5-6 AY DEĞİL 2-3 YILLIK OYUNCULAR

Meran sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kullanıcı avatarı
relaxefendy
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Sunucu: Meran
Klan: Lodos
Lonca: Devgenç

Re: 5-6 AY DEĞİL 2-3 YILLIK OYUNCULAR

Mesaj gönderen relaxefendy »

MeGaStaR yazdı:Ohooo bizi unutmuşsun strong =)

Megaşifa / Eski AlayınaXMega / Eski WarLordSXMeGa ;)

Megaşifa ile çıktık yoLa MeGaXTeaM İle devam ederiz . Kralına değiL alayına Gideriz =)

İyi ForumLar . . 8-)

Bu çocuk Çok Komik ALAYINA MIYDIN O LONCAYI BEN SÖNDÜRDÜM EBUHAN DA BENİ TEBRK ETMİŞTİR ONDAN SONRA DAGILDI O LONCADA TEK ADAM WARDI ODA HASAN SEN DAHA COCUKSUN BEN O ALAYIYIM Bİ BANA GELSENE ;)
Şimdilik Ölümüne Kadar Hayattasın.

iletişim için nick'e tıklayınız >> RELAXEFENDY
Ferhat SÜSEN
Kullanıcı avatarı
relaxefendy
Cin Avcısı
Cin Avcısı

pusuu yazdı:Oyuna başladıgımda bırakın meteoru labirent bile yoktu eski oyun arkadaşlarım şuan ya gm ya sobe ye kadar yükseldiler emin olun eski oyuncular oyunu oyun gibi oynardı madende bile sıra vardı saygı vardı oyun kalitesini yükselttiler ama biz oyuncular düzelecegimize gitgide tersine giderek kurnazlaşıyoruz.

işte ben bu zamanların oyuncusuyum.. Eminönü Pusuuu abicim kral adam..!! ben BAKİİ burdada relax boşwer abi herkes dilegini desin ;)

Ferhat SÜSEN
Kullanıcı avatarı
relaxefendy
Cin Avcısı
Cin Avcısı

herkesTEKİ HAVA ATMA MERAKİ NEDİR ARKADAŞ BU SUNUCUDA İLK EDDY DİYE Bİ ADAM 39 OLDU BUNU BİLEN KAÇ KİŞİ BİRİDE BAKIN LİSTE BULDUM DİYOR COK KOMİK BUNLAR KİME KİMİ ANLATIYORSUNUZ BEN ŞUAN KRALIM DİYENİN FARESİNİ KESTİGİMİ HATIRLARIM ...

UNUTMAYIN HERKES FARE KESTİ ENGEREK KESTİ ..BUNLARIN YILI HAVA DEGİLDİR.!! BU KONUYA KİLİT İSTİYORUM

Ferhat SÜSEN
Kullanıcı avatarı
ikvking
Cin Avcısı
Cin Avcısı

Mesaj gönderen ikvking »

sayın strong;

http://img697.imageshack.us/img697/9329 ... 212407.jpg

yukarıdaki linkteki fotokrafa dikkatlice bakmnızı tavsiye ederim............bir arkadaşın açmış olduğu siteden alıntırdır.

.............................SAYGILAR..............................
Kullanıcı avatarı
FromXXXhELL
Cin Avcısı
Cin Avcısı

Mesaj gönderen FromXXXhELL »

relaxefendy yazdı:herkesTEKİ HAVA ATMA MERAKİ NEDİR ARKADAŞ BU SUNUCUDA İLK EDDY DİYE Bİ ADAM 39 OLDU BUNU BİLEN KAÇ KİŞİ BİRİDE BAKIN LİSTE BULDUM DİYOR COK KOMİK BUNLAR KİME KİMİ ANLATIYORSUNUZ BEN ŞUAN KRALIM DİYENİN FARESİNİ KESTİGİMİ HATIRLARIM ...

UNUTMAYIN HERKES FARE KESTİ ENGEREK KESTİ ..BUNLARIN YILI HAVA DEGİLDİR.!! BU KONUYA KİLİT İSTİYORUM
Evet eskı yenı fark etmez aslında yeterkı bunun oyun oldugnu eglenemk oldugnun bılen kısler olsun ama eskılerıde yad etmek laızm elbette Bu sunucu acıldıgında karakterımı actım ama kendı sunucumdan vazgecmedım .. Ama arkadasın yazmıs oldugu gıbı Eddy yanı Redschull Erdı arkadasımız ve arkadasları macınıst ve samıl bey ve erdının ablası bence lıstenın ust sıralarında yer alıcak ısımlerden sayılır.. Erdı ve ekıbı maalsef oyunu bıraktı bence bu oyun ıcın buyuk bır kayıp.. Samıl abıde gırıyor gırmıyor arası bır durumda.. :) Sanırm genclerın onunu acmak ıcın eskıler oyunu bırakıyor :mrgreen:
[img]img35.imageshack.us/img35/3205/ggfg10.png
[/img]
Kullanıcı avatarı
relaxefendy
Cin Avcısı
Cin Avcısı

eet erdi baba önce askere gitti sonra naptı bilmiyorum ..Hacı burdaki yazanların yarısından çoğU onlar varken meranı bilmiyodu artiz artiz yazı yazmak sadece amaçları evet erdiyle gelenlerden biriyim bende . eminönü BAKİİ

Ferhat SÜSEN
Kullanıcı avatarı
Break
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı
Sunucu: Kuklacı
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen Break »

relaxefendy yazdı:herkesTEKİ HAVA ATMA MERAKİ NEDİR ARKADAŞ BU SUNUCUDA İLK EDDY DİYE Bİ ADAM 39 OLDU BUNU BİLEN KAÇ KİŞİ BİRİDE BAKIN LİSTE BULDUM DİYOR COK KOMİK BUNLAR KİME KİMİ ANLATIYORSUNUZ BEN ŞUAN KRALIM DİYENİN FARESİNİ KESTİGİMİ HATIRLARIM ...

Selam.Eskisin eski anladık.Bana görede meranın kral büyücüsüsün.Adını çk duydum.Oyundada çok rastladım merak etme.Şanın şöhretin var.Bu güne kadar forumda bu kdar konusmazdın ne olduda patladın birden.Konuya kilit demişsin.Eskiysen o listeye yaz adını.Listenin devamı gelecek.Ekleyin dedim ben.Bütün eskileride bilemeyiz heralde.Yakın zamanın eskilerinden bahsediyoruz burda.39 levellerin en yaygın dönemlerinde alayınaların iyi oldukları dönemde...Sen alayınaları mı yok ettin ? şununda bi cevabını ver bakıyım.Sen loncayı yok ettin ebuhan seni tebrik etti he ? pek anlamadım relaxx açıklık getir şuna...
İmzanızda paylaştığınız hakaret içeren içerik nedeni ile imza hakkınız kaldırılmıştır.
Kullanıcı avatarı
Break
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı

Mesaj gönderen Break »

?????????
İmzanızda paylaştığınız hakaret içeren içerik nedeni ile imza hakkınız kaldırılmıştır.
Kullanıcı avatarı
relaxefendy
Cin Avcısı
Cin Avcısı

ben tamamen bitirdim demedim Ona çarına ws tekLif ettm BU ESKİ ALAYINAXMEGA yani meganın kurucusu GİBİ korkak bi başkan degiLdi kabuL etti attık yeniLdi...Vurucu darbeyi yaptım demek istedim O an O şöhretLi havası gitti. ve zaten pusuyla biz 2 miz alayına nın alayını kesiordk.!! yanlışsam bizzat EBuhan(fatih)kendisi düzeltsin .. başkası değiL . .Olayı görmeyen biri değİl ;)

Kholpashalixdan sonra İtibar gören alayınax ler bu olaylardan 1 kaç ay sonra nedendir bilmem yok oldular.. ebuhan iyidir...amacım eski defterler degiL şu forumda hava atan kişilere verilecek cevap
En son relaxefendy tarafından 23 Şub 2010 00:08 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.

Ferhat SÜSEN
Kullanıcı avatarı
Break
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı

Mesaj gönderen Break »

relaxefendy yazdı:ben tamamen bitirdim demedim Ona çarına ws tekLif ettm BU ESKİ ALAYINAXMEGA yani meganın kurucusu GİBİ korkak bi başkan degiLdi kabuL etti attık yeniLdi...Vurucu darbeyi yaptım demek istedim O an O şöhretLi havası gitti. ve zaten pusuyla biz 2 miz alayına nın alayını kesiordk.!! yanlışsam bizzat EBuhan(fatih)kendisi düzeltsin .. başkası değiL . .Olayı görmeyen biri değİl ;)
Sen megasifa ya baya uyuzsun anlasılan.Bksana işin gücün megalarla.

“Genel Sohbet” sayfasına dön