zaten oyuna bir yenilik gelmemesinin sebebide budur.Oyuna şuan bir bölge eklemeye kalksalar ekleyemezler.Neden sunucular eski oyun kaldırmaz diye cesaret edemiyorlar.Oyuna eskiden daha fazla yenilik gelirdi.Çünkü o zaman sunucular ve oyun motoru onu taşıyabilecek kapasiteydi.Artık oyun motoru ve sunucular değişmedikten sonra ne lag düzelir ne yenilik gelir.En son gelen yeniliği yanu holüde ucu ucuna getirdiler.Bölge hatalarla dolu ben böyle bi saçmalık görmedim.Hayvanlar kafasına göre gelip gidiyor.Bazı bölgelerde lagın artması(özellikle örs).Diyeceklerim bunlar şuan bunların yaptıgı Külüstür bir arabaya modifiye yapmak gibi birşey
-PARA
-ZAMAN
-EMEK
bunları verirsen bu beladan kurtarırsın beni
- Eskilerdenkim
- Acemi Savaşçı
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Lodos
İşte kapı işte sapı diyen arkadaşa en güzel cevap arkadaşın yazdığı alttaki 3 maddedir, bundan ötesi yok.ankalibela yazdı:Neresinden memnun olayım söylermisin dün gece sularında öyle bir lag vardı ki sinirlenip ondan yazdım bu yazıyı sanırım oyuna girdigin yok.Eleştirmek hakkımız degilmi.O zaman herşeyi kafalarına göre yapsınlar sus pus oturalım istedigin bumu?Ayrıca işte kapı işte sapı diyorsun.Benim bu oyundan gitmem için 3 tane şeyi geri vereceksin madenki bunu diyorsunIIxDRaCuLaxII yazdı:El insaf ya hu güzel kardeşim, bir kere de memnun ol. Senin bu oyuna bu yöneticilere olan kinin nedir böyle? Onu yaparlar beğenmezsin, bunu yaparlar beğenmezsin. Her bir işlemde yönetime ve oyuna kötü eleştiriler yağdırırsın, atıp tutarsın. Ama çıkıpta hiç bir yönetici sana kötü eleştiri yapıyorsun diye ceza vermez. Ama madem oyunu beğenmiyorsun; İşte kapı işte sapı... :!:ankalibela yazdı:Sunucular ve oyun motoru 5 yıllık yani eski adamlar paraya kıyamıyor napsınlar anca ordan buraya burdan oraya birşeyler yapmaya çalışıyorlar.Aslında kendileride bal gibi biliyor.Böyle bir yere varılamayacağını bizi avutuyorlar.Hani lag geçiyordu noldu.Yeni sunucu almadıkları sürece lag filan değişmez aksine artar.Gelen güncellemeler ile dahada berbat olur.Zaten oyuna bir yenilik gelmemesinin sebebide budur.Oyuna şuan bir bölge eklemeye kalksalar ekleyemezler.Neden sunucular eski oyun kaldırmaz diye cesaret edemiyorlar.Oyuna eskiden daha fazla yenilik gelirdi.Çünkü o zaman sunucular ve oyun motoru onu taşıyabilecek kapasiteydi.Artık oyun motoru ve sunucular değişmedikten sonra ne lag düzelir ne yenilik gelir.En son gelen yeniliği yanu holüde ucu ucuna getirdiler.Bölge hatalarla dolu ben böyle bi saçmalık görmedim.Hayvanlar kafasına göre gelip gidiyor.Bazı bölgelerde lagın artması(özellikle örs).Diyeceklerim bunlar şuan bunların yaptıgı Külüstür bir arabaya modifiye yapmak gibi birşey
-PARA
-ZAMAN
-EMEK
bunları verirsen bu beladan kurtarırsın beni
Arkadaşlar bi oyun oynuyorsunuz, bakın inanın gerçekten severek oynuyorsunuz ama sizin bu sevginizi suistimal edip hala daha sanki körebe oyunu gibi hiç değişmeyen oyun sistemini, alın size ' ister oynayın ister oynamayın' mantığını izole ettirilmeye çalışılıyor.
Betadan beri oynuyorum, teknoloji o zaman geriydi , peki soruyorum şimdi 3d li oyunlar cırıt attığı bi çağda canım güzel şu oyunun kahrını bizlere çektirtmeye kimlerin hakkı var.
Lütfen akilane cevaplar yazın , oyun güllük gülistanlı bi oyun halinden çıkmıştır, ister inanın ister inanmayın.
7 yıldır ilk kez foruma yazıyorum, anlayan anladı şimdiden kusuruma bakmayın teşekkürler arkadaşlar.
oyunu kötüledigimiz yok arkadaslar tam tersine bu bir TÜRK oyunu oldugu icin bizim oldugu için dahada özen gösterilmesini istiyoruz.yanlıs cümleler kurmayın yönetime kızmamızın amacıda budur zaten
cogu insan bu ilgisizlik yüzünden baska oyunu tercih ediyor biz bu oyunda kimseyi kaybetmek istemiyoruz amacımız bu 
Kostantiniyye elbette feth edilecektir. “Onu feth eden kumandan ne güzel kumandan, onu fetheden asker ne güzel askerdir.” ''Hz.MUHAMMED (sav.)''
''Fatih Sultan Mehmed''
( 1453 )
''Fatih Sultan Mehmed''
( 1453 )
- Alfayildirim
- Sahaf Yardımcısı
- Sunucu: Sancak
- Klan: Lodos
- Lonca: Ezikler