etk

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Betbah
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Lonca: Ne biçim lonca

Re: etk

Mesaj gönderen Betbah »

Erdogan yazdı:
Betbah yazdı:Kafalarını kaşımaya erinen yöneticilerin,facebook'ta paylaşım yapan 1000 kişiyi ayıklayıp random.org sitesinde çekiliş yapacaklarını hiç sanmıyorum. Şu resimdeki oyuncu gibi tılsıma ihtiyacı olan bir şahsa verilmek üzere düzenlenmiş bir fiyasko diyebiliriz.
Gizlenmiş İçerikGöster
Resim
Resim
ilgili konu yöneticiler ve arkadaşları viewtopic.php?f=46&t=117169
Etkinlik zaten 3 Etkinlik ekibi üyesi ile 3 oyuncumuzun grup kurarak, karşı tarafta aynı şekilde oluşturulmuş grup ile yapılan savaştan oluşuyordu. Yani oraya herhangi bir yöneticinin yada etkinlik görevlisinin arkadaşları özellikle davet edilmiyor, kaldı ki oradaki kişileri tanımıyorlar.

Ayrıca nasıl ki Topla Kazan etkinliğimizde kim ne kadar istenen materyalleri düşürmüş hepsini tek tek incelediysek, facebook etkinliklerinde de aynı hassasiyeti göstereceğimizden emin olmalısınız. Her etkinliğimizde şüphe ile yaklaşıp öncelikle yönetimi, etkinlik sonrasında ise ödül kazanan oyuncularımızı zan altında bırakmaya çalışan kişileri anlamakta zorlanıyorum.
Benim şüphem şudur; Eğer ki tılsım, ilk elden verilecek ise amenna ama random.org sonucunu alacak kişi orta düzey bir yöneticiyse süphelenirim bundan. Orta düzey yöneticiler şike yapmaya elverişli kişilerdir. Yeni yöneticiler temkinli hareket ederler, Eski yöneticiler doymuş kişilerdir. Güven kazanan görevliler patlamaya hazır saatli bomba gibidir.
Kullanıcı avatarı
Sonxavatar
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı
Sunucu: Kuklacı
Klan: Arzın Çocukları

Re: etk

Mesaj gönderen Sonxavatar »

EsTeRGoNxRss yazdı:
Sonxavatar yazdı:
Baltalilah yazdı:
Sonxavatar yazdı:Öyle bir şey yapmazlar şayet yaparlarsa hakkımı hll etmem...
Önce sen bi insan gibi Helal yaz sonra olmayan hakkını helal etmezsin ( Önc sn insn gbi hll yz snra olmyn hkknı hll etmzsn.s)
Ben bu oyuna kaç para döktüm haberib yok otme klavyeden
Allahını seversen Sen Şu oyuna nekadar para döktün yazsana veya şu para döktüğün karekterlerin sunucusunu söylede bakalım neler neler almışsın şu döktüğün paralarla :twisted:
300 tl civarı kuklacı gelebilirsin

“Genel Etkileşim” sayfasına dön