istanbulkur4_1.exe Tek Link Hata
- Alize
- Acemi Savaşçı 
- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Lodos
- Lonca: Estergon Ailesi
istanbulkur4_1.exe Tek Link Hata
Sunucu taşınması ile alakalı bir durum sanırım acaba oyun kurulumunu tek parça olarak indirmek istiyorum ancak server hatası alıyorum. Downloader.exe çalışıyor fakat  ben tek kurulumu bir indirme programı aracılığı ile daha hızlı indirebiliyorum. Acaba sunucuya ne zaman eklenir kurulum dosyanız? Teşekkürler.

Re: istanbulkur4_1.exe Tek Link Hata
İndirme hatası ile ilgili Sobee'ye bilgilendirme gönderildi. Sitedeki hatanın düzeltildiğine dair cevap geldiğinde sizi haberdar edeceğim.
Saygılar

Saygılar
MerhabaAlize yazdı:Sunucu taşınması ile alakalı bir durum sanırım acaba oyun kurulumunu tek parça olarak indirmek istiyorum ancak server hatası alıyorum. Downloader.exe çalışıyor fakat ben tek kurulumu bir indirme programı aracılığı ile daha hızlı indirebiliyorum. Acaba sunucuya ne zaman eklenir kurulum dosyanız? Teşekkürler.
Daha önceden sıkıntı çıkarsa diye kendim upload etmiştim
https://docs.google.com/file/d/0B3vQGO0 ... edit?pli=1Buradan ulaşabilirsiniz
- Alize
- Acemi Savaşçı 
- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Lodos
- Lonca: Estergon Ailesi
Çok teşekkür ederim bu yedek çok iyi oldu.  Duyarlılığınız için saolun..
 Duyarlılığınız için saolun.. 

EYUNAL yazdı:MerhabaAlize yazdı:Sunucu taşınması ile alakalı bir durum sanırım acaba oyun kurulumunu tek parça olarak indirmek istiyorum ancak server hatası alıyorum. Downloader.exe çalışıyor fakat ben tek kurulumu bir indirme programı aracılığı ile daha hızlı indirebiliyorum. Acaba sunucuya ne zaman eklenir kurulum dosyanız? Teşekkürler.
Daha önceden sıkıntı çıkarsa diye kendim upload etmiştim
https://docs.google.com/file/d/0B3vQGO0 ... edit?pli=1Buradan ulaşabilirsiniz
Tebrikler
Her seyi devletten aman pardon sobee den beklemek dogru degil.
A R Z L O D O S