lütfen yardım edinnn !

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
zafeerbey
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı
Sunucu: Teşkilat
Klan: Lodos
Lonca: Leader

lütfen yardım edinnn !

Mesaj gönderen zafeerbey »

Arkadaşlar merhaba uzatmadan direk konuya girmek istiyorum . 49 LVL TEŞKİLAT sunucusunda BLackone karakter adıyla oyunu oynuyorum . Beyazköşk sunucusundan geldim. Oyundaki heryeri gezdim . görev verebilecek kişilere herkese gittim . Fakat hiç cemberliye girmem için gereken görevi vermiyor . görev listesinde de yazmıyor . Listedeki tüm görevlere bakıyorum ve uyguluyorum ancak hiç bir yer görev vermiyor . 2-3 aydır uğraşıyorum ancak sonuç bulamadım . Yetkili biri ilgilenebilir mi ? gerçekten yoruldum . Yardımcı Olursanız sevinirim .

Şuana kadar kimse yardımcı olamadı . .
:shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :| :|
En son KRABBY tarafından 12 Oca 2014 19:17 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
Sebep: Başlık düzenlendi.
KRABBY
Meteor Kaşifi
Meteor Kaşifi

Re: lütfen yardım edinnn !

Mesaj gönderen KRABBY »

Merhaba;

Çemberlitaş görevlerini alabilmek için Beyaz Şapkalı Adam yani Tükeniş görevini yapmanız gerekiyor. Devamında alacağınız görevler ile çemberlitaş görevlerini yapabilirsiniz.Görevler zincirleme olduğu için karıştırmış olabilirsiniz.Detaylı görev listesi size yol gösterecektir.

Detaylı görev listesi için tıklayınız.

İyi eğlenceler.
zafeerbey
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı
Sunucu: Teşkilat
Lonca: Leader

Mesaj gönderen zafeerbey »

Kardesim iyi guzel AMA beyaz sapkali adamda da gOrev yOk. heryeri gezdim AMA gercekten hicbiryer gorev yok sadece fahri beyIn. 60 adet semender derisi gorevi var :(
Kullanıcı avatarı
3viLD3aD
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Sunucu: Beyaz Köşk
Lonca: The Riseof Silence

Mesaj gönderen 3viLD3aD »

Multihunter yazdı:Merhaba;

Çemberlitaş görevlerini alabilmek için Beyaz Şapkalı Adam yani Tükeniş görevini yapmanız gerekiyor. Devamında alacağınız görevler ile çemberlitaş görevlerini yapabilirsiniz.Görevler zincirleme olduğu için karıştırmış olabilirsiniz.Detaylı görev listesi size yol gösterecektir.

Detaylı görev listesi için tıklayınız.

İyi eğlenceler.
Detaylı görev listesi yukarıda sen bundan sonrasını bi kontrol et bence ;)

47 Umut'un Sırrı Görevi Umut vermektedir. Görevi tamamlamak için Mezarlık karşısındaki Çeteci ile konuşmalısınız.
47 Kara Kemik Görevi Çeteci vermektedir. Görevi tamamlamak için 20 adet Kara Kemik çantanızdayken Çeteci ile konuşmalısınız.(Kara Kemikleri Kemik Kafa öldürerek elde edebilirsiniz.)
47 Çeteci'nin Bildiği Görevi Çeteci vermektedir. Görevi tamamlamak için Miğrat girişine gitmelisiniz.
47 Dipsiz Kuyu Görev Çeteci'nin Bildiği görevinden sonra otomatik olarak gelmektedir. Görevi tamamlamak için Miğrat bölgesindeki kitabı araştırmalısınız.
47 Tanıdık Kitap Görev Dipsiz Kuyu görevinden sonra otomatik olarak gelmektedir. Görevi tamamlamak için Centurion'un arka tarafındaki Gezgin Şehir girişine gitmelisiniz.

xXESREFPASALIXx yazdı:60 tane semender derisi satılır bu arada :)
Arkadaşın ticaretine karışmak gibi olmasın ama Semender derisi görevi yapılmasada olur görev takıntın varsa alıp yapabilirsin ;)
Resim

[list] İmmoRTaLxLeaDeR & İmmoRTaLxHeRoiC & İmmoRTaLxaGyieuS & İmmoRTaLxeSpRiT [/list]

“Genel Etkileşim” sayfasına dön