İleti Elladan » 15 Kas 2013 22:40
Şu oyunda huzurumuzu kaçıran insanlara 2çift laf edemeyecekmiyiz biz ? Adam hem gelsin yapmadıgını bırakmasın ettiği laf kalmasın . Üstüne bide şikayet etsin sus u biz yiyelim ? Ordaki bi ton insanın huzuru kaçsın . Ve bu yüzden oyunu bırakanlar bile olsun . Gm ler sus versin sadece . Varmı böyle bişey ? Siz sadece oyundaki insanların laflarınamı blok koyabiliyorsunuz ? Azıcıkda olsa oyuncuların sorunlarıyla ilgilenemiyormusunuz ? Sizin yapabildiğiniz tek yetki sus vermekmi . O sus verdiğiniz insanların o anda yaşadığı olayın konusunu içerğini bilmeden sadece sus vermekmi kalıyor size ? Sus vermeden önce içeriği iyi öğrenin . gelip size destekden 2 fotograf atıp konuyu kendi yönüne çeviren o kadar çok insan var ki . Azıcık araştırın bunları . Bu şekilde çok adam kaybedersiniz . Bu oyuna günlerce uyumayıp emek veren insanlar var biraz emeğe saygınız olsun . Paranızı kazanıyorsunuz ama birazda oyuncularla ilgilenmeyi deneyin .. Söz sizde...
evet cidden dalgamı geçiyorsunuz diye sormak geliyor insanın içinden bugün aynı durum ben ve arkadaşımın başına geldi bayan olduğum için küfürlere mağruz kaldım.bana küfür eden kişi şu anda konuşuyor ve beni savunan arkadaşım şu anda 3 gün sus cezası aldı bu nasıl bir ceza anlayışı ki.kişiye özel torpille çalışıyor.hiç bir [İçerik düzenlenmiştir.]yetkili bana kalkıpta ayrıcalık tanınmadığını yazmasın. bundan sonra bu saatten sonra benim oyunum artık buradadadır.bilginize
İçeriğiniz düzenlenmiştir.Tekrarı halinde moderasyon uygulanacaktır. [Multihunter]
Cidden Dalgamı geçiyorsunuz??
-
dafnehazal35
- Cin Avcısı

- Sunucu: Tılsım
- Klan: Lodos
- Lonca: Bizifarklı Clan
Cidden Dalgamı geçiyorsunuz??
En son KRABBY tarafından 16 Kas 2013 23:45 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
Sebep: Küçük düşürücü yazı
Sebep: Küçük düşürücü yazı
Re: Cidden Dalgamı geçiyorsunuz??
Merhaba;
Oyuncuyu içerisinde şikayet ettiğinizde denetmen ekip tarafından şikayetleriniz titizlikle incelenip gerekli cezai işlem uygulanıyor.Fakat belirttiğiniz gibi bir durum varsa küfür içerikli yazışmalar yapıp hala ceza almamış kişi/kişiler varsa ve sizi savunan arkadaşlarınızın haksız yere ceza aldığını düşünüyorsanız destek/iletişim formu'na girip bildirim tipini ceza itiraz seçerek durumu izah ediniz.Şayet haklıysanız gerekli cezai işlem uygulanacaktır.Ceza almayan kişi/kişiler'in ceza alması için tam karakter isimlerini ceza itiraz formuna yazmanız gerekmektedir.
Bilginize.
Oyuncuyu içerisinde şikayet ettiğinizde denetmen ekip tarafından şikayetleriniz titizlikle incelenip gerekli cezai işlem uygulanıyor.Fakat belirttiğiniz gibi bir durum varsa küfür içerikli yazışmalar yapıp hala ceza almamış kişi/kişiler varsa ve sizi savunan arkadaşlarınızın haksız yere ceza aldığını düşünüyorsanız destek/iletişim formu'na girip bildirim tipini ceza itiraz seçerek durumu izah ediniz.Şayet haklıysanız gerekli cezai işlem uygulanacaktır.Ceza almayan kişi/kişiler'in ceza alması için tam karakter isimlerini ceza itiraz formuna yazmanız gerekmektedir.
Bilginize.
İKV'den Haberdar Olun!

Ayın etkinlik ödülüne sen karar ver!
Hikayeler | Tarihçe | Videolar | Müzikler

-
dafnehazal35
- Cin Avcısı

Destek iletişime göndereceğimi gönderdm ben zaten bundan sonra sonuç değişmeyecek çünkü cezayı veren aynı zihniyet yine orada karşı klandan ne kadar ücret alıyorsa bana pm yoluyla söylesin ben daha fazlasını vereceğim.ciddi söylüyorum.cezayı veren yetkili arkadaşın adınıda öğrendim bu daha büyük bir skandal onu burada yazıp kazanacağım avantajları kaybetmek istemiyorum:D
-
dafnehazal35
- Cin Avcısı

ha bu arada multihunter beceriksizi konuyu kilitlemeyi unutmuşsun.
Tekrar merhaba @dafnehazal35;
Desteğe mail gönderdiyseniz tarafınıza gönderilecek cevabı bekleyiniz.Gerekli incelemeler yapılıp ortada bir hata varsa gerekli düzeltmeler yapılacaktır.Ayrıca cezayı veren yetkili kişinin adını bilmeniz imkansızdır.
Forum kuralları gereği konunun şuan için kilitlenmesi gerekmiyor.
Bilginize.
Desteğe mail gönderdiyseniz tarafınıza gönderilecek cevabı bekleyiniz.Gerekli incelemeler yapılıp ortada bir hata varsa gerekli düzeltmeler yapılacaktır.Ayrıca cezayı veren yetkili kişinin adını bilmeniz imkansızdır.
Bilginize.
İKV'den Haberdar Olun!

- CayKoyGeliyomm
- İri Fare Avcısı

- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Çaykur
Vay arkadaş...
Eeee seni savunan arkadaşın hakaret edicek ağır konuşucak o ceza almayacakmı ? demekki karşınızdaki kişi küfür değil sizi iğnelemiş. eğer küfür etmiş olsa susardı, veya cezasını aldı çıktığı zaman aktif olacaktır.
Mantığıa bak ya
Eeee seni savunan arkadaşın hakaret edicek ağır konuşucak o ceza almayacakmı ? demekki karşınızdaki kişi küfür değil sizi iğnelemiş. eğer küfür etmiş olsa susardı, veya cezasını aldı çıktığı zaman aktif olacaktır.
Mantığıa bak ya
-
dafnehazal35
- Cin Avcısı

buyrun işte yine küfüre mağruz kaldım bu kadar ağır küfürü yiyen ben beni savunan arkdaşım ceza alıyor bumu sizin adaletiniz?
bu insanla bende senin [İçerik Düzenlenmiştir.]diye yazan ve sadace [İçerik Düzenlenmiştir.] kelimesi küfür olarak algılandığı için ceza alan arkadaşla bu [İçerik Düzenlenmiştir.]cezası 3 gün aradaki dengeye bakın.
[İçerik Silinmiştir.]
Forum içerisinde küfür içerikli fotoğraf paylaşmak yasaktır.Tekrarı halinde gerekli cezai işlem uygulanacaktır.[Multihunter]
bu insanla bende senin [İçerik Düzenlenmiştir.]diye yazan ve sadace [İçerik Düzenlenmiştir.] kelimesi küfür olarak algılandığı için ceza alan arkadaşla bu [İçerik Düzenlenmiştir.]cezası 3 gün aradaki dengeye bakın.
[İçerik Silinmiştir.]
Forum içerisinde küfür içerikli fotoğraf paylaşmak yasaktır.Tekrarı halinde gerekli cezai işlem uygulanacaktır.[Multihunter]
En son KRABBY tarafından 17 Kas 2013 00:34 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
Sebep: Küfür içerikli resim
Sebep: Küfür içerikli resim
- CayKoyGeliyomm
- İri Fare Avcısı

Arkadaşın resmen küfür etmiş işte daha neyi savınıyorsun
Komedi ya :lol:
Komedi ya :lol:
-
dafnehazal35
- Cin Avcısı

[İçerik silindi] konuyu anlamadın galiba bak resimdeki küfürlere [İçerik silindi] küfür edenimi savunuyorum görünüyor sana saf
En son Lahkesis tarafından 17 Kas 2013 00:55 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
Sebep: Aşağılayıcı söylem.
Sebep: Aşağılayıcı söylem.
- CayKoyGeliyomm
- İri Fare Avcısı

heee tamam sensin heee arkadaşa benden çayyyyyyyyy
zaten hep siz haklısınız
zaten hep siz haklısınız