TELEKOM SOBEE ÇALIŞANLARININ YAPTIĞI AYIP

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
masivaa
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Sunucu: Eminönü
Klan: Lodos

TELEKOM SOBEE ÇALIŞANLARININ YAPTIĞI AYIP

Mesaj gönderen masivaa »

Telekoma bağlı sobee şirketinin yaptığı ayıba bakın anka sunucunda biriyle yaşadığım münakaşa sonucunda birilerine güvenerek üstü kapalı birşeyler söyledi onun ardından 183 hata kodu oyundan düştüm sonra girmeye calısdım karakteriniz aktarılıyor hatası yani karakterime biri girmiş.. bilgisayarımda güvenlik hat safhada virüs girdi desem tertemiz.. bunun tek açıklaması telekom çalışanları telekomu kurumsal bir şirket gibi değilde köşem bakkal dükkanı olarak kullanıyor.. gidin bakkal açın sevgili sobee telekom grubu gibi bir devi haketmiyorsunuz..
Resim

Niceler sultandı, kraldı, şahtı,
Benimle değişti talihi, bahtı,
Yerle bir eyledim tac ile tahtı,
Akıl almaz hünerlerim var benim...

2006 - 2011
Kullanıcı avatarı
masivaa
Cin Avcısı
Cin Avcısı

Re: TELEKOM SOBEE ÇALIŞANLARININ YAPTIĞI AYIP

Mesaj gönderen masivaa »

. iletisim@turktelekom.com.tr

adresinden şikayette bulunuyorum karakterime izinsiz girdiginizi ve bakkal dükkanı gibi sorumsuz ve lakayık bir tutum içinde oldugunuzu ileteceğim.. kendinize girin ! ekmek yediğiniz insanlarla bu kadar dalga geçmeye çalısmak kemdi zekanıze hakaret.. kücüklügünüzü gösteriyor.
Resim

2006 - 2011
Kullanıcı avatarı
Ekvator
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen Ekvator »

masivaa yazdı:Telekoma bağlı sobee şirketinin yaptığı ayıba bakın anka sunucunda biriyle yaşadığım münakaşa sonucunda birilerine güvenerek üstü kapalı birşeyler söyledi onun ardından 183 hata kodu oyundan düştüm sonra girmeye calısdım karakteriniz aktarılıyor hatası yani karakterime biri girmiş.. bilgisayarımda güvenlik hat safhada virüs girdi desem tertemiz.. bunun tek açıklaması telekom çalışanları telekomu kurumsal bir şirket gibi değilde köşem bakkal dükkanı olarak kullanıyor.. gidin bakkal açın sevgili sobee telekom grubu gibi bir devi haketmiyorsunuz..
Merhaba, Öncelikle derdini bi anlatsan ya, yöneticilere bir danış bakayım sorun neymiş diye. Adamın da üstü kapalı söylediği şeyleri yaz görelim. İki laf ettin sobeyi bakkal market yaptın. Bir hata yüzünden böyle davranmanı sağlayacak bir durum yok ortada. Hesabına da hiç bir yönetici girmez giremez direk panelden yönetebilirler istedikleri gibi. Sen başkasına şifre vermiş olmayasın yada sıradan bir hatadır .

Yönetime çoğu zaman ben de muhalif olurum ama böyle yaparsan haklıyken haksız olursun. Somut bir delil koysan ortaya ben de destek olacağım sana ama ortada kayda alınacak bir durum yok. Kolay gele...
Kullanıcı avatarı
masivaa
Cin Avcısı
Cin Avcısı

Mesaj gönderen masivaa »

rüşvetin belgesini istiyosun sende yahu şifremi benden başka bilen yok ben bilgisayarcıyım güvenligimde tam.. oyundan attı tartısınca 183 hata kodu sonra oyuna girmeye calısdıgımda karakteriniz yükleniyor dedi yani carıma girilmis ! panel felan hikaye anlatmayın yahu bırakın bu işleri sobee bakkal dükkanı ltd şti. bide o şahıs bana oyunu bırak git diyor sen bırak git lan benden ekmek yiyosun sen ! ver oyuna döktügüm milyarlarımı geri gideyim !
Resim

2006 - 2011
Kullanıcı avatarı
xsercanx
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen xsercanx »

O hata sadece karakterine biri grince değil oyundan çıktıktan sonra istanbul.exe nin arka planda açık kalması ilede oluyor sen oyuna girmeye çalışırken henüz oyundan çıkışının tamamlanmadığı anlamına geliyor ayıkssss
Kullanıcı avatarı
CayKoyGeliyomm
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı
Lonca: Çaykur

Mesaj gönderen CayKoyGeliyomm »

Neyin kafasında la bunlar :D

Masivaa ne içiyorsan banada aynısından kardeş :D :D
Kullanıcı avatarı
masivaa
Cin Avcısı
Cin Avcısı

Mesaj gönderen masivaa »

xsercanx yazdı:O hata sadece karakterine biri grince değil oyundan çıktıktan sonra istanbul.exe nin arka planda açık kalması ilede oluyor sen oyuna girmeye çalışırken henüz oyundan çıkışının tamamlanmadığı anlamına geliyor ayıkssss
oyundan attı arkadaşım.

ben bilgisayarcıyım processleri biliyorum baktım.. karakteriniz yüklseniyor diyordu bu ne demek girmiş vatandaş.. içeride değerli bişey olsa silecek atacak iyikide çarı silmedi beyimiz..
Resim

2006 - 2011
Kullanıcı avatarı
xsercanx
Cin Avcısı
Cin Avcısı

Mesaj gönderen xsercanx »

masivaa yazdı: ben bilgisayarcıyım processleri biliyorum baktım.. karakteriniz yüklseniyor diyordu bu ne demek girmiş vatandaş.. içeride değerli bişey olsa silecek atacak iyikide çarı silmedi beyimiz..
Ha oyundan atmış ha çıkmışsın bilgisayarından bu kadar güvenlik önlemi varsa şifreni bilmiyosa kimse exe arkada açık kalmıştır telekom çalışanlarının işi gücü yok oyunda birisinin şifresini söylicek asdasdasdasd gülerim sadece
Kullanıcı avatarı
masivaa
Cin Avcısı
Cin Avcısı

Mesaj gönderen masivaa »

xsercanx yazdı:
masivaa yazdı: ben bilgisayarcıyım processleri biliyorum baktım.. karakteriniz yüklseniyor diyordu bu ne demek girmiş vatandaş.. içeride değerli bişey olsa silecek atacak iyikide çarı silmedi beyimiz..
Ha oyundan atmış ha çıkmışsın bilgisayarından bu kadar güvenlik önlemi varsa şifreni bilmiyosa kimse exe arkada açık kalmıştır telekom çalışanlarının işi gücü yok oyunda birisinin şifresini söylicek asdasdasdasd gülerim sadece
yav he he.. bilgin yoksa fikrinde olmasın

işi gücü yoklarmışta amanda aman bide açık kalp ameilyatı ypaıyorlar sanki iki üç küfür edeni atacaksınız sonra 15 yıl eklenti çıkarmayacaksınız insanları soyacaksınız nekar yogunlar amanda aman.. amcanmı calısıyo sobeede nedir bu sobeeyi savunma askı.. artık gm miydi direk dev ekibinden bir tanıdıgım ıvardı.. müdahale edildi ! ben bunu bilir bunu söylerim
Resim

2006 - 2011
Kullanıcı avatarı
Baltalilah
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı
Sunucu: Anka