Kapanış...
- 3viLD3aD
- Sahaf Yardımcısı
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Lodos
- Lonca: The Riseof Silence
Kapanış...
Oyun şuandan itibaren kapanmış bulunmakta umarım hepimizin şikayetçi olduğu birçok sorun başta lag olmak üzere son bulur. Şimdi açılışı bekliyoruz hepimize hayırlı olsun

[list] İmmoRTaLxLeaDeR & İmmoRTaLxHeRoiC & İmmoRTaLxaGyieuS & İmmoRTaLxeSpRiT [/list]
- VatanSeveriz
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Teşkilat
Re: Kapanış...
Lag çözülecek diye boş bir hayale kapılmayın arkadaşlar bundan 1 ay önce yöneticiye sorduk çözülmeyecek dedi foto almadım gelip samimi bir sohbet ettiği için ama durum bu yani
Aşka inanmam deme.!
Aşkı doğru kişide dene.
Aşkı doğru kişide dene.
- acarrr
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Eminönü
- Lonca: Elite
Beni uyku tutmuyor qnq
Nasıl geçicek lo bu zaman barı acılcağı zaman dilimini söyleseler 
VatanSeveriz yazdı:Lag çözülecek diye boş bir hayale kapılmayın arkadaşlar bundan 1 ay önce yöneticiye sorduk çözülmeyecek dedi foto almadım gelip samimi bir sohbet ettiği için ama durum bu yani
Derdimiz lagın çözülmesi degil lağ için aya bir adım atılması bu bile bir devrim bence. Lağ her online oyunda olan bir olaydır en aza indirmek için ugraşmak gerekir lağ bitmeyecek diye 2 sene oturdular bir 2 sene oturmaktan iyidir.
A R Z L O D O S
Evet Lag sorunu tamamen ortadan kalkmayabilir ama sunucuların taşınmasının farkını oyunu oynarken farkedeceksiniz eminim ki eskisi gibi bi lag sorunu yaşanmayacak hele ki şu son 1 aydır olduğu gibi olmayacak.

- 3viLD3aD
- Sahaf Yardımcısı
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Lonca: The Riseof Silence
Keşke hemen öyle kısa sürede bitseARZLODOS yazdı:hadi gidin uyuyın da sabah 10-11 bulur.
Bu arada
AynenARZLODOS yazdı:VatanSeveriz yazdı:Lag çözülecek diye boş bir hayale kapılmayın arkadaşlar bundan 1 ay önce yöneticiye sorduk çözülmeyecek dedi foto almadım gelip samimi bir sohbet ettiği için ama durum bu yani
Derdimiz lagın çözülmesi degil lağ için aya bir adım atılması bu bile bir devrim bence. Lağ her online oyunda olan bir olaydır en aza indirmek için ugraşmak gerekir lağ bitmeyecek diye 2 sene oturdular bir 2 sene oturmaktan iyidir.

[list] İmmoRTaLxLeaDeR & İmmoRTaLxHeRoiC & İmmoRTaLxaGyieuS & İmmoRTaLxeSpRiT [/list]
- SeyhulMuverrih
- Sahaf Yardımcısı
Öyle olmasını umud ediyorum..duBLe yazdı:Evet Lag sorunu tamamen ortadan kalkmayabilir ama sunucuların taşınmasının farkını oyunu oynarken farkedeceksiniz eminim ki eskisi gibi bi lag sorunu yaşanmayacak hele ki şu son 1 aydır olduğu gibi olmayacak.

Avaro omnia desunt inopi pauca sapienti nihil !
- CaCaRiaN
- İskele Babası
- Sunucu: Sancak
- Lonca: Sal Ta NaT
Sunucuları hemen aktif etseler dahi bazı illerde giriş olmayacak bir süre Sunucuların yerlerı ve ip adres'leri değiştiğinden dolayı. DNS yönlenmeleri zaten tamamiyle 24 ile 48 saat içerisinde gerçekleşiyor. Bilginize.
Doğan her güneş gençIiğimin kaybıysa, batan her güneş şafağımın kaybıdır. O Şimdi Asker Şafak ? Http://www.feryat.net Kişisel Web Sitemde.
- DoNotDisturb
- Meteor Kaşifi
- Sunucu: Eminönü
- Lonca: BSG
24 Saat yada 48 saat oyun kapalı olursa ayaklanma çıkar, sobee studios 'u basar bu kadar insanCaCaRiaN yazdı:Sunucuları hemen aktif etseler dahi bazı illerde giriş olmayacak bir süre Sunucuların yerlerı ve ip adres'leri değiştiğinden dolayı. DNS yönlenmeleri zaten tamamiyle 24 ile 48 saat içerisinde gerçekleşiyor. Bilginize.
Cümle Mühendisi ! ...
DoNotDisturb DunA iLOVEu
<Bana Saygı Göster>
DoNotDisturb DunA iLOVEu
<Bana Saygı Göster>