Oyun Hataları(Fps Düşüşü)

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
EKVADOR
İskele Babası
İskele Babası
Sunucu: Eminönü
Klan: Arzın Çocukları

Oyun Hataları(Fps Düşüşü)

Mesaj gönderen EKVADOR »

Laptopumun özellikleri;
8 GB RAM-2 GB NVİDİA GEFORCE EKRAN KARTI-İNTEL CORE İ5 3.NESİL-2.60 GHZ-WİNDOWS 8
Bu özelliklere rağmen oyun içinde fps 16 da idi ve haliyle berbat.(16 olmasını da anlamış değilim 'YasinKocamanca'nın eskilerde önerdiği ayarları(viewtopic.php?f=46&t=104224) yapacağım inş bir yardımı dokunur,fazladan bir bilginiz varsa yardımlarınızı bekliyorum.)
Şuan ki durum oyun kaynaklı mı bilgim yok.Fps 8 den kıpırdamıyor bile,yetenekler görüldüğü gibi,oyun şuan oynanmaz bir hal aldı.Oyun içinde bazı arkadaşların da bu olayları yaşadığını duydum.Gerekli cevabı ve yardımı bekliyorum.

Resim
:idea:
Resim
Kullanıcı avatarı
EYUNAL
Antrepo Bekçisi
Antrepo Bekçisi

Re: Oyun Hataları(Fps Düşüşü)

Mesaj gönderen EYUNAL »

EKVADOR yazdı:Laptopumun özellikleri;
8 GB RAM-2 GB NVİDİA GEFORCE EKRAN KARTI-İNTEL CORE İ5 3.NESİL-2.60 GHZ-WİNDOWS 8
Bu özelliklere rağmen oyun içinde fps 16 da idi ve haliyle berbat.(16 olmasını da anlamış değilim 'YasinKocamanca'nın eskilerde önerdiği ayarları(viewtopic.php?f=46&t=104224) yapacağım inş bir yardımı dokunur,fazladan bir bilginiz varsa yardımlarınızı bekliyorum.)
Şuan ki durum oyun kaynaklı mı bilgim yok.Fps 8 den kıpırdamıyor bile,yetenekler görüldüğü gibi,oyun şuan oynanmaz bir hal aldı.Oyun içinde bazı arkadaşların da bu olayları yaşadığını duydum.Gerekli cevabı ve yardımı bekliyorum.

Resim
Resim
Merhaba
Benzer donanımlara sahip masaüstü bilgisayar kullanıyorum hatta ekran kartım 1 GB ancak FPSm böyle düşmedi
Arka planda çalışan ve işlemciyi yoran uygulamalar olmadığından emin olun
Kullanıcı avatarı
EKVADOR
İskele Babası
İskele Babası

Mesaj gönderen EKVADOR »

EYUNAL yazdı:
EKVADOR yazdı:Laptopumun özellikleri;

Resim
Resim
Merhaba
Benzer donanımlara sahip masaüstü bilgisayar kullanıyorum hatta ekran kartım 1 GB ancak FPSm böyle düşmedi
Arka planda çalışan ve işlemciyi yoran uygulamalar olmadığından emin olun
Arka planda çalışan program olduğunu düşünmüyorum.Yine de foto atacağım senin için benim bilmeyip de senin bildiğin kapatmam gereken programlar varsa önerini bekliyorum.Normal halinde fps 16 bu özelliklere göre neden yaptığını öğrenmeye çalışıyorum.
Resim
Resim
Resim
Kullanıcı avatarı
EKVADOR
İskele Babası
İskele Babası

Mesaj gönderen EKVADOR »

Resim
Resim
Burdakilerinde etkisi var mı pek bilmiyorum,bir o kadar da hizmetler bölümü dolu hangileri gereksiz bilgisi olan yazıversin :)
Kullanıcı avatarı
empire
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Sunucu: Teşkilat
Klan: Lodos
Lonca: Watch And Learn

Mesaj gönderen empire »

Benimde Nvidia 2gb ekran kartı var. Aynı şekilde fps bazen 60 bazen 30 bazende 16da kitleniyor. Sürekli değişiyor daha sorunu anlamış değilim. Fps kilidini açarsam 150 200 e çıkıyor yani normalde yüksek fpsde oynatabiliyor ama bu sefer de oyunda sorun oluyor. Fps kilidinde sorun var.
Maximillian - Maxinova - Maxi
Kullanıcı avatarı
EKVADOR
İskele Babası
İskele Babası

Mesaj gönderen EKVADOR »

empire yazdı:Benimde Nvidia 2gb ekran kartı var. Aynı şekilde fps bazen 60 bazen 30 bazende 16da kitleniyor. Sürekli değişiyor daha sorunu anlamış değilim. Fps kilidini açarsam 150 200 e çıkıyor yani normalde yüksek fpsde oynatabiliyor ama bu sefer de oyunda sorun oluyor. Fps kilidinde sorun var.
16dan yüksek halini görmedim ben sorunu bilmiyorum,fps ile alakalı bildiklerini bizimle paylaşırsan sevinirim.
Kullanıcı avatarı
Sakirpasali
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi
Sunucu: Beyaz Köşk
Lonca: Fast Lane

Mesaj gönderen Sakirpasali »

Gerekli programları kurarak CPU ısını yazabilirmisin? Eğer bilgisayarın 1 yıldan eski ise fanı tozlanmıstır dolayısıyla gereğinden fazla ısınır. Bu da performansı düşüürür.
Resim
Gizlenmiş İçerikGöster
Resim
XXXcom
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu
Sunucu: Kuklacı

Mesaj gönderen XXXcom »

Sakirpasali yazdı:Gerekli programları kurarak CPU ısını yazabilirmisin? Eğer bilgisayarın 1 yıldan eski ise fanı tozlanmıstır dolayısıyla gereğinden fazla ısınır. Bu da performansı düşüürür.
anlatım bozukluğu yapmışsın pi.ç.
normalinden fazla ısınır diyecen sanki fan ısınmak zorunda :D
Kullanıcı avatarı
EKVADOR
İskele Babası
İskele Babası

Mesaj gönderen EKVADOR »

Bütün sorun viewtopic.php?f=46&t=118396&start=50 buradaki arkadaşımızın paylaştığı skils.dat dosyasından kaynaklanıyormuş.Fps sorunları yaşayan varsa arkadaşın dediklerini uygulayabilir.
Yorumlarınız için teşekkürler :arrow:
Kullanıcı avatarı
ForGaDDaRLorD
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı
Lonca: Old Brothers

Mesaj gönderen ForGaDDaRLorD »

öncelikle merhaba

sorununuza yardımcı olabilmem için öncelikle sorunun neden kaynaklandığını bulmamız lazım bende 4gb ram intel core 2 quad 3.20 ghz 1 gb ati hd 4850 256bit ekran kartı kullanıyorum fakat gözlemlerime göre genellikle bu fps düşme olayı holde oluyor normalde fps 63 de sabit fakat silahı görünmeyen bir karakter yanıma gelirse fps bir anda 15 20 arasına düşüyor aynı durum yaratıklarda da geçerli maalesef demem o ki eğer fps sürekli 16 da sabitse problem pc de olabilir sizden ricam bi gözlem yapıp bana bilgi verirseniz size yardımcı olabilirim.

İyi forumlar.

“Genel Etkileşim” sayfasına dön