Bugün bir şey fark ettim!

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
MuvaFFa
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Sancak
Klan: Lodos
Lonca: Phenomena

Bugün bir şey fark ettim!

Mesaj gönderen MuvaFFa »

Merhaba arkadaşlar, bugün uzun bir aradan sonra oyuna girdim. Sancak sunucusuna... Farkettim ki oyunda artık kimse kalmamış bu bir aşikar fakat benim gördüğüm diğer unsur ise oyunda çok az kişi kaldığı zaman yine beta dönemindeki dostluk oluşabilir mi acaba? Çünkü uzun bir aradan sonra girdiğim için mi bilemem ama girdiğimde klana selam verdim tek tük selamlar alındı lakin o sıralar meteoru da dolaştım. Birden beta zamanları ve 39 seviye zamanları geldi aklıma acaba oyunda 1-2 sene daha yenilik olmazsa oyun eskisi gibi olabilir mi?
Mevlana yazdı:Oyun ,görünüşte akla uymaz ama çocuk oyunla akıllanır.
Mevlana yazdı:Rüşvet alan para pul padişahı değiliz. Paramparça olmuş gönül hırkalarını diker, yamarız biz.
[/b][/i][/size]
Nazionale
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu

Re: Bugün bir şey fark ettim!

Mesaj gönderen Nazionale »

Kardeş bende aynı şeyi farkettim.Eminönü sunucusu falan neyse de sancak cidden boşaldı.Nasıl dolar artık bilmiyorum ama ben oynamaya devam etcem.İstersen görüşelm oyunda...
Kullanıcı avatarı
Rotary
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Eminönü

Mesaj gönderen Rotary »

Ben oyunu bırakmadan önce ki son ay hep gece 12 sabah 7 arası oynadım. Oyundaki kişi sayısı haliyle azalıyor ve klan ve bölge sohbetleri başlıyordu. Resmen 39 zamanına geri döndüm bir süre. 5 senelik oyuncuyum bu kadar kısa sürede bu kadar arkadaşlık kurmamıştım. Madeni bırakıp sohbete sarılıyorduk. Gecenin 5'inde selam verenin selamı yere düşmezdi. (Tabi bölgelere girecek grup olmayınca insanlar selam alabiliyor) :) Fakat yarasa değiliz insanız nereye kadar sabahla? Hayat normale dönünce de sıkıntıdan bıraktım. Biraz buna benziyor farkettiğiniz şey...
Bu sakinlik yeniliğe kadar. Tabi yenilik var ise ;) Tadını çıkar benden söylemesi kardeşim :idea:
IIIıPEACEıIII / IIIIıPEACEıIIII / peace / Rotary
istanbulunruyasi
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen istanbulunruyasi »

sancak sunucusundaki bir oyuncu olarak herşeyden sıkıldım artık reel'de daha güzel şeyler yapıyorum

çünkü sancak sunucusu ne kadar karaktersiz haysiyetsiz cocuk ahlaki değerleri olmayan kişilerle dolu

sancak sunucusu bi tartısmada erkek'sen skype gelsene diyenler ve skpdemi adamsın dediğinde küfür eden insanlar oldukca
karsı kişinin yeteneklerine bakmaksızım ofans ol gel şifa gelsene hadi öle böle diyen insanlarla dolu bir yer

eğer karşıdaki şifacı büyücü yada savascıysa sana gücü yetmiyorsa yeteneklerini değiştirmeni ister git ofans ol der
yine geçiremezse küfür eder ciddi ciddi yalanlar söylemeye başlarlar bel aşağısına vururlar

grup bölgelerine giremezler alırsın birini sevinir senle iyi geçinir itemini aldımı seni kesmeye kalkar

bazen bölgeden bana 10 kişinin aynanda haraket ettiğini ezmeye kalktıgını gördüğüm oldu hepsine tek basıma cevap verdiğim zamanlar cidden oyunu bırakasım geliyor çünkü bu bir oyun bizi kestiklerinde biz susuyoruz fakat karsı taraf kesilince öyle olmuyor malesef bunun bi oyun oldugunu bilmiyorlar

kimisi reel çevresi olmayan veya cocuk olan evinde internet kullanmayı bilmeyen ne kadar karaktersiz abaza hayatında kız görmemiş kız eli tutmamıs sıkıntılı insan varsa hepsi burda

önceden bizim bayan oyuncularımız vardı cooook hemde suanda var benim oyunda tanıdıgım ve hiç görmesem bile adını duydugumda sevindiğim sevdiğim değer verdiğim insanlar var hem bayan hem erkek bu oyunu en güzel halinden aldınız

ve bu noktaya getirdiniz hem insanlar hem ikv suan oyuncular bırakıyorsa bunun nedeni sıkıntı cıkaran insanların olması

afedersiniz'de kalkıp biri bana küfür ediyorsa onu yasaklayıp şikayet edecek kadar geniş değilim ben ve hiç bi zaman'da olmadım fakat gm'ler olabilirler

sunuda söylemeliyim ki gm'yi küfür etsek ne yapar ?
en kötü ihtimal sus verir sınırsız yada üyeliği bloklar belirli bi gün bak demek ki neymiş gm'nin bi gücü varmıs ve oda cok geniş biri değişlmiş esasında bizim gibi yasaklılara ekleyip şikayet etmez :)

neyse uzatmayım ikv yüklü bilgisayarımda üzerim herşeyim dizili 4 adet 3. seviye tılsım ortağımda şifacı büyücü full karakterler eksiksiz tılsımlar zamanında cok ugrasıp yaptıgımız şeyler şimdi giresim bile yok

ne bi eksiğim var hada bi ihtiyacım keske suda olsaydı dediğimhiç bişi yok sadece sunucuda adam olsaydıda adam gibi oyun oynasaydık mücadele etseydik.

herkese iyi oyunlar sancak sunucusu bundan böyle artık bos madenciler içinse güzel bi fırsat
Kullanıcı avatarı
RogerThat
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı

Mesaj gönderen RogerThat »

Kesınlıkle doğru.Oyunu yaklaşık 5 yıldır oynuyorum,6 7 aydır girmiyordum oyuna aklıma geldi gireyim dedim tılsımda ne zaman girsem toplasan 30 kişi etmez o derece bir düşüş var.Oyunda bir değişiklik yapmazlarsa sona doğru gidiyor gibi
Hicran
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu
Sunucu: Tılsım
Lonca: Kurt Loncası

Mesaj gönderen Hicran »

kalmaz tabi yönetim rezalet durumda oyun lagdan oynanmıyor hatalar düzeltilmiyor itemler eskisi gibi düşmüyor gm ler başka oyunlarda görev yapıyor oyunun en önemli hikaye yazarı görevinden istifa etti. ikv nin durumu tam bir kaos herkes ayrı bir alemde

[İçerik Düzenlenmiştir] HorrorStory//
En son HorrorStory tarafından 21 Nis 2014 23:07 tarihinde düzenlendi, toplamda 3 kere düzenlendi.
Sebep: Devamı halinde ceza işlemi uygulanacaktır.
Kullanıcı avatarı
berkan587
Dış Şehir Gezgini
Dış Şehir Gezgini

Mesaj gönderen berkan587 »

Oyunun Sancak,Meran,Tılsım,Anka sunucuları tamamen boş gibi bişe,bunları diğer 4 sunucu ile birleştirseler en azından sunucular dolu olur.Artık bu oyuna 8 sunucu çok fazla.
Resim
Resim
Kullanıcı avatarı
ibrahim99
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Sunucu: Teşkilat

Mesaj gönderen ibrahim99 »

Oyuna çemberlitaş eklenince herkez birbiri ile yarışa girdi. Set düzmek için arkadaşlar birbirlerini ektiler. Eskiden maden çekmek için sıraya girerken artık madenin başında sabahlıyorlar. Artık dostluklar çıkar için oldu. Eski İstanbul kıyamet vakti çok değişti fakat düzelmesinin 2 yolu var. İlk olarak 1.si çemberlitaş vb. kaldırılabilir fakat bu aşırı tepkiye sebep olur oyun bomboş kalır. 2. yol ise gayet mantıklı ve oyuncu artışını sağlar. 59 leveli getirirler ve çemberlitaş gibi grup bölgelerini kaparlar. Şaheserleri 59. seviye efsunlu itemler ile takas ederler.

Gerçek kıyamet İstanbul'da şimdi yaşanıyor. Dostluklar çıkarlara dayanıyor, güç için yarışılıyor. Oyunda dostu olan herşeyi yapıyor olmayan ise hiçbir şey yapamıyor. Herşey çok değişti. Nerede o maden çekmek için sıraya girdiğimiz günler, nerede o sevgi dostluk ve kardeşlik...
En son KRABBY tarafından 21 Kas 2013 16:24 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
Sebep: Alttaki ileti yukarıya taşındı.
Sanma şahım herkesi sen sadıkane yâr olur
Herkesi sen dost mu sandın belki ol ağyar olur
Sadıkane belki ol alemde serdar olur
Yar olur ağyar olur serdar olur didar olur
Kullanıcı avatarı
ibrahim99
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Sunucu: Teşkilat

Mesaj gönderen ibrahim99 »

Gerçek kıyamet İstanbul'da şimdi yaşanıyor. Dostluklar çıkarlara dayanıyor, güç için yarışılıyor. Oyunda dostu olan herşeyi yapıyor olmayan ise hiçbir şey yapamıyor. Herşey çok değişti. Nerede o maden çekmek için sıraya girdiğimiz günler, nerede o sevgi dostluk ve kardeşlik...
Sanma şahım herkesi sen sadıkane yâr olur
Herkesi sen dost mu sandın belki ol ağyar olur
Sadıkane belki ol alemde serdar olur
Yar olur ağyar olur serdar olur didar olur
Kullanıcı avatarı
Delikadirrr
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı
Sunucu: Meran
Lonca: Osmanlı Devleti

Mesaj gönderen Delikadirrr »

sadece o sunucuda değil çoğu sunucu yavaş yavaş boşalıyor. buna acilen bir önlem alınması lazım oyunun ilk zamanındaki kalabalık yok olmuş resmen çoğu sunucuda bu durumda. sevdiklerimiz yavaş yavaş oyunu terkediyo bunu durdurmamız lazım
Delikadir xDeLiKaDiRx xxxDeLiKaDiRxxx OsMaNLıxDeVLeTi

“Genel Etkileşim” sayfasına dön