arkadaşlar ben bırakmıştım bu illeti ama bunda kendine çeken birşey var. para yatırmadan öylesine ölsem bile sadece klan savaşı, sancak önü vs için gircem.
Şu anda en dolu sunucu hangisi ve günde ortalama kaç oyuncu online ?
Klanlar arası savaşlar aktif bir derecedemi ( en kalabalık sunucuda ) ?
Ve ortalama maden fiyatları nelerdir ( en kalabalık sunucuda ) ?
En Dolu Sunucu Hangisi ? Ortalama Kaç Oyuncu Var
- marasaldadas
- Demirci Çırağı

- Sunucu: Eminönü
- Klan: Lodos
- Lonca: Hasta La Vista
Re: En Dolu Sunucu Hangisi ? Ortalama Kaç Oyuncu Var
Diğerlerini bilmem ama Eminönü boş değil. akşamları ve hafta sonları çt ye girmek için sıra beklersin. maden fiyatları idare eder. klanlar arası savaş da var. sabahları arzlar metor sancakta, akşamları lodoslar, arz kale önünde.
mArAşAldAdAş Dadaşdede Fikrimimincegülü Ramizkaraekşi
su gördüm düşümde
karanlıktı ve gürültüyle çağlıyordu
ceplerimde kül vardı ve yanıyordu
sonra sabah oluyor
ve bir ceylan kalbinde alem ağlıyordu
su gördüm düşümde
karanlıktı ve gürültüyle çağlıyordu
ceplerimde kül vardı ve yanıyordu
sonra sabah oluyor
ve bir ceylan kalbinde alem ağlıyordu
Şuanda oyunun büyük bir çoğunluğu Eminönü sunucunda,hatta çoğu kişi diğer boş sunuculardan Eminönü'ne geçtiğinden bu sunucuda oyuncu sayısı yüksek.

- EscapisT
- FareAdam Düşmanı

- Sunucu: Tılsım
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Nemesis
Peki Xenotim vb. madenler ne kadar o sunucuda? Saklı ırklar boş oluyor mu ÇT girmek için çevre gerekli mi?
Bir de büyücü nitelikleri ne olmalı? M1 şartı falan filan gibisinden.
Bir de büyücü nitelikleri ne olmalı? M1 şartı falan filan gibisinden.
MaVeRicK yazdı:arkadaşlar ben bırakmıştım bu illeti ama bunda kendine çeken birşey var. para yatırmadan öylesine ölsem bile sadece klan savaşı, sancak önü vs için gircem.
Şu anda en dolu sunucu hangisi ve günde ortalama kaç oyuncu online ?
Klanlar arası savaşlar aktif bir derecedemi ( en kalabalık sunucuda ) ?
Ve ortalama maden fiyatları nelerdir ( en kalabalık sunucuda ) ?
Oyunu tasarlayan ingiltrede fazla durmuş olmalıki bilinç altı kodlamalar yer aldıgından olmasın illumati degil yanlış anlaşılmasın Grfikleri ilk giren kii begenmez ama epey bir süre oynadınmı diger oyunlardan bir doku ile kaplandıgını görür ama anlamaz pehh der ama tutkusuna kapıldınmı sigara iç bunu oynama denir yani.
Dürdüleri dürten bir programlanma oyunun içerisirinin bir önemi degil gezerken İstanbul Bir kod dürtü Ankara olsa bu kadar bilinç altına yerleşmez günde 40 defa istanbul istanbul de istanbul fanatiği olursun. Ordaki yasayanların dgier illerde yasayamamsı gibi.
Bilinç altı kodlamalar dergisini okursanız bir kaç sey öğrenmekte fayda var diye düşüyom.
İsminiz bir kalabalık ortamda isminizi biri bağırsa dürtü oalrak ona bakmak bir ıslık dürtüdür bakmadan edemesiniz. Sen olmasanda Doğumdan gelen kodlar bunlar illumatiyi kaşıyor girmeyem oraya.
Boslların isimleri Bir cağrısım ikileme dürtüsü.
A R Z L O D O S