Sobee Yönetiminin Sacma Ceza Sistemi hk.
- marasaldadas
- Demirci Çırağı
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Lodos
- Lonca: Hasta La Vista
Re: Sobee Yönetiminin Sacma Ceza Sistemi hk.
Mısır çarşısında boş duran kapalı dükkanlar, tadilat yapıldıktan sonra hizmete açılsın. Akçe satan gidecek ilgili npc ye ne kadar akçe, kaç paradan satacağını yazıp bırakacacak, almak isteyende gelip bu şekilde alacak. tüm maden ve metaryeller bu şekilde alınıp satıla bilir. Hırsızlık dolandırıcılık biter oyunda.
mArAşAldAdAş Dadaşdede Fikrimimincegülü Ramizkaraekşi
su gördüm düşümde
karanlıktı ve gürültüyle çağlıyordu
ceplerimde kül vardı ve yanıyordu
sonra sabah oluyor
ve bir ceylan kalbinde alem ağlıyordu
su gördüm düşümde
karanlıktı ve gürültüyle çağlıyordu
ceplerimde kül vardı ve yanıyordu
sonra sabah oluyor
ve bir ceylan kalbinde alem ağlıyordu
- Shizune
- Sahaf Yardımcısı
- Sunucu: Meran
- Lonca: Kardes
Arkadaşım sen bildiğin Facebook'ta gördüğün oyunları; şu kadar para yatır, bu kadar oyun parası al ! meselesini bu oyundada görmek istiyorsun..Bu oyuna aylık 800 tl harcamak ne demek? 5500 akçenin hepsiyle kondrit çeksen 18 kondrit eder..ki bu madeni 6-7m arası bi fiyatla satıyorsun.6mden satsan 18 tanesi 108m para eder.Bunca derde tasaya girmek istemiyosan yapabileceğin elindeki imkan bu.Eğer arkadaş ben oyuna paramı yatırcam - akçeme karşılıkta direkt para olsun diyosun yok öyle 3 kuruşa 5 köfte..bu bir emek oyunu,zaman ayırıp değer verme oyunu.aylık bırak 800 tlyi 25tl verip (çift artırıcı almak için) sadece maden çekerek bile 300 400m para kasabilirsin(Ki sadece ada-eminönü-yeraltı madenleri ile - hol madenlerine girmiyorum bile bir kondrit 6m salgı peptit 4m jadeit 5m safran gadolinyum 2m).Okadar para yatırıpta hala oyunu tam verimde oynamamıyorum diyosan bizim yapabileceğimiz hiçbirşey yokLaStLoVee yazdı:Öncelikle Ben Oyuna Yatırdıgım Paranın Derdınde Olan Bi İnsan Degılım Bir Cok ::Insanın Oyuna Yatırdıgı Paradan Daha Fazlasını Yatırıyorum Diyorsunuzki Kondidt MAdeni Vs Bu Oyuna PAra Yatırmayan Yada Yatıramaan İnsanlarınTek Sonuru Kondrit Değil MAdem İkv Yönetimi Bunu Yapa Biliyor Zor Birseydegil Dükkanda 110 m yi 5.500 Akceye Satmak Yine Diyorum Oyun İçi Parayı Dükkanda Satamıyorsan Telif Hakları Diye Bir Ceza Sistemin Olmayacak Ben Kimseye Bu Konu Yüzünden Küfür Hakaret Beddua vs etmedim Muhtemelen Oyun İçerisindeki Fiyatları Oyuncular Belirler Demişsiniz Öyleyse Oyuncu Olmayan Bir Yönetime sahip Olmamız Gerekir Ki Ben Yönetimdeki Arkadasların Iyı Birer Oyuncu Olduklarınıda Cok İyi Biliyorum 200m Olayını Düzgünce SavunamııssınızHele Ki Bir Arkadas Demişki 25 Tl Yatıranlar Oyuunu Cok Iyı Oynuyor Bunu Yatıramıyorsa Oynamasın Bu Oyun Sadece Plustan Ibaret Degıl Ben Aylık Ortalama 800 Tl Yatırıyorum Kendi Hesabıma Yüklediğim Ve Sattıgım Akcelerle Hala Cokta İyi Bir Oyun Oynayamıyorum
Oyunda Herşey Parayla Olurken Senın Savunmaya Calıstıgın Sisteme İnandıgını Düşünmüyorum Akçenın Geliş amacı İşlerinden Vs Oyuna Yeterınce Fırsat Ayıramayan İnsanalrın Ayıran İnsanalrdan Eksık Aklmamasıdır Mesela Grup Bölgelerıne gunde 100 KEre Giren Le 1 Kere Girebilen Cof KArklı Olmasın Diye 1 Kere Gırebılen İçin Yagma Artırıcılar Cıakrtıldı Eye Güzeldir Cıkartılsın Maden Artırıcıllar Cıakrtıldı Eyw Madenı Ceken Ceksın sımdı Sahsım Adına Örnk Verıyorum Ben Ihtıyacım Olan Madeni Cekmeye Calısmayı Beta Zamanında Bırktım Betada 1 Madenın Basında 15 kişi Beklerdi Akce Cıkana Kadar Suan Yönetimde Olan Bazı Insanlar Gibi Gözluk Hılesınde Yada Bono Hilesinde Bulunmadıgım Icın Pek Fazla Param Olmadı Akce Cıktıktan Sonra Para Kazanmaya Karakterlerımde Para Olmaya Basladı Tabı bu Arada Yaklasık Olarak 20 bın Akceden Fazlasını Caldırdım Simdi Oyuna Zaman Ayıramayıp Akceyle Oyun Parası Satan Arkadaslar İçin dukkanda Para Satılsa Kime Ne Zararı Olabılır Bu Yolla Hırsızlık Yapanlar dısında Acıklarmısın ?? Diyosunkı sosyal Paylasımda daki Oyunlar Giibi OLsun İstıyorsun Düz MAntık Bakıyorsun Ben Oyuncular Esıt Haklara Sahıp Olsunlar İstiyorum Telif Hakları Cezalardan Kaldırılsın 80 Akceye Gunluk Paket Kaldırılsın Kufur Hakaret engellensın Bi Adama 3 Sayfa Kufur Edıldıyse O Adam Bi Cevap Yazdıysa Susturmasında El Önce Bı Vıcdana Gıtsın Yaarıs Gözetılmesın Diyorum Buna İtirazın Varsa Bundan Mutlusun Demektır Ya Akce calan Yada 80 Akceye Söven Bi arkadasın Ne Deyelım..Shizune yazdı:Arkadaşım sen bildiğin Facebook'ta gördüğün oyunları; şu kadar para yatır, bu kadar oyun parası al ! meselesini bu oyundada görmek istiyorsun..Bu oyuna aylık 800 tl harcamak ne demek? 5500 akçenin hepsiyle kondrit çeksen 18 kondrit eder..ki bu madeni 6-7m arası bi fiyatla satıyorsun.6mden satsan 18 tanesi 108m para eder.Bunca derde tasaya girmek istemiyosan yapabileceğin elindeki imkan bu.Eğer arkadaş ben oyuna paramı yatırcam - akçeme karşılıkta direkt para olsun diyosun yok öyle 3 kuruşa 5 köfte..bu bir emek oyunu,zaman ayırıp değer verme oyunu.aylık bırak 800 tlyi 25tl verip (çift artırıcı almak için) sadece maden çekerek bile 300 400m para kasabilirsin(Ki sadece ada-eminönü-yeraltı madenleri ile - hol madenlerine girmiyorum bile bir kondrit 6m salgı peptit 4m jadeit 5m safran gadolinyum 2m).Okadar para yatırıpta hala oyunu tam verimde oynamamıyorum diyosan bizim yapabileceğimiz hiçbirşey yokLaStLoVee yazdı:Öncelikle Ben Oyuna Yatırdıgım Paranın Derdınde Olan Bi İnsan Degılım Bir Cok ::Insanın Oyuna Yatırdıgı Paradan Daha Fazlasını Yatırıyorum Diyorsunuzki Kondidt MAdeni Vs Bu Oyuna PAra Yatırmayan Yada Yatıramaan İnsanlarınTek Sonuru Kondrit Değil MAdem İkv Yönetimi Bunu Yapa Biliyor Zor Birseydegil Dükkanda 110 m yi 5.500 Akceye Satmak Yine Diyorum Oyun İçi Parayı Dükkanda Satamıyorsan Telif Hakları Diye Bir Ceza Sistemin Olmayacak Ben Kimseye Bu Konu Yüzünden Küfür Hakaret Beddua vs etmedim Muhtemelen Oyun İçerisindeki Fiyatları Oyuncular Belirler Demişsiniz Öyleyse Oyuncu Olmayan Bir Yönetime sahip Olmamız Gerekir Ki Ben Yönetimdeki Arkadasların Iyı Birer Oyuncu Olduklarınıda Cok İyi Biliyorum 200m Olayını Düzgünce SavunamııssınızHele Ki Bir Arkadas Demişki 25 Tl Yatıranlar Oyuunu Cok Iyı Oynuyor Bunu Yatıramıyorsa Oynamasın Bu Oyun Sadece Plustan Ibaret Degıl Ben Aylık Ortalama 800 Tl Yatırıyorum Kendi Hesabıma Yüklediğim Ve Sattıgım Akcelerle Hala Cokta İyi Bir Oyun Oynayamıyorum
sen oyunu kafada yanlış yorumluyorsun.oyun emek oyunu ver parayı al düdüğü değil
İkv sizin düşüncenizin tam tersi olarak serverlardaki parayı azaltmaya çalışıp kişilerin oyuna emek verip daha iyi yerlere gelmesini istiyor. (bknz. topkapıda maraton ayakkabı:100m)[/color]
- Shizune
- Sahaf Yardımcısı
Kendin ağzınla söylüyorsun eşit haklara sahip olunmalı..parası olmayan veya öğrenci haliyle bu oyunu oynamaya çalışan kardeşler ne yapmalı? Herşeyi sadece kendi tarafınca düşünüyorsun.Bu tartışılmaz bir gerçektir.İkv tarzı online oyunları 2 tür insan oynar: 1 - Parası olup zamanı olmayanlar 2 - Parasını harcamak istemeyen veya olmayıpta zamanını oyuna ayıranlar.Oyun bu iki türüde kırmamak için zaten gerekli kotayı,gerekli olan ürünleri dükkana koymuş.Yanlışları doğruları vardır yoktur tartışılır ama sonuç şudur ki oyunumuzda parasını yatıranda oyuna vaktini ayırıp gerekli emeği verende aynı değerdedir.Eksisi artısı elbet var..Birisi maden çekmeyi sever ,diğeri savaşmayı,diğeri grup bölgesi atmayı,diğeri sadece oyuna girip muhabbet etmeyi..Bu kişilerin gayeleri ve sınırları aynı değildir.Savaş meydanında daha güçlü olmak istiyorsan tılsım / item üreteceksin.Maden çekip para kazanmak istiyorsan vaktini oyuna harcayacaksın.grup bölgesine girmek istiyorsan yine gerekli itemlerin veya arkadaş çevren olmak zorunda.arkadaş çevreni yapmak içinde oyunda belirli süreler takılmak muhabbet etmek gerekir.Emin ol kendi için iyi niyetle doluysa ve oyunu gerçekten oyun olarak oynayıp gerçek arkadaşlıklar kurmak istiyorsan;oyuna darılma,oyunun oyun olduğunu unutup karşındaki kişilere art niyet besleme ki sende karşılığı alıp prestij sahibi ol iyi yerlerde dur.Bakınız eğer birgün Meran serverına gelirseniz Kardeş Loncası hakkında bölgeden/klandan bu lonca nasıldır diye sorduğunuzda tek bir kötü söz yanlışlık bulamazsınız.Bende bu loncada olan bir üyeyim.İnanki senin içinde 1 ukte bile kötülük kalmıyor.Madenmi alıcan grup bölgesinemi giricen senin dediğin gibi akçemi satıcan veyahut kefilmi olucan..senin hiç tanımadığın adam bile gelip : - "Kardeş loncasındaysa sağlam adamdır onlara güvenim tam" diyebiliyorsa bu oyunu gerçekten güzel oynadığımızdandırLaStLoVee yazdı:Oyunda Herşey Parayla Olurken Senın Savunmaya Calıstıgın Sisteme İnandıgını Düşünmüyorum Akçenın Geliş amacı İşlerinden Vs Oyuna Yeterınce Fırsat Ayıramayan İnsanalrın Ayıran İnsanalrdan Eksık Aklmamasıdır Mesela Grup Bölgelerıne gunde 100 KEre Giren Le 1 Kere Girebilen Cof KArklı Olmasın Diye 1 Kere Gırebılen İçin Yagma Artırıcılar Cıakrtıldı Eye Güzeldir Cıkartılsın Maden Artırıcıllar Cıakrtıldı Eyw Madenı Ceken Ceksın sımdı Sahsım Adına Örnk Verıyorum Ben Ihtıyacım Olan Madeni Cekmeye Calısmayı Beta Zamanında Bırktım Betada 1 Madenın Basında 15 kişi Beklerdi Akce Cıkana Kadar Suan Yönetimde Olan Bazı Insanlar Gibi Gözluk Hılesınde Yada Bono Hilesinde Bulunmadıgım Icın Pek Fazla Param Olmadı Akce Cıktıktan Sonra Para Kazanmaya Karakterlerımde Para Olmaya Basladı Tabı bu Arada Yaklasık Olarak 20 bın Akceden Fazlasını Caldırdım Simdi Oyuna Zaman Ayıramayıp Akceyle Oyun Parası Satan Arkadaslar İçin dukkanda Para Satılsa Kime Ne Zararı Olabılır Bu Yolla Hırsızlık Yapanlar dısında Acıklarmısın ?? Diyosunkı sosyal Paylasımda daki Oyunlar Giibi OLsun İstıyorsun Düz MAntık Bakıyorsun Ben Oyuncular Esıt Haklara Sahıp Olsunlar İstiyorum Telif Hakları Cezalardan Kaldırılsın 80 Akceye Gunluk Paket Kaldırılsın Kufur Hakaret engellensın Bi Adama 3 Sayfa Kufur Edıldıyse O Adam Bi Cevap Yazdıysa Susturmasında El Önce Bı Vıcdana Gıtsın Yaarıs Gözetılmesın Diyorum Buna İtirazın Varsa Bundan Mutlusun Demektır Ya Akce calan Yada 80 Akceye Söven Bi arkadasın Ne Deyelım..
- STRAZBOURG
- Sahaf Yardımcısı
Yönetim telif ihlali ve küfüru ayni safa koyuyor bu başta bir saçmalik
sonuna kadar arkandayim LaStLoVee...
Erolçigdem
Erolçigdem
Özgürlük kazanilmaz Hak edelir..ve Alinir; Bana gülüyorsunuz çunku Farkliyim ; Bende size gülüyorum çünkü hepiniz aynisiniz !
TLOO Erolçigdem
TLOO Erolçigdem
2 Tür Adam Diyorsun Kardes 2. Tür İnsanlar İçin Oyun Parasıyla Akce Satılması Yasallasacak Ozaman Sen Neyı Savunursun Gercekten Anlayamıyorum senı 2. Tür Ögrenci vs Arkadaslar Akce Almasınlarmı Plus Yuklemesınlermı Senın Benım Fayladıgım Nımetlerden Onlar Neden Faydalanmasın Ki Onda Oyun Parası Var Bende Akce Ben Oyun Parasını Istıyorum O Akceyı Yönetıme dusen Beni Telif Haklarından Dolayı Susturmak Değil Bu Alısverısın Güvenlılıgını Saglamaktır Ben Aldıgım Akceyı Farklı Bır Oyunun Satıcısından Almıyorum Benım Aldıgım Akce Sobee nin Anlasmalı Oldugu Bayılıktır Buna Ceza Verılıyorsa Sobbe Ozaman İstiyorkı Oyundakı HEr Oyuncu Akceyı Bayılıklerınden Alsın Herkes Daha Cok Alsın Öyle Bir Dünya Yok Parası Olan var Olmayan Var Bu Sistemi Yapamazsınız Herkes Alamaz Akceyı Yönetimin Görevi Akce Satana Ceza Vermek Yerıne Bunun Guvenlıgını saglamaktır Tabiki 200 m yı 600 m Yapamayan Yönetım Emek Harcayıp Böylebir Calısmada Bulunurmu Bulunmazmı Dusundurucu... Muhtemelen Telif Hakları Cezasıda Denetmen Arkadaslara Fayda saglıyor Artık Nasıl Bir Yarısın İçindeyse Bu Arkadasalr.. Yine Söyluyorum Senın Neyı Savundugun Yada Savunmaya Calıstıgın Bellı Degıl Bu Konuyu Okuyan 3 Tane Yönetıcı Cevap Vermeden Cıakrken Onlar Kendılerını Bu Konuda Savunamazken Sen Bellı Olmayan Bir Caba Icıne Giriyor Ve Yönetıme Kendını Sıper Etmeye Calısıyorsun Bu Oyunu Hepımız Oynuyoruz Hatalara Bız Yön Vermelıyız Dogruları Söylemelıyız kı Daha Guzel Bır Ortamda Oyun Oynaya Bılelım Oyun Bizim İçin Kufur Yedıgımzı Gerıldıgımız Yer Degıl Hayatımzıdaki Sorunları Unutmak İçin Zaman Gecirdiğimiz Yer Olsun Böyle Devam Ederse Cok Yakında Genıscaplı Bir boykot Baslatmayı Bıle Oyuncular Olrak Dusunmelıyız Bız Buna Lonca Olrak Bu An Itıbarıyle Baslıyoruz Loncamızdakı 100 Kısı Plus Akce Vs Alımı Artık Yapmıycaktır Cevremızdekı Insanalrıda Bu Yönde Telkınlıyoruz Bence Sizlerde Bu Boykota Gırmelı Sobee Yönetımının Hataları Kısa Sure Icerısınde Düzeltmesını Saglamalısınız..Kendin ağzınla söylüyorsun eşit haklara sahip olunmalı..parası olmayan veya öğrenci haliyle bu oyunu oynamaya çalışan kardeşler ne yapmalı? Herşeyi sadece kendi tarafınca düşünüyorsun.Bu tartışılmaz bir gerçektir.İkv tarzı online oyunları 2 tür insan oynar: 1 - Parası olup zamanı olmayanlar 2 - Parasını harcamak istemeyen veya olmayıpta zamanını oyuna ayıranlar.Oyun bu iki türüde kırmamak için zaten gerekli kotayı,gerekli olan ürünleri dükkana koymuş.Yanlışları doğruları vardır yoktur tartışılır ama sonuç şudur ki oyunumuzda parasını yatıranda oyuna vaktini ayırıp gerekli emeği verende aynı değerdedir.Eksisi artısı elbet var..Birisi maden çekmeyi sever ,diğeri savaşmayı,diğeri grup bölgesi atmayı,diğeri sadece oyuna girip muhabbet etmeyi..Bu kişilerin gayeleri ve sınırları aynı değildir.Savaş meydanında daha güçlü olmak istiyorsan tılsım / item üreteceksin.Maden çekip para kazanmak istiyorsan vaktini oyuna harcayacaksın.grup bölgesine girmek istiyorsan yine gerekli itemlerin veya arkadaş çevren olmak zorunda.arkadaş çevreni yapmak içinde oyunda belirli süreler takılmak muhabbet etmek gerekir.Emin ol kendi için iyi niyetle doluysa ve oyunu gerçekten oyun olarak oynayıp gerçek arkadaşlıklar kurmak istiyorsan;oyuna darılma,oyunun oyun olduğunu unutup karşındaki kişilere art niyet besleme ki sende karşılığı alıp prestij sahibi ol iyi yerlerde dur.Bakınız eğer birgün Meran serverına gelirseniz Kardeş Loncası hakkında bölgeden/klandan bu lonca nasıldır diye sorduğunuzda tek bir kötü söz yanlışlık bulamazsınız.Bende bu loncada olan bir üyeyim.İnanki senin içinde 1 ukte bile kötülük kalmıyor.Madenmi alıcan grup bölgesinemi giricen senin dediğin gibi akçemi satıcan veyahut kefilmi olucan..senin hiç tanımadığın adam bile gelip : - "Kardeş loncasındaysa sağlam adamdır onlara güvenim tam" diyebiliyorsa bu oyunu gerçekten güzel oynadığımızdandır![]()
Shizune yazdı:Arkadaşım sen bildiğin Facebook'ta gördüğün oyunları; şu kadar para yatır, bu kadar oyun parası al ! meselesini bu oyundada görmek istiyorsun..Bu oyuna aylık 800 tl harcamak ne demek? 5500 akçenin hepsiyle kondrit çeksen 18 kondrit eder..ki bu madeni 6-7m arası bi fiyatla satıyorsun.6mden satsan 18 tanesi 108m para eder.Bunca derde tasaya girmek istemiyosan yapabileceğin elindeki imkan bu.Eğer arkadaş ben oyuna paramı yatırcam - akçeme karşılıkta direkt para olsun diyosun yok öyle 3 kuruşa 5 köfte..bu bir emek oyunu,zaman ayırıp değer verme oyunu.aylık bırak 800 tlyi 25tl verip (çift artırıcı almak için) sadece maden çekerek bile 300 400m para kasabilirsin(Ki sadece ada-eminönü-yeraltı madenleri ile - hol madenlerine girmiyorum bile bir kondrit 6m salgı peptit 4m jadeit 5m safran gadolinyum 2m).Okadar para yatırıpta hala oyunu tam verimde oynamamıyorum diyosan bizim yapabileceğimiz hiçbirşey yokLaStLoVee yazdı:Öncelikle Ben Oyuna Yatırdıgım Paranın Derdınde Olan Bi İnsan Degılım Bir Cok ::Insanın Oyuna Yatırdıgı Paradan Daha Fazlasını Yatırıyorum Diyorsunuzki Kondidt MAdeni Vs Bu Oyuna PAra Yatırmayan Yada Yatıramaan İnsanlarınTek Sonuru Kondrit Değil MAdem İkv Yönetimi Bunu Yapa Biliyor Zor Birseydegil Dükkanda 110 m yi 5.500 Akceye Satmak Yine Diyorum Oyun İçi Parayı Dükkanda Satamıyorsan Telif Hakları Diye Bir Ceza Sistemin Olmayacak Ben Kimseye Bu Konu Yüzünden Küfür Hakaret Beddua vs etmedim Muhtemelen Oyun İçerisindeki Fiyatları Oyuncular Belirler Demişsiniz Öyleyse Oyuncu Olmayan Bir Yönetime sahip Olmamız Gerekir Ki Ben Yönetimdeki Arkadasların Iyı Birer Oyuncu Olduklarınıda Cok İyi Biliyorum 200m Olayını Düzgünce SavunamııssınızHele Ki Bir Arkadas Demişki 25 Tl Yatıranlar Oyuunu Cok Iyı Oynuyor Bunu Yatıramıyorsa Oynamasın Bu Oyun Sadece Plustan Ibaret Degıl Ben Aylık Ortalama 800 Tl Yatırıyorum Kendi Hesabıma Yüklediğim Ve Sattıgım Akcelerle Hala Cokta İyi Bir Oyun Oynayamıyorum
sen oyunu kafada yanlış yorumluyorsun.oyun emek oyunu ver parayı al düdüğü değil
İkv sizin düşüncenizin tam tersi olarak serverlardaki parayı azaltmaya çalışıp kişilerin oyuna emek verip daha iyi yerlere gelmesini istiyor. (bknz. topkapıda maraton ayakkabı:100m)
"Akçe ile direkt para almak yok. Bu bir emek oyunu, yok öyle 3 kuruşa 5 köfte" diyorsun ama "5500 akçeye kondrit alıp 6 7 mdan sat"diyorsun. Sen nasıl bir kafa yapısına sahipsin çözemedim
Ha bir de Akçe alışverişe konulursa hırsızlık olayı biter. ( şifre paylaşımları ile akçemizi çalarlar demeyin zaten neyiniz varsa çaldırıyorsunuz bu sebeple
- Shizune
- Sahaf Yardımcısı
Ekvator yazdı:
"Akçe ile direkt para almak yok. Bu bir emek oyunu, yok öyle 3 kuruşa 5 köfte" diyorsun ama "5500 akçeye kondrit alıp 6 7 mdan sat"diyorsun. Sen nasıl bir kafa yapısına sahipsin çözemedimAynı yola çıkmıyor mu bu? Gösterdiğim emek sadece holden gönüle kadar gitmek ve kondritleri çekerek satmak oluyor ee dahası? Aradaki fark nedir? Şunu bir detayla da açıklığa kavuşsun! Ne insanlar var ya
Ha bir de Akçe alışverişe konulursa hırsızlık olayı biter. ( şifre paylaşımları ile akçemizi çalarlar demeyin zaten neyiniz varsa çaldırıyorsunuz bu sebeple)
Arkadaşım keşke yazdıklarımın hepsini okusaydın..başını okuyup sonunu okumaman seni böyle komik duruma düşürdü
Yapılması Gereken Cok Basit sobee satıs SadeceBenim Hakkım Herkes Benden Alcacak Almayan Almayacak Demiycek Oyun İçi akce Satısını Getiricek Alısverıse Akce Karsılıgı Para Koyulucak Hırsızlık Ve Telif Hakları Cezası Böylelıkle Ortadan Kaldırılmıs Olunucak Alısverıslerdekı 200m Sınırı Yükseltilicek ki Zaten Her Türlü Hırsızgına Lutfen Sıfrenızı Paylasmayın Oyuncular Arası Alısverıslere KArısamıyoruz Vs Dıyorusnuz Bu Konudada Gercektn Anlıyorum Sızı Ama Bırakında Barı Tandııgımız Güvendıgımız Insanalr Soysun Tılsım Alcaz Diye Soyulup Durmayalım.. Acıl Olarak Yapılması Gereken Bir Diğer Hussussa 80 Akceye Günlük Bölge Klan Sohbet Satısının Kapatılmasıdır Küfürü Serbest Bırakıp Ordan Gecek Akceye Koskoca Sobe Sırketının İhtiyacı Oldugunu Düşünmüyorum Varsa Küfürsüz Ortamda Daha Rahat Oynıycaksak Bizler Daha Fazla Akce Almaya Ragzı Oluruz.. Bununla Beraber Ceza Sistemi Gözden Gecirilmeli Denetmenler Kendılerını Oyuncualrın Yerine Koymaldır Bazı Zamanlarda Bazı Laflara Musamma Gösterilmelidir...
- VatanSeveriz
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Teşkilat
Ceza sistemi gerçekten yüzde yüz eleştirilecek birşey çünkü birisi sizin ananıza babanıza bacınızı gelmişinize geçmişinize haşa Allahınıza kitabınıza sövse alacağı ceza 3 gün iken bir gm ye söylenecek ters bi sözün en ufak küfür veya hakaretin karşılığı rahatlıkla banlanma olabiliyor gerçekten çok adil
// Dini değerlere edilen küfür/hakaretlerde asla 3 günlük susturma cezası gibi hafif cezalar uygulanmamaktadır. Lütfen yanlış bilgilendirme yapmamaya özen gösteriniz. [GM]Erdoğan
// Dini değerlere edilen küfür/hakaretlerde asla 3 günlük susturma cezası gibi hafif cezalar uygulanmamaktadır. Lütfen yanlış bilgilendirme yapmamaya özen gösteriniz. [GM]Erdoğan
Aşka inanmam deme.!
Aşkı doğru kişide dene.
Aşkı doğru kişide dene.