TELEKOM SOBEE ÇALIŞANLARININ YAPTIĞI AYIP
Re: TELEKOM SOBEE ÇALIŞANLARININ YAPTIĞI AYIP
Konuyu açan arkadaşı haklı buluyorum ... Misal ben sinirden sövdüm sövdükten 10 saniye sonra hata yıyorum ... örnek olarak bonolarla ılgılı bır momt mısıra geldı herkez cıksın dedi ıcerde kaldım hata verdirtti bunlar gerçek arkadaşım kı"ımdan element uydurmuyorum herşeyi yapabılırler kım kımle alısverıs yapmıs ne dusurmus ne madenı cekmıs bunların hepsını görebılıyorlar...
4thEspada yazdı:Konuyu açan arkadaşı haklı buluyorum ... Misal ben sinirden sövdüm sövdükten 10 saniye sonra hata yıyorum ... örnek olarak bonolarla ılgılı bır momt mısıra geldı herkez cıksın dedi ıcerde kaldım hata verdirtti bunlar gerçek arkadaşım kı"ımdan element uydurmuyorum herşeyi yapabılırler kım kımle alısverıs yapmıs ne dusurmus ne madenı cekmıs bunların hepsını görebılıyorlar...
görebiliyorlar ve silebiliyorlar.. girdi bana zarar vermek istedi ama baktıki o çarda zerre maden yok tam takır kuru bakır silemedi.. yoksa şöyle bi bakayım diye girmedigini iyi biliyorum.. uyuyanlarada iyi uykular dilerim.. lan bu ülkede kpssde sistemden müdahale eden ösym çalışanları biliyoruz 1 trilyondan 50 trilyona kadar haksız kazanç elde eden rüşvetle devlete adam yerleştiren bunları hepsi teknoloji cahilliginden.. ama biz teknoloji cahili değiliz..

Niceler sultandı, kraldı, şahtı,
Benimle değişti talihi, bahtı,
Yerle bir eyledim tac ile tahtı,
Akıl almaz hünerlerim var benim...
2006 - 2011
- combatfatigue
- Işık Hanım'ın Elemanı

- Sunucu: Eminönü
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: We Are The Best
Merhabalar...
masivaa Yanılıyor Olabilirsin Hemen Telaş Etme Bence.
Karekterine Birisi Girmiyorsa Virüslü Bir Sıkıntın Yoksa.
Bazen İnternetinden Dolayı Bilgisayarından Dolayı Olabiliyor.
Misal Bazen Bilgisayarım Virüs Taraması Vb Gibi Şeyler Yaparken Çok Kasıyor O Sırada Oyundan Çıkıyorum.
Ardından Tekrar Giriyorum Karekteriniz Kaydediliyor Diyor.
İnternetten Dolayı Bilgisayardan Dolayı Olabiliyor Bu Tür Sorunlar.
Önerim Hemen Telaş Etmeyip Destek'le İletişime Geçmeyi Tavsiye Ederim Arz Ederim.
Misal Bazen Bilgisayarım Virüs Taraması Vb Gibi Şeyler Yaparken Çok Kasıyor O Sırada Oyundan Çıkıyorum.
Önerim Hemen Telaş Etmeyip Destek'le İletişime Geçmeyi Tavsiye Ederim Arz Ederim.
- Baltalilah
- İri Fare Avcısı

- Sunucu: Anka
Olmaz öyle şey sen nerden bilicen adam kaç tane process biliyor sen kaç tane biliyon hı devler evimize kadar girebiliyor her yetkileri var kapınızı boşa kitlemeyin herşeyi açabiliyolar.combatfatigue yazdı:Merhabalar...

- BlackHatCadillac
- İri Fare Avcısı

Çok iyi komplo teorisyeniymişsin kardeş sobeenin işi yokta senin karakterine girsin
:D oyundan düştüğünde oyunun arka planda açık kalmasından dolayı olur o olay ayrıca karakteriniz yükleniyor değil kaydediliyor der.
Süper güçlerim olsa süper marketin yolunu tutardım
- Equalero
- Labirent Rehberi

- Lonca: Gusion MLBB GLOBAL,TR 1
neyin kafasını yaşıyorsun sen 
Champion Class
KaiHavertz VanessaIves BLackBeauty
KaiHavertz VanessaIves BLackBeauty
]
Normalde olması gereken de zaten şikayet edilen kişinin oyundan atılmasıdır ama istisnai olarak rastlıyorum bu duruma yoksa Küfür eden adam zaten ban yiyecem ver yansın edeyim kurtlarımı dökeyim der 7'den 77'ye sallar geçer.4thEspada yazdı:Konuyu açan arkadaşı haklı buluyorum ... Misal ben sinirden sövdüm sövdükten 10 saniye sonra hata yıyorum ... örnek olarak bonolarla ılgılı bır momt mısıra geldı herkez cıksın dedi ıcerde kaldım hata verdirtti bunlar gerçek arkadaşım kı"ımdan element uydurmuyorum herşeyi yapabılırler kım kımle alısverıs yapmıs ne dusurmus ne madenı cekmıs bunların hepsını görebılıyorlar...
Yaw kardeşim, bana zarar vermek istedi birşey bulamadı silemedi falan büyüttün de büyüttün olayı. Senin olay; "Tavan arasında ses çıkaran kediye, hırsız geldi diyen adam" vakası gibi birşey olmuş. Rüşvetle adam yerleştirme haksız kazanç olayının teknoloji cahilliğiyle ne alakası var? Afedersin ama teknoloji cahili olmasan hesabına kimsenin girmediğini çok rahat bir şekilde anlardın.masivaa yazdı: görebiliyorlar ve silebiliyorlar.. girdi bana zarar vermek istedi ama baktıki o çarda zerre maden yok tam takır kuru bakır silemedi.. yoksa şöyle bi bakayım diye girmedigini iyi biliyorum.. uyuyanlarada iyi uykular dilerim.. lan bu ülkede kpssde sistemden müdahale eden ösym çalışanları biliyoruz 1 trilyondan 50 trilyona kadar haksız kazanç elde eden rüşvetle devlete adam yerleştiren bunları hepsi teknoloji cahilliginden.. ama biz teknoloji cahili değiliz..
-
istanbulunruyasi
- Sahaf Yardımcısı

- Sunucu: Sancak
amacınız ne ne oldu o akçe akçe oyunu berbat ettiği dediğiniz yöneticileri korur olmussunuz nası bişisiniz la siz
adam diyor ki oyunda biriyle tartıstım sonra oyundan düştüm sonra girmeye kalktıgımda karakterime giremedim çünkü o sırada baskası varmıs diyor
öncelikle küfür etmicem
oyundan düşmüş yani otomatik olarak istanbul.exe kapanır.
2. hadi diyelim ki istanbul.exe acık kaldı ula [İçerik Düzenlenmiştir.] oyun acıkken launcher'de sunucu seçersen launcher donar kalır beyinsizler.
3. onuda geç karakterinde biri var diyor adam 183. hata kodu aldım düştüm diyor sunucu bağlantıyı kesmiş yani çarın oyunda kalması imkanısz.
şimdi bunları okuyun ve bu adamı tekrar dinleyin olur mu biraz adam olun adam değilseniz'de susun konuyu okuyun sadece
oyundan bilgisyardan anlamayan adamlar bos bos konusmuslar 3 satırlık yazım bos konusan herkese güzel bi cevap.
adam diyor ki oyunda biriyle tartıstım sonra oyundan düştüm sonra girmeye kalktıgımda karakterime giremedim çünkü o sırada baskası varmıs diyor
öncelikle küfür etmicem
oyundan düşmüş yani otomatik olarak istanbul.exe kapanır.
2. hadi diyelim ki istanbul.exe acık kaldı ula [İçerik Düzenlenmiştir.] oyun acıkken launcher'de sunucu seçersen launcher donar kalır beyinsizler.
3. onuda geç karakterinde biri var diyor adam 183. hata kodu aldım düştüm diyor sunucu bağlantıyı kesmiş yani çarın oyunda kalması imkanısz.
şimdi bunları okuyun ve bu adamı tekrar dinleyin olur mu biraz adam olun adam değilseniz'de susun konuyu okuyun sadece
oyundan bilgisyardan anlamayan adamlar bos bos konusmuslar 3 satırlık yazım bos konusan herkese güzel bi cevap.
En son HorrorStory tarafından 19 Kas 2013 00:39 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
Sebep: Hakaret
Sebep: Hakaret
- Zonguldakli
- Teşkilat Neferi

- Klan: Lodos
O anlattığın şey senin hata kodu aldığın anki internet erişiminden kaynaklanan bir olay. İnternet hızında hafif bi yavaşlama olduğu için sen oyuna girene kadar karakterin oyunda durmaya devam ediyor ve girdiğinde " Karakteriniz kaydediliyor..." gibisinden bir uyarı alıyorsun. Bence bunun büyütülecek ve yönetime veya herhangi bir yere çamur atılacak bir tarafı yok.
Keyifli Forumlar/Oyunlar...
-
istanbulunruyasi
- Sahaf Yardımcısı

- Sunucu: Sancak
183 hata kodu sonucu oyundan atılırsan karakterin'de oyundan cıkarılır.Zonguldakli yazdı:O anlattığın şey senin hata kodu aldığın anki internet erişiminden kaynaklanan bir olay. İnternet hızında hafif bi yavaşlama olduğu için sen oyuna girene kadar karakterin oyunda durmaya devam ediyor ve girdiğinde " Karakteriniz kaydediliyor..." gibisinden bir uyarı alıyorsun. Bence bunun büyütülecek ve yönetime veya herhangi bir yere çamur atılacak bir tarafı yok.
internet gider'se oyunda düşmeme gibi nadirde olsa bi olasılık vardır