Can sıkıntısı başa bela :)

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
Zoo56
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Sunucu: Teşkilat
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Ruhsuz Beden

Can sıkıntısı başa bela :)

Mesaj gönderen Zoo56 »

Merhabalar ;

Önce değerlendirmelerinizi görmek istiyorum. Sonra nasıl olduğunuzu belirticem.
:)

Resim
AYDIN ERDOĞAN

1 Nisan 2007'den beri [ Teşkilat ]

Resim

T H E elveda ;)
Kullanıcı avatarı
SeyhulMuverrih
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Re: Can sıkıntısı başa bela :)

Mesaj gönderen SeyhulMuverrih »

Selamun aleyküm,

Gayet basit bir açıklaması var, grup bölgesine level farkından mütevellit o karakteri sokamayacağın için, düzenlenen buluşma veyahut fuarlarda 20 TL vererek karakterine takı yükletmişindir. Yapmadığımız iş değil. ;) İyi forumlar. :)
Resim

Avaro omnia desunt inopi pauca sapienti nihil !
Kullanıcı avatarı
Zoo56
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Mesaj gönderen Zoo56 »

SeyhulMuverrih yazdı:Selamun aleyküm,

Gayet basit bir açıklaması var, grup bölgesine level farkından mütevellit o karakteri sokamayacağın için, düzenlenen buluşma veyahut fuarlarda 20 TL vererek karakterine takı yükletmişindir. Yapmadığımız iş değil. ;) İyi forumlar. :)

Öncelik Aleykum Selam kardeşim. Böyle bir fikir üretmene saygı duyarım. Yanlız konuya birde şurdan bakmanı isterim. Senin dediğin gibi yapmış olsam böyle bir konu açmama gerek duymazdım. :arrow:
AYDIN ERDOĞAN

Resim

T H E elveda ;)
Kullanıcı avatarı
Hayalolsam
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Sunucu: Eminönü
Klan: Lodos
Lonca: Bizbizeyeteriz

Mesaj gönderen Hayalolsam »

Merhabalar, genel sohbette yansıtılan kolyeye sağ tıklanılıp surukleyerek kolyenın altına getirilmiş olmalı.Keyifli forumlar :)
Kullanıcı avatarı
Baltalilah
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı
Sunucu: Anka

Mesaj gönderen Baltalilah »

Tamam oyunun açığını buldun oradan yaptın yada GM tanıdığın sana takı yolladı, oldu mu beklediğin cevap buydu heralde.
Resim
Kullanıcı avatarı
SeyhulMuverrih
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Mesaj gönderen SeyhulMuverrih »

Zoo56 yazdı: Öncelik Aleykum Selam kardeşim. Böyle bir fikir üretmene saygı duyarım. Yanlız konuya birde şurdan bakmanı isterim. Senin dediğin gibi yapmış olsam böyle bir konu açmama gerek duymazdım. :arrow:
Selamımı alan birisini görmek ne hoş. Başka bir ihtimal olmamalı ahbap, eğer bir açıktan yararlanıp bu itemleri düşürdüysen veyahut bir şekilde o karaktere koyduysan, zaten bu açığı forumda söyleme gereksinimi duymamış olmalısın. :) Yine de aydınlatıp sû-i zânımızı hüsn-ü zâna çevirirsen seviniriz. :)
Hayalolsam yazdı:Merhabalar, genel sohbette yansıtılan kolyeye sağ tıklanılıp surukleyerek kolyenın altına getirilmiş olmalı.Keyifli forumlar :)
Merhaba, yansıtan karakterin ismi resimdeki karakter ile aynı, daha dikkatli bakmalısın. :)
Resim

Avaro omnia desunt inopi pauca sapienti nihil !
Kullanıcı avatarı
Zoo56
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Mesaj gönderen Zoo56 »

Merhabalar;

Yorum ve görüşlerinizi bir hayli heycanla okudum. Açıkcası biraz kırılmış bulunmaktayım. 7 yıllık oyun yaşantımda oyun açığı bulmak veya çalmak çırpmak gibi alangirli işlerde yer almadım. Bir oyun için kendimi o duruma getirmem.GM yakınım konusuna gelicek olursak. [GM]Erdoğan ( Oğuzhan Erdoğan ) ile soyadım uyuşuyor diye yakın cevremde bir hayli tanışmışlığınız var gibilerinden söyletiler oldu. Benim onla tek bir kere konuşmuşluğum var oda bir röportajımı kabul etti sağolsun. Ondan başkada yok :).

Umarım gerekli açıklamarı yapmışımdır. Biraz daha tartışmaya açık olması için cevaplamıyacam arkadaşlar. :)
AYDIN ERDOĞAN

Resim

T H E elveda ;)

“Genel Etkileşim” sayfasına dön