[DEV] Nerull rica ediyorum siz cevaplayın.
Re: [DEV] Nerull rica ediyorum siz cevaplayın.
eşeklerle sunucu taşırdık biz şimdi 6 aydır sunucu taşıyamadılar .
- Herakles
- Demirci Çırağı
- Sunucu: Sancak
- Klan: Lodos
- Lonca: Dostlar Kervanı
yunus1907 yazdı:eşeklerle sunucu taşırdık biz şimdi 6 aydır sunucu taşıyamadılar .
Mustafa Kemal ATATÜRK
-
- Acemi Savaşçı
Taşınan eşşek yükü ile odun değil, teknoloji fukarası yiğen , taşınan milyarlarca oyun alt yapısı ve oyuncu bilgileri , eşşekten yük düşünce yükü bırakıp gidersen evde belki bubandan zopa yersin ama burada küçük bir hata birçok insanın mağduriyetine mal olacaktır .yunus1907 yazdı:eşeklerle sunucu taşırdık biz şimdi 6 aydır sunucu taşıyamadılar .
Atarlı ergen modunda buraya oraya laf yetiştirenlerin çoğu daha bir patatis soyamıyor. Konuşturmayın len beni.
- acarrr
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Eminönü
- Lonca: Elite
Tamam.YorgunAdam yazdı:Taşınan eşşek yükü ile odun değil, teknoloji fukarası yiğen , taşınan milyarlarca oyun alt yapısı ve oyuncu bilgileri , eşşekten yük düşünce yükü bırakıp gidersen evde belki bubandan zopa yersin ama burada küçük bir hata birçok insanın mağduriyetine mal olacaktır .yunus1907 yazdı:eşeklerle sunucu taşırdık biz şimdi 6 aydır sunucu taşıyamadılar .
Atarlı ergen modunda buraya oraya laf yetiştirenlerin çoğu daha bir patatis soyamıyor. Konuşturmayın len beni.
Anca umarsınHerakles yazdı:Neyse arkdaşlar,konuyu tartışmaya çevirmeyelim. Buradan [DEV]Nerull'a sorularımı sordum. Umarım cevaplar.
- Herakles
- Demirci Çırağı
Söylemiş olduğun olasılıklar mantıklı. Adam yerine koyulsaydık [DEV] Nerull'dan cevap alırdık. Hiç olmazsa bir kaç kelime...Celikbey yazdı:Anca umarsınHerakles yazdı:Neyse arkdaşlar,konuyu tartışmaya çevirmeyelim. Buradan [DEV]Nerull'a sorularımı sordum. Umarım cevaplar.bu tarz konulara cevap yazdıklarını daha gören olmamıştır
Bunu iki sebebi olabilir , biri oyuncuları adam yerine koymamaları diğeri ise verecek mantıklı bir cevaplarının olmamasıdır
Mustafa Kemal ATATÜRK
- Herakles
- Demirci Çırağı
Hiç olmazsa sorduğum sorulara bir GM cevap verebilir mi?
Mustafa Kemal ATATÜRK