BeLCiKLixJoKeR yazdı:Merhaba ,
Öncelikle bu tür konuların ne kadar gereksiz olduğunu anlatmam zor.
Arkadaşlar bence art niyetle açmış ama ben gene de cevaplayayım ;
Birinci husus Klan Şampiyonası Final Müsabakasının Ardından Loncamız Tarafından açılan tek konu , Klan Savaşları Takım Kaptanı ve Lonca başkan yardımcımız Eray tarafından açılan yılbaşı tebliğidir ki ; bu konu içerisinde Hicret loncası başarılarından dolayı tebrik edilmiştir.
İkinci bir şeyi de şahsm adına söylemek istiyorum . Hicret loncasının tüm yetkililerini az çok tanıyorum , eminim böyle bir açıklama gerekseydı onlar tarafından yapılırdı.
Dikkatli Okuyun . Objektif olun.
İyi Forumlar.
Bitirici/Ekin DAĞ
Turnuva TLOO hazin öyküsü
- STRAZBOURG
- Sahaf Yardımcısı
Re: Turnuva TLOO hazin öyküsü
Özgürlük kazanilmaz Hak edelir..ve Alinir; Bana gülüyorsunuz çunku Farkliyim ; Bende size gülüyorum çünkü hepiniz aynisiniz !
TLOO Erolçigdem
TLOO Erolçigdem
- ikidakka
- İri Fare Avcısı
- Sunucu: Sancak
- Klan: Lodos
- Lonca: Osmanlı
CccYasinccC yazdı:ATAKAN büüyü ondan sonra konuş evvladım benım sen git kayak yap
- IIxAReNAxII
- Sahaf Yardımcısı
- Sunucu: Eminönü
Turnuva bitti, kazanan belli oldu hala muhabbetini yapıyorsunuz. Kazananı tebrik etmek bu kadar zor olmamalı... Kimin kaç galibiyeti olduğu kimsenin umrunda değil... 8'de 8 yapan bir loncanın 8'de 7 yapan bir loncaya yenilmesi ve buna rağmen (tüm sunuculardaki bu başarıyı gösteren tek lonca olarak) direk finale çıkmak arzusunu anlayamadım....
Sonuçta o kadar güçlü bir takım oluşturabilseydiniz eğer... SOJ'u PvP'de ezer geçer, aynı şekilde Hicret'i de finalde yenerdiniz...
Ayrıca ne kadar birbirimizi sevmiyor olsakta finale çıkan bir loncanın hazin öyküsü diye birşey olamaz sonuçta kendi klanında zirveye adını yazdırmış
konu gereksiz. Herkes işine baksın, kuru kalabalık yapıyorsunuz...
Bi de hani şu sırf ileti sayısını artırmak için her konuya gereksiz yorum yapan, herkese salça olan insan israfı çocukları fazla kaale almayın
Sonuçta o kadar güçlü bir takım oluşturabilseydiniz eğer... SOJ'u PvP'de ezer geçer, aynı şekilde Hicret'i de finalde yenerdiniz...
Ayrıca ne kadar birbirimizi sevmiyor olsakta finale çıkan bir loncanın hazin öyküsü diye birşey olamaz sonuçta kendi klanında zirveye adını yazdırmış
Bi de hani şu sırf ileti sayısını artırmak için her konuya gereksiz yorum yapan, herkese salça olan insan israfı çocukları fazla kaale almayın
- ZgalKarabasan
- Cin Avcısı
- Sunucu: Tılsım
- Klan: Arzın Çocukları
Herkes Az çok anlamış dediklerimi belli oluyo zoruna gidenler zaten cevab kısmına kendilerini daha çok rezil ederek cevablar yazmış bulunmakta Temennim ARENA nın dediği gibi kabulenin yeter da....
KIYAMET ESİNTİSİ....
- IIxAReNAxII
- Sahaf Yardımcısı
- Sunucu: Eminönü
yunus yazdı:##HicretinYalağıARENA
Yalaklığı vara vara yla sizde gördü sunucu
Ne hikmetse her yorumuma salça oluyosunuz ve her yorumumu hicrete çekiyorsunuz? Hicret yada ARENA'lar yakmış canınızı sanırım...
Yada bu kadar mı BASTI ARENALAR KUYRUĞUNUZA zamanında...?
Neyse hadi 5-6 konu daha gez, gereksiz yorum at ileti kas
- BeLCiKLixJoKeR
- FareAdam Düşmanı
LACROMİSA;
Sana laf anlatmak , gerçekten eşşeğe hendek anlatmaktan zor. Bre anlama sorunlu kardeslerim , anlamiyor musunuz , anlamak mı istemiyor musunuz ? Ne diyorum , inceleyin konu gecmisini orda loncamın yılbaşı tebliği var . Açar okursanız da orada zaten gerekli açıklama var . Sizin böyle biz sustuğumuz halde bize leke sürme çabalarınız bizi hiç bir zaman küçültmez her zaman yüceltir .
Beni de bilen bilir . Boş lafa karnım tok . Hele boş adamlardan gelen tıkırtılara karnım gerçekten tok .
Okanım sen dahil olma konuya rica ediyorum , sonra millet sizi de bu gereksizle aynı kefeye koyuyor , hoş olmuyor .
Yanlış anlaşılma olmasın , hicret loncasının yetkilerinden loncamıza gelen bir açıklama olmadığı gibi , yukardaki tüm açıklama şahıslara yöneliktir .
Bir hatamız olduysa af ola.
İyi Forumlar.
Bitirici/Ekin DAĞ
Sana laf anlatmak , gerçekten eşşeğe hendek anlatmaktan zor. Bre anlama sorunlu kardeslerim , anlamiyor musunuz , anlamak mı istemiyor musunuz ? Ne diyorum , inceleyin konu gecmisini orda loncamın yılbaşı tebliği var . Açar okursanız da orada zaten gerekli açıklama var . Sizin böyle biz sustuğumuz halde bize leke sürme çabalarınız bizi hiç bir zaman küçültmez her zaman yüceltir .
Beni de bilen bilir . Boş lafa karnım tok . Hele boş adamlardan gelen tıkırtılara karnım gerçekten tok .
Okanım sen dahil olma konuya rica ediyorum , sonra millet sizi de bu gereksizle aynı kefeye koyuyor , hoş olmuyor .
Yanlış anlaşılma olmasın , hicret loncasının yetkilerinden loncamıza gelen bir açıklama olmadığı gibi , yukardaki tüm açıklama şahıslara yöneliktir .
Bir hatamız olduysa af ola.
İyi Forumlar.
Bitirici/Ekin DAĞ
BeLCiKLixJoKeR
Bitirici
Anka: MercimekÇorbası / PancarÇorbası
Eminönü: EKİNG / Followfinisher
Psychological Counselor
https://www.youtube.com/watch?v=3QGeeHQUUfA
Bitirici
Psychological Counselor
- yunus
- Sahaf Yardımcısı
- Sunucu: Kuklacı
- Lonca: Wara Wara
Yalak olmadığın için uğraşıyo bu kadar millet senle dimi..Halbuki ben üstte kimseden yalak filan dediklerini duymadım..Şimdi 10 yaşındaki kankaların zıplarsa bilemem..
##HicretinYalağıARENA :twisted:
##HicretinYalağıARENA :twisted:
HızLıSıBeNDe
- GWYNBLEIDD
- Tılsım Tanığı
- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Hicret
Şuan ki konuya hiç karışmak istemezdim ama yinede sana cevap veriyorum;yunus yazdı:##HicretinYalağıARENA
mire girdin mirdeki abilerine yalakalık yaptın,
mire girmeden önce 0 dereceydin mire girdikten sonra 360 derece değiştin.Çıktıktan sonra 180 derece ile devam ettin sonrada ortadan kayboldun.Arena'nın yalaka olduğuna kesinlikle ihtimal vermiyorum, olsa bile en iyi senden öğrenirdi.
- BeLCiKLixJoKeR
- FareAdam Düşmanı
Araştırmaya Aciz insanlara karşı hiç bir zaman göstermekten aciz olmadım , The Lodos Of Ottoman loncası tebrik etmeyi bilmiyor diyen acizler için ;
Takım kaptanımız ve lonca başkan yardımcımız tarafından açılan konu tarihe dikkat .
forum.istanbuloyun.com/viewtopic.php?f=26&t=117879
Konuştum dert çektim , sustum rahat ettim demiş lokman hekim . Siz de susmayi öğrenirsiniz rahat edebilirsiniz.
Takım kaptanımız ve lonca başkan yardımcımız tarafından açılan konu tarihe dikkat .
forum.istanbuloyun.com/viewtopic.php?f=26&t=117879
Konuştum dert çektim , sustum rahat ettim demiş lokman hekim . Siz de susmayi öğrenirsiniz rahat edebilirsiniz.
BeLCiKLixJoKeR
Bitirici
Psychological Counselor
Bitirici
Psychological Counselor