Nerull Nihat Abi Bir Bakarmısın Lütfen ?

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
vengeance
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Kuklacı

Nerull Nihat Abi Bir Bakarmısın Lütfen ?

Mesaj gönderen vengeance »

bu oyunu yıllardır oynayan insanlar var. oynadığımız dönemlerde çok eğlendik kabul ediyoruz fakat son dönemde gelen güncellemeler çoğu oyuncu için yeterli olmadı. hep bir şey eksikti sanki. Arz ve Lodos eklentisi ile beraber gelen Büyük Hol bölgesinin sonlarına doğru Tangriss girişi vardı. oyunun hikayesine göre buranın devamı mutlaka olmalı. size şu kadarını söyleyeyim ben bir çok mmorpg oynadım World of Warcraft ten tutun Guild Wars 2 ye kadar. İstanbul Kıyamet Vakti'nin senaryosu kitaplara konu olabilecek düzeyde bir hikaye ve oynadığım hiç bir oyunda bu akıcılığı bulamadım. World of Warcraft te 90 Level Troll Shaman karakterim var. inanın her görevini tek tek okudum hikayesi çok güzeldi ama İstanbul Kıyamet Vaktindeki o çekiciliği bulamadım. Hikaye konusunu geçtim tamam. oyuncular olarak istediğimiz grafikler değil. zaten kemik bir oynayıcı kitlesi var. oyunu bırakan as oyuncular zaten oyunu grafiklerinden dolayı bırakmadı. bırakmalarının sebebi grup bölgeleriydi. grup bölgeleri fikri güzeldi tamam fakat uygulanışı yanlıştı. biraz başka oyunlardan örnek alınarak grup bölgeleri sistemi düzenlenseydi ve düşen itemlerin çeşitliliği gerek dış görünüş, gerekse efsun bakımından düzenlenseydi inanın o kitle hala oynuyor olurdu. ben bir programcı değilim, bir yazılım şirketinde çalışmadım sizin gibi büyük insanlara işini de öğretecek değilim fakat bunlar bilinen gerçekler ve oyuncular olarak bizim taleplerimiz bu. ve size sormak istiyorum nihat abi acaba şu sıralar üzerinde çalıştığınız, ikv ye yeniden can verecek bir güncelleme üzerinde çalışıyor musunuz ? çünkü son zamanlarda stüdyonuza yeni elemanlar arıyordunuz ve aradığınız elemanları bulmuşsunuzdur umarım :) ve bulduysanız yeni bir şeyler üzerinde çalıştığınıza eminim çünkü yaklaşık 1 hafta önce serverları yenilediniz ve taşıdınız. sözlerimin sonuna geliyorum eğer büyük bir güncelleme fikri aklınızda varsa ve bu fikir ile ikv nin tekrar eski günlerine dönmesi ve yenilenmesine yönelik ise biz oyuncular olarak size sonsuz destek sağlarız. gerekirse oyuncu taleplerini almak için bir oyuncu konseyi bile kurabiliriz. her server dan 2 kişi örneğin. bu insanlar serverlarında öncü kişiler olmalı ve herkesin genel sorunlarını dinlemeli ve size aktarmalılar. bu bence ikv için çok ama çok büyük yarar sağlar. uzun zamandır oyunu oynamıyordum ve bugün eminönüne gittim ve ikv ile ilgili güzel günlerim aklıma geldi o günler çok ama çok güzeldi. en azından boş geçirdiğimiz zaman bile çok güzel geçiyordu. :D şahsen ben senaryosu bu kadar iyi düzenlenmiş grafik motorundan tutun çalışan ekibe kadar %100 TÜRK yapımı olan bir oyunun hatalı güncellemeler ile çökmesine seyirci kalamam, kalamayız. ben bu yazıda sadece sorunlarımızı ve isteklerimizi talep ettim, belirttim. lütfen bizi dikkate alın. sorunlarımızı ve isteklerimizi dinleyin.

sevgiler, saygılar.
Kullanıcı avatarı
HuNKaR
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı
Sunucu: Eminönü
Klan: Lodos

Re: Nerull Nihat Abi Bir Bakarmısın Lütfen ?

Mesaj gönderen HuNKaR »

dostum grup bölgeleri konusunda kesinlikle haklısın.1 itemin 60 bin kere sana düşmesi kepazelikdir. onu satamaman ayrı bi kepazelikdir. sen o itemi alıp satacaksınki piyasa genişlesin fakirinde yüzü gülsün yeri gelince. her oyunda madalyayla yada sikkeyle özel itemler alırsın. peki bu oyunda madalyalar neye yarıyor ? cevap belli. grafiklere gelirsek haklısın kemik kitle var oyunu seven bi kitle var ama gelen paraların saçma sapan eklentilere harcanması yerine grafiklerin üstüne koyulsa skil efektleri cartları curtları geliştirilse çok şey fark eder. pvp sisteminden item farklılıgından bahsetmiyorum bile çünkü kolumda yazacak derman kalmadı.
Kullanıcı avatarı
Detay
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen Detay »

Bu oyun kötü grafiğiyle güzel arkadaş. Önemli olan göze gelen güzellik değildir. Bakın biraz sektöre milyonlarca 3d li hdli falan filan oyunlar bulursunuz. Ama içine bakın koca bir boşluktan ibarettir. İstanbul Kıyamet Vakti tamamiyle özgün ve farklı bir oyun. Hangi oyunda maden çekebiliyorsunuz ? hangi oyunda Eminönünde gezip dolaşabiliyorsunuz ? hangi oyunda /nah yapabiliyorsunuz bu bile özgün bir şey :D Yani arkadaşlar bu oyun çok farklı ve içimizden bir yapım, Türk oyunu. Şimdi birkaç arkadaş gelip yıllardır bunlarla kandırıp paramızı alıyor falan diyebilir, zorla aldırtmıyor kimse.

Sonuç olarak eğer bu oyuna biraz ilgi gösterilirse çok güzel yerlere gelebilir. Bu oyunu yıllardır her şeyine katlanarak oynayan kitle olduğu gerçek ve bu insanlar sizden çok mükemmel şeyler beklemiyorlar. Ama bir şeyler bekliyorlar. Yani biraz ilgi biraz önem verme İstanbul Kıyamet Vakti' ni hakettiği yerlere taşıyabilir.
Antegar-detay
Kullanıcı avatarı
LyKaoN
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Fıerce

Mesaj gönderen LyKaoN »

Detay'a katılıyorum fakat yani artık bir şeylerin oyuna gelmesi şart.Paket olabilir , küçük eklentiler olabilir ama gelmesi gerekiyor.İnsanlar sıradanlıktan sıkıldı artık ve ikv biz ve bizim gibileri joker gibi görüp kendini garantiye aldığını sanıyor.Ama her insanında bir sabrı vardır bunu unutmamalılar
# İNSCRİB
# LykaoN
# checkup
# Njord
Kullanıcı avatarı
carizmatixx
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı
Lonca: Raiders Of Anatolia

Mesaj gönderen carizmatixx »

Detay yazdı:Bu oyun kötü grafiğiyle güzel arkadaş. Önemli olan göze gelen güzellik değildir. Bakın biraz sektöre milyonlarca 3d li hdli falan filan oyunlar bulursunuz. Ama içine bakın koca bir boşluktan ibarettir. İstanbul Kıyamet Vakti tamamiyle özgün ve farklı bir oyun. Hangi oyunda maden çekebiliyorsunuz ? hangi oyunda Eminönünde gezip dolaşabiliyorsunuz ? hangi oyunda /nah yapabiliyorsunuz bu bile özgün bir şey :D Yani arkadaşlar bu oyun çok farklı ve içimizden bir yapım, Türk oyunu. Şimdi birkaç arkadaş gelip yıllardır bunlarla kandırıp paramızı alıyor falan diyebilir, zorla aldırtmıyor kimse.

Sonuç olarak eğer bu oyuna biraz ilgi gösterilirse çok güzel yerlere gelebilir. Bu oyunu yıllardır her şeyine katlanarak oynayan kitle olduğu gerçek ve bu insanlar sizden çok mükemmel şeyler beklemiyorlar. Ama bir şeyler bekliyorlar. Yani biraz ilgi biraz önem verme İstanbul Kıyamet Vakti' ni hakettiği yerlere taşıyabilir.
Haklısında kardeşim hiç bir oyunda bu kadar ilgisiz bi yönetim yok farklılık zaten gelmeli oyun kötü bi oyun olsa şu durumda bile hayla oynayanı olmazdı oyun iyi ancak hizmet ve emek sıfır .
Resim

<Raiders Of Anotolia>
Kullanıcı avatarı
carizmatixx
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı
Lonca: Raiders Of Anatolia

Mesaj gönderen carizmatixx »

:twisted:
Resim

<Raiders Of Anotolia>
Kullanıcı avatarı
vengeance
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen vengeance »

başka yorumunu katmak isteyen destek vermek isteyen yok mu ?
Kullanıcı avatarı
BEYAZATLI
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Beyaz Köşk
Lonca: Duman

Mesaj gönderen BEYAZATLI »

Konuyu açan arkadaşın ilk cümlesinden son cümlesine kadar katılıyorum. Oyuncu kesimi ve yönetim biraz daha yakınlaşmalı. Devlet yönetmiyorsunuz arkadaşlar bu bir oyun ve bu oyun da oyuncular ile var olabilir. Sobee Studios'un TTNET'e geçmesinden sonra endişem vardı ki oyun ticari bir amaca bürünsün. Maalesef bu da gerçek oldu. Eğer ki yapımcı arkadaşlar oyuncuların gözünden bakıp oyunu düzenlerler ise çok daha zevkli bir hal alacağı kanısındayım.
BEYAZATLI

SINCE BETA

“Genel Etkileşim” sayfasına dön