HollyShit merhaba,
Yazdıklarında sonuna kadar haklısın. Ama bir şey değişeceğine hiç ama hiç inanmıyorum. Şöyle eskiye bakıyorum bir de geldiğimiz noktaya, aradaki farkı o kadar net görüyorum ki; İstanbul Kıyamet Vakti devri kapanıyor. Ben yönetimdeki arkadaşların bu oyundaki hataları göremeyecek kadar sorunlu birer beyne sahip olduklarını düşünmüyorum. Aksine bu hataların çok daha farkında olduklarına eminim. Peki neden ilgilenmiyorlar, neden susuyor yönetim. Ben bunu merak ediyorum. Biz oyunculara her gün kötüye giden bu oyun hakkında neden net bir bilgi verilmiyor. Ben Büyük Hol'ün, İstanbul Kıyamet Vakti Oyun'unun, son çaresi olduğunu düşünüyorum, para kazanma yönünden ki Kondrit ile bunu çok iyi şekilde sağladılar ve şuan sadece bekliyorlar. Daha çok tılsımın üretilmesini, insanların daha çok emek harcamasını, saatlerini vermesini, daha fazla artırıcı alınıp, daha fazla item düşürülmeye çalışılmasını, daha fazla çar kasılmasını ve yeni pasaportlar, pluslar, +5 yetenekler, kasalar alınmasını... Bekliyorlar sadece, suskun bir şekilde. Biliyorlar oyundan vazgeçemeyeceğimizi. En azından vazgeçenler olsa bile bir süre sonra tekrar dönüyorlar, bazıları da forumu bırakamıyor hala. Acaba yönetimin haberi var mı Facebook'da açılan o alışveriş sayfalarından. Herkes deli gibi karakterini satıyor, elde ne kaldıysa onu çıkarıp, şu zamana kadar ki zararını karşılamaya çalışıyor. Ne kadarını kurtarabilirse... Bizzat şahit oluyorum buna hem çevremde, hem de uzaktan takip ettiğim o Facebook sayfalarında. Oyun aldı başını gidiyor ve kimse görüp de iyileştirme çabasına girmiyor. İstanbul Kıyamet Vakti, derin bir yara aldı ve kanaması devam ediyor. Eğer bu kana durmazsa, yakın zamanda sonu gelecek ve belki de dünya tarihinde yer edinecek, akıllara kazınacak bu oyun; ilgisizlikten, alakasızlıktan dolayı, unutulup gidecek. Eğer şu yazdıklarımı yönetimden bir kişi dahi okuyorsa, bir şeyler yapsın ve harekete geçsin. Eğer tek başına gücü yetmiyorsa o yetkili kişinin, bıraksın yönetimi; kendi zamanını da gereksizce harcamasın. Biliyorum burası sosyal bir ortam ve saygı çerçevesinde, ağır ve ciddi davranmak zorundasınız. Herkesle arkadaş gibi konuşamazsınız ya da sohbet edemezsiniz. Ama bir kere bu ağırlığı, ciddiyeti bir kenara bırakalım ve şu oyunumuzun haline bir bakalım, bir kereliğine objektif olup da dost olalım, dostça bakalım şu oyunun haline? Umarım yazdıklarım biraz idrak edilir ve bir şeyler yapılır. İmkansız değil, sadece aramızda ki o duvarları yıkmak lazım...
Sorunlar ve Çözümleri (Yönetime Bilgilendirme)
- HeilHitler
- Demirci Çırağı
- Sunucu: Meran
- Klan: Arzın Çocukları
Re: Sorunlar ve Çözümleri (Yönetime Bilgilendirme)
İki ayaklı hayvanların sıradan sohbetleri kadar kısır ve sıkıcı bir sohbeti sürdürmektense hiç konuşmamak daha iyi.
Arthur Schopenhauer
Arthur Schopenhauer
Daha ne yapalım? Sen nasıl gösteriyorsun acaba oyunu nasıl sevip sahiplendiğini ? ben bile hiç yoktan en az 10 kere 5000 akçe, 8 kere silah yükseltme, 5 kere ikv çemberlitaş kutu, her ay sarraf arttırıcı, yardımcısıydı cartıydı curtuydu bu oyuna bir servet ödedim! Başka bir oyuna bu kadar yatırım yapsam beni oyuna ortak ederlerdi.antinKUNTIN yazdı:Şu Sobeedeki işinden ayrılan kişileri krallaştırmanız yok mu! İnsanı öldürüyor he. Dinç dediğiniz adam değil miydi bu oyun henüz son halini almamışken başka projelerle firmasının reklamını yapan? Yapmayın gözünüzü seviyim. Davulun sesi uzaktan hoş gelirmiş. Nerull'un patronu TTNET. Arayalım yazalım İKV yi geliştirmeleri için baskı kuralım ama önce oyunu ne kadar sevip sahiplendiğimizi göstermemiz lazım ki TTNET te olayı ciddiye alsın. Böyle iki konudan birinde oyunu kötüleyipte sonra hadi geliştirme niye yapmıyo bunlar dersek bu işler yaş. Ben olsam geliştirmezdim yani :mrgreen:
Bozuk mızıka gibi böyle konulara muhalefet olma git yönetimin sana verdiği milyoncukları saymakla meşgul ol...
- antinKUNTIN
- Sahaf Yardımcısı
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Lodos
Az önce TTNETten gönderilen erzak kutusundan nutellamı ekmeğe sürüp yedim şimdi gördüm yazdığını. Forumda çok iyi iş çıkardığımı söylemişler zarfada kız arkadaşımla martıları doyurmam için baya bi para koymuşlar sağolsunlar.Betbah yazdı:Daha ne yapalım? Sen nasıl gösteriyorsun acaba oyunu nasıl sevip sahiplendiğini ? ben bile hiç yoktan en az 10 kere 5000 akçe, 8 kere silah yükseltme, 5 kere ikv çemberlitaş kutu, her ay sarraf arttırıcı, yardımcısıydı cartıydı curtuydu bu oyuna bir servet ödedim! Başka bir oyuna bu kadar yatırım yapsam beni oyuna ortak ederlerdi.antinKUNTIN yazdı:Şu Sobeedeki işinden ayrılan kişileri krallaştırmanız yok mu! İnsanı öldürüyor he. Dinç dediğiniz adam değil miydi bu oyun henüz son halini almamışken başka projelerle firmasının reklamını yapan? Yapmayın gözünüzü seviyim. Davulun sesi uzaktan hoş gelirmiş. Nerull'un patronu TTNET. Arayalım yazalım İKV yi geliştirmeleri için baskı kuralım ama önce oyunu ne kadar sevip sahiplendiğimizi göstermemiz lazım ki TTNET te olayı ciddiye alsın. Böyle iki konudan birinde oyunu kötüleyipte sonra hadi geliştirme niye yapmıyo bunlar dersek bu işler yaş. Ben olsam geliştirmezdim yani :mrgreen:
Bozuk mızıka gibi böyle konulara muhalefet olma git yönetimin sana verdiği milyoncukları saymakla meşgul ol...
Diyorum ki, bir sorunu çözmek için bunun en üst noktası kimse oraya başvuralım. Bunun neresini anlamıyorsunuz? Madem gelmiyorsunuz böyle bişeye, o zaman ne istiyosunuz ben anlamıyorum? Büyük firmalarda işleyiş böyledir, üründen haberi olmayan bir patron vardır ve gelir gider tablolarına bakar. Kendi kafasındaki beklediği seviyede kar yoksa açıpta "neymiş lan bu ürün bi bakıyım akın akın para geliyo" demez. Ve TTNET gibi bir firmanın gözünü açacak karı bıraktığını düşünmüyorum ben İKVnin. Bunun için demem o ki biz onların gözünü açmak istiyorsak önce bu oyunun sahipsiz olmadığını ve geliştirme yapıldığında çok daha fazla sahip çıkacağımızı Sobeeye değil TTNET'in taaaa kendisine göstermemiz gerek.
Benim söylediklerimden yönetimi yada geliştirme yapmayanları haklı çıkardığımı anlayanlardan bu tartışmaya beyinleri ile devam etmelerini rica ediyorum.
Ben sadece konu açıp kötüleme ile geliştirmelerine yönelik bir etkimizin olmayacağını söylemeye çalışmıştım. Yanlış anlaşılmış olmalıyım. Yukarıda izah ettim.f0f0f0 yazdı:@antinKUNTIN
Af edersiniz ama eşek gibi görmek zorundalar. İnsanlar bunca zaman yapılan(daha doğrusu yapılmayan) şeylere rağmen bu oyuna hala para döküyorsa elbette görmek zorundalar. Eminimki siz de benim gibi düşünüyorsunuz ama attığınız mesaj bu doğrutuda değil ne yazık ki.Böyle iki konudan birinde oyunu kötüleyipte sonra hadi geliştirme niye yapmıyo bunlar dersek bu işler yaş. Ben olsam geliştirmezdim yani
İyi miyim? Bu tamamen benim problemim.
baştan sona bütün yorumları okudum. bizler sizler genel olarak bütün oyuncular bu oyunun gerçek sahibidir. sizlerin göstermiş olduğu sadakat oyuna olan bağlılığı desteği olmasaydı bu oyun çoktan raflara kaldırılırdı. oyuna bakıldığında saymakla bitmeyecek eksikleri mevcut. şu sosyal paylaşım sitelerindeki browser oyunlarda bile bu yenilikleri bulmak mümkün. ben bu oyunun geleceğini hiç iyi görmüyorum ki son çıkan online oyunlara bakılacak olursa. umarım yöneticiler bu değerli oyuncularının görüşlerini belki biraz dikkate alırda, ellerinden birşey gelmese bile dinleme tartışma nezaketini gösterirler.
Bedeli kadar eder mi ?
Ederi kadar değer mi ?
Ederi kadar değer mi ?
- EsTeRGoNxRss
- Antrepo Bekçisi
- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Lodos
- Lonca: <Estergon Ailesi>
Kardeşim Tek Tek Yazdıklarını Okudum Kesinlikle Hakılısın Yapılması ve Yapılması Zorunlu hale Gelen konular bunlar Birilerinin çıkıp Açıklama YAPMASI Gerekiyor.HollyShit yazdı:Merhaba,
bu konuyu açmamın amacı yönetimin gözünün önünde olanları görmesi.
Herşeyi göz ardı eden ve kulak arkası yapan yönetime burada olanlar hakkında bütün oyunculardan bir şeyler paylaşmasını istiyorum..
1-) Sunucular Arası Eşitsizlik ; Sancak Meran Anka gibi sunucularda oyuncu sayısı çok düşük. Bazen grup bile kurulamamakta.
2-) Sürekli süren oyun için gecikme (Lag) sıkıntılarının sunucu desteği ile giderilmesi..
3-) Karakterlerde eşya düşürme oranlarının bir nebze de olsa artması..
4-) Görüntü sıkıntılarının giderilmesi. Alakalı görevlilere gönderilmesi ve görüntü parçalanması hakkında daha detaylı çalışmaların yapılması gerekli.
5-) Tılsımlardaki sorunların giderilmesi, kod desteklerinin arttırılması ve gereksiz tılsımların yine daha değerli tılsımların getirilmesi gerekmekte..
(Ağır Vuruş -> Yaratıklara kullanıldığında süresi 1 saniye düşer)
(Can Kurtaran -> Can kurtaranın süresi 1 saniye azalır)
(Ofansif Dövüşme Tılsımlarındaki hasar hesaplama hataları -> "Hidra Set = 10.348 | Bıçak Sırtı Set = 9.426" Not : Bunlar Topkapı'daki hedefler üzerinde alınmış sonuçlardır.
6-) Yapılan etkinliklerde, sonucu yönetimin seçmesi yerine oyuncuların seçmesi gerektiğini düşünüyorum. IP'ler baz alınarak oylama yapılsın sadece. Aynı IP'den gelen bir çok oy sonucu tetkikler yapılarak yarışmacı diskalifiye edilebilir.
7-) Her oyun firması deli gibi kendi reklamlarını yapar iken İstanbul Kıyamet Vakti yönetimi kendi reklamlarını yapmanın aksine oyuncuları oyundan soğutmayı çok iyi başarıyor.
Acaba oyuncu kazanmak yerine, oyuncuları sistemden kaldırıp oyunu kapattırmaya mı çalışıyorlar?
Mevlüt Dinç'in gruptan ayrılması üzerine İKV çok büyük bir çöküş yaşadı. Bunun sonucunda bir çok kişi görevden ayrıldı ve şu an görevinde olan yönetim üyeleri de oyuna destek verip değerlendirmek yerine, oyuncuların nefretle oyuna bırakmasına neden oluyor. Her sene yapılan yeniliklerin aksine bu sene oyuna bir şey katılmadı.
Yeni gelecek olan bölgenin bir grup bölgesi olması halinde oyun iyice çökecek ve kapanma hatsafasına gelecektir.
Umarım ilgili yerlere konum ulaşmıştır. Oyuncu arkadaşlarımında bu konuya katkıda bulunmalarını istiyorum.
Biz talep ediyoruz arz etmek sizden...
En Sonda Yazdığın
Oyuncu arkadaşlarımında bu konuya katkıda bulunmalarını istiyorum.
Teşkilat Sunucusu <Estergon Ailesi>
Senin Yazdığın bu Yazıyı (Sorunlar ve Çözümleri ) Artık Temiz Bir İKV Oynak istediğimiz İçin Lonca (Aile) Olarak Destekliyoruz.
Göster
< Estergon Ailesi >

Resim DetaylıGöster

Karekter Resimleri Detaylı.Göster
- Barbarosxhizir
- Tılsım Tanığı
- Sunucu: Meran
- Lonca: Vuslatt
Malesef beyler çok açık bir şekilde destekde bulunan birinin kural ihlali yaptığı fotoları gönderdim sonuc sıfır elde sıfır adamlar su an gönüllü oldukları için açık açık hırsızlık yapsalar dahi düzenleme ve ceza vermiyorlar neden versinlerki bedavadan işçi hep bu kafayla baktıkları sürece bi ilerleme olmaz ikv de adam gibi 3*4 tane adam tutusalar para verseler programcılara oyun zaten ilerlemek zorunda kalır ama gönüllülerle iş olmaz malesef

- HollyShit
- Arzuhalci'nin Adamı
- Sunucu: Kuklacı
Desteğeniz için teşekkürler Estergon Ailesi. Diğer oyuncu arkadaşlarımında tartışmak yerine bu konuya "Destekliyorum." yada "Desteklemiyorum." diye yazmaları yeterlidir. Belirttiğim konular gerekli olan şeylerdir ve içlerinde gereksiz olmak yerine eksik olan bir çok konu mevcuttur.EsTeRGoNxRss yazdı:Kardeşim Tek Tek Yazdıklarını Okudum Kesinlikle Hakılısın Yapılması ve Yapılması Zorunlu hale Gelen konular bunlar Birilerinin çıkıp Açıklama YAPMASI Gerekiyor.HollyShit yazdı:Merhaba,
bu konuyu açmamın amacı yönetimin gözünün önünde olanları görmesi.
Herşeyi göz ardı eden ve kulak arkası yapan yönetime burada olanlar hakkında bütün oyunculardan bir şeyler paylaşmasını istiyorum..
1-) Sunucular Arası Eşitsizlik ; Sancak Meran Anka gibi sunucularda oyuncu sayısı çok düşük. Bazen grup bile kurulamamakta.
2-) Sürekli süren oyun için gecikme (Lag) sıkıntılarının sunucu desteği ile giderilmesi..
3-) Karakterlerde eşya düşürme oranlarının bir nebze de olsa artması..
4-) Görüntü sıkıntılarının giderilmesi. Alakalı görevlilere gönderilmesi ve görüntü parçalanması hakkında daha detaylı çalışmaların yapılması gerekli.
5-) Tılsımlardaki sorunların giderilmesi, kod desteklerinin arttırılması ve gereksiz tılsımların yine daha değerli tılsımların getirilmesi gerekmekte..
(Ağır Vuruş -> Yaratıklara kullanıldığında süresi 1 saniye düşer)
(Can Kurtaran -> Can kurtaranın süresi 1 saniye azalır)
(Ofansif Dövüşme Tılsımlarındaki hasar hesaplama hataları -> "Hidra Set = 10.348 | Bıçak Sırtı Set = 9.426" Not : Bunlar Topkapı'daki hedefler üzerinde alınmış sonuçlardır.
6-) Yapılan etkinliklerde, sonucu yönetimin seçmesi yerine oyuncuların seçmesi gerektiğini düşünüyorum. IP'ler baz alınarak oylama yapılsın sadece. Aynı IP'den gelen bir çok oy sonucu tetkikler yapılarak yarışmacı diskalifiye edilebilir.
7-) Her oyun firması deli gibi kendi reklamlarını yapar iken İstanbul Kıyamet Vakti yönetimi kendi reklamlarını yapmanın aksine oyuncuları oyundan soğutmayı çok iyi başarıyor.
Acaba oyuncu kazanmak yerine, oyuncuları sistemden kaldırıp oyunu kapattırmaya mı çalışıyorlar?
Mevlüt Dinç'in gruptan ayrılması üzerine İKV çok büyük bir çöküş yaşadı. Bunun sonucunda bir çok kişi görevden ayrıldı ve şu an görevinde olan yönetim üyeleri de oyuna destek verip değerlendirmek yerine, oyuncuların nefretle oyuna bırakmasına neden oluyor. Her sene yapılan yeniliklerin aksine bu sene oyuna bir şey katılmadı.
Yeni gelecek olan bölgenin bir grup bölgesi olması halinde oyun iyice çökecek ve kapanma hatsafasına gelecektir.
Umarım ilgili yerlere konum ulaşmıştır. Oyuncu arkadaşlarımında bu konuya katkıda bulunmalarını istiyorum.
Biz talep ediyoruz arz etmek sizden...
En Sonda YazdığınOyuncu arkadaşlarımında bu konuya katkıda bulunmalarını istiyorum.
Teşkilat Sunucusu <Estergon Ailesi>
Senin Yazdığın bu Yazıyı (Sorunlar ve Çözümleri ) Artık Temiz Bir İKV Oynak istediğimiz İçin Lonca (Aile) Olarak Destekliyoruz.
Hiçbir şey başladığı gibi bitmez hayatta.
Ya hedeflediklerimiz ya biz biteriz daima.
Bir şeyi bıkmadan istemek,
Daima kazanmak için bir çabadır insana.
Ya hedeflediklerimiz ya biz biteriz daima.
Bir şeyi bıkmadan istemek,
Daima kazanmak için bir çabadır insana.