çemberlitaş kutu almalımıyım sizce ?
-
KuRDaNKoLLaRR
- Sahaf Yardımcısı

çemberlitaş kutu almalımıyım sizce ?
arkadaşlar selam herkse oyuna ara vermiştim derindeki sır ile . şimdi çemberli taş ile tekrar başladım sizce kutu almalımıyım almalıysam nedden tavsiye edermisin tşk.
- SeyhulMuverrih
- Sahaf Yardımcısı

Re: çemberlitaş kutu almalımıyım sizce ?
Selamun aleyküm,
Almanı tavsiye ederim, bıraktığın dönemden beri gelen yeni eklentilere daha kolay ayak uydurmana yardımcı olur. Misal, Lonca kurabilme veya bir loncaya katılabilmeni sağlar. Kutunun içerisinde 3 aylık plus paket, bir karaktere yükleyebileceğin lonca lisansı, kasa erişimi, +5 yetenek puanı ve süresiz Çemberlitaş yağma artırıcı ürünleri bulunmaktadır. Bunlar oyunu oynarken sana kolaylıklar sağlayacaktır. Bir loncaya mensup olarak loncanın artırıcılarından faydalanırsın, daha kolay saf maden çekersin, ruh taşlarını ve Topkapı bölgesini kullanarak oyun içerisinde bir yerden diğer yere daha kolay gidip gelebilirsin. Plus paketin avantajlarını da buradan öğrenebilirsin. Kasa erişimi ile kasana her yerden kolayca ulaşabilir, bankacı peşinde koşmak zorunda kalmazsın. +5 yetenek puanı Çemberlitaş, Miğrat ve Sığınak yüzünden farz oldu denilebilir. Çemberlitaş yağma artırıcının ise hiçbir etkisini göremedim, göreni de işitmedim.
İyi forumlar.
Almanı tavsiye ederim, bıraktığın dönemden beri gelen yeni eklentilere daha kolay ayak uydurmana yardımcı olur. Misal, Lonca kurabilme veya bir loncaya katılabilmeni sağlar. Kutunun içerisinde 3 aylık plus paket, bir karaktere yükleyebileceğin lonca lisansı, kasa erişimi, +5 yetenek puanı ve süresiz Çemberlitaş yağma artırıcı ürünleri bulunmaktadır. Bunlar oyunu oynarken sana kolaylıklar sağlayacaktır. Bir loncaya mensup olarak loncanın artırıcılarından faydalanırsın, daha kolay saf maden çekersin, ruh taşlarını ve Topkapı bölgesini kullanarak oyun içerisinde bir yerden diğer yere daha kolay gidip gelebilirsin. Plus paketin avantajlarını da buradan öğrenebilirsin. Kasa erişimi ile kasana her yerden kolayca ulaşabilir, bankacı peşinde koşmak zorunda kalmazsın. +5 yetenek puanı Çemberlitaş, Miğrat ve Sığınak yüzünden farz oldu denilebilir. Çemberlitaş yağma artırıcının ise hiçbir etkisini göremedim, göreni de işitmedim.

Avaro omnia desunt inopi pauca sapienti nihil !
SeyhulMuverrih yazdı:Selamun aleyküm,
Almanı tavsiye ederim, bıraktığın dönemden beri gelen yeni eklentilere daha kolay ayak uydurmana yardımcı olur. Misal, Lonca kurabilme veya bir loncaya katılabilmeni sağlar. Kutunun içerisinde 3 aylık plus paket, bir karaktere yükleyebileceğin lonca lisansı, kasa erişimi, +5 yetenek puanı ve süresiz Çemberlitaş yağma artırıcı ürünleri bulunmaktadır. Bunlar oyunu oynarken sana kolaylıklar sağlayacaktır. Bir loncaya mensup olarak loncanın artırıcılarından faydalanırsın, daha kolay saf maden çekersin, ruh taşlarını ve Topkapı bölgesini kullanarak oyun içerisinde bir yerden diğer yere daha kolay gidip gelebilirsin. Plus paketin avantajlarını da buradan öğrenebilirsin. Kasa erişimi ile kasana her yerden kolayca ulaşabilir, bankacı peşinde koşmak zorunda kalmazsın. +5 yetenek puanı Çemberlitaş, Miğrat ve Sığınak yüzünden farz oldu denilebilir. Çemberlitaş yağma artırıcının ise hiçbir etkisini göremedim, göreni de işitmedim.İyi forumlar.
:idea: +1
- VatanSeveriz
- FareAdam Düşmanı

- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Lodos
Bu dönemde oyuna para yatırma bence bekle değmez şimdi paranı harcamaya
Aşka inanmam deme.!
Aşkı doğru kişide dene.
Aşkı doğru kişide dene.
- sshinobi
- FareAdam Düşmanı

- Sunucu: Eminönü
- Klan: Arzın Çocukları
Oyuna şimdilik para yatırmamak gerek. Biraz beklemeni tavsiye ederim.
- mobilsorun
- Hızlı Koşan

- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Lodos
- Lonca: Yalnızlık Paylaşılmaz
Herkes sizin gibi para yatırmasa bu oyun nasıl kalkınacak arkadaşlar . İnsanları caydırmayın.
Bir ay doğar ilk ak$amdan geceden ..

Yolun ardına bakmadık yorulmadık ..

Yolun ardına bakmadık yorulmadık ..
Oyunun gidişatı ile alakalı bilgilendirmeler yapılmadığı için herkesin kafasında aynı soru var "oyunun akıbeti ne olacak?".
Üst düzey yöneticilerden biri çıkıp açıklama yapsa, bu soru işaretleri ortadan kalkacak. Fakat oyun bazında herhangi bir yenilenme restorasyon çalışması geleceğe yönelik bilgilendirme olmadığı için kimse boş yere para harcamak istemiyor.
Oyun tabiri caizse terkedilmiş bir hayalet kasaba halini aldı. http://www.sobee.com.tr/ sitesi zati örümcek bağlamış. PVP sistemi desen o da yok.
Oyun, geliştiriciler tarafından çok basit bir şekilde geliştirilebilir ama niye yapmıyorlar mikrofonu onlara yöneltmeliyiz. Biz bu işi gönüllü yapıyoruz para almıyoruz diyen yöneticiler olabilir, o zaman yapmayın bırakın bu işi, TTNET paralı yazılımcılar tutsun çalışsınlar ve oyuncuların verdiği para emek boşa gitmesin...
Üst düzey yöneticilerden biri çıkıp açıklama yapsa, bu soru işaretleri ortadan kalkacak. Fakat oyun bazında herhangi bir yenilenme restorasyon çalışması geleceğe yönelik bilgilendirme olmadığı için kimse boş yere para harcamak istemiyor.
Oyun tabiri caizse terkedilmiş bir hayalet kasaba halini aldı. http://www.sobee.com.tr/ sitesi zati örümcek bağlamış. PVP sistemi desen o da yok.
Oyun, geliştiriciler tarafından çok basit bir şekilde geliştirilebilir ama niye yapmıyorlar mikrofonu onlara yöneltmeliyiz. Biz bu işi gönüllü yapıyoruz para almıyoruz diyen yöneticiler olabilir, o zaman yapmayın bırakın bu işi, TTNET paralı yazılımcılar tutsun çalışsınlar ve oyuncuların verdiği para emek boşa gitmesin...