Yönetim bilgilendirme yapmıyor cevap vermiyor. İki gündür oyun oynayamıyorum bu yüzden. Belki oynayanlar arasında bu sorunu çözen olmuştur diye konu açıyorum. Var mı arkaaaşlar?
Yönetimden umudu kestik, devlet kurumu gibi olmuş yönetim. Sıra çok çözüm yok, yav artık kapitalist rekabetçi bir dünyada yaşıyoruz biraz girişimci olun sorunları halledin rakiplerinizde var. Serbest piyasa bu, sosyalizm devri kapandı ha. Oturup sizle ideolojik mi tartışalım :ugeek:
Skillerin Simgesinin Depar Simgesi Olması Hakkında
- llTILSIMll
- İskele Babası
- Sunucu: Tılsım
- Klan: Arzın Çocukları
- Sakirpasali
- Teşkilat Neferi
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Lodos
- Lonca: Fast Lane
Re: Skillerin Simgesinin Depar Simgesi Olması Hakkında
sorunun çözümü için gmler açıklama yapabilirmi gibi bi konu var onun içinde Shizune adlı arkadasın mesajını bulursan çözümü yazmıs

Gizlenmiş İçerikGöster

- llTILSIMll
- İskele Babası
- Sunucu: Tılsım
- Klan: Arzın Çocukları
- Shizune
- Sahaf Yardımcısı
- Sunucu: Meran
- Klan: Lodos
- Lonca: Kardes
sorunun çözümüne buradan bakabilirsinllTILSIMll yazdı:Yönetim bilgilendirme yapmıyor cevap vermiyor. İki gündür oyun oynayamıyorum bu yüzden. Belki oynayanlar arasında bu sorunu çözen olmuştur diye konu açıyorum. Var mı arkaaaşlar?
Yönetimden umudu kestik, devlet kurumu gibi olmuş yönetim. Sıra çok çözüm yok, yav artık kapitalist rekabetçi bir dünyada yaşıyoruz biraz girişimci olun sorunları halledin rakiplerinizde var. Serbest piyasa bu, sosyalizm devri kapandı ha. Oturup sizle ideolojik mi tartışalım :ugeek:
Durum herkeste aynı mı?
İKV dünyasında, sadece Eminönü Sunucusu'nda; EsedullahŞifa(59), EsedullahBüyü(59) ve esedullahAli(59) isimli karakterlerim bulunmaktadır. Çakma karakterin verdiği/vereceği huzursuzluklardan mesul değilim.
ÖZGÜR FİLİSTİN