Dalga mı geçiyosunuz?
- Gecelerinsavasci
- Şarapçı'nın Sırdaşı
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Lodos
Dalga mı geçiyosunuz?
30 Ekim günü durduk yere 5 gün susturma cezası aldım ceza itirazda bulundum cezam kaldırıldı bugün de 3 susturma cezası aldım ceza itirazda bulundum cezam kaldırıldı kardeşim oyun mu oynuyoruz durduk yere susturma cezası mı alıyoruz belli değil yahu artık doğru düzgün bir destek takımı oluşturun bune ya ben bunu 2. defa yaşamak zorunda mıyım? tamam 1. yi anlarım olmuştur bir hata ama 2. hata neyin nesi kardeşim ya :evil: :evil: gidin şu destek takımını bi düzene sokun ondan sonra gelin bizden oyuna para yatırmamızı isteyin haram olsun size verdiğim o paralar kardeşim bundan sonra para felan harcamam bu oyuna böyle devam ettiği sürece :evil: :evil:
Darkranger
Metehan
Gecelerinsavasci
Metehan
Gecelerinsavasci
- Barbarosxhizir
- Tılsım Tanığı
- Sunucu: Meran
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Vuslatt
- Bleyd
- Cin Avcısı
- Sunucu: Meran
- Lonca: Vuslatt
Re: Dalga mı geçiyosunuz?
Bu ikv heran herşey olabilir...
daha önceden küfrettiysen ve şikayet edildiysen cezan geç gelebiliyor.
aykut gökçe
//Reklam içeriği kaldırıldı.
//Reklam içeriği kaldırıldı.
- Gecelerinsavasci
- Şarapçı'nın Sırdaşı
Başlık okuyarak yorum yapmışsın belli eğer küfretseydim ceza neden kaldırıldı ki? ayrıca bu sorunu şikayetvar.com da şikayet olarak yazdım şuan sobee ile iletişime geçiliyor.ElitConan yazdı:daha önceden küfrettiysen ve şikayet edildiysen cezan geç gelebiliyor.
Darkranger
Metehan
Gecelerinsavasci
Metehan
Gecelerinsavasci
Git uğraşacak başka şeyler bul kardeşim. Oyunla ilgili sorabileceğin veya şikayette bulunabileceğin destek formu zaten var. Senin şikayetvar.com'a yazman ne fark edecek ki orayı yanıtlayan yetkililer de Sobee'den zaten. Bi hata yapılmış diye bu kadar asıp kesme. Bence bu yetmez dava falan açmayı dene oyalanırsın
Bad Sector
Teşkilat&Meran
- Kuklagiller
- İskele Babası
İmzanızda büyük ölçekli resimler kullanmayınız.
Gizlenmiş İçerikGöster
- Gecelerinsavasci
- Şarapçı'nın Sırdaşı
Siber olaylarla ilgili açılan davalara Güney Kore'deki veya Japonya'daki gibi yaklaşılsa idi emin ol şuan gidip davayı açmıştım ama malesef ki ülkemde sağ olsun geri kafalı savcılar oyun için dava mı açılırmış kafasında yaşamaya devam ettikçe biz daha çok susmaya devam ederiz.Enchanter yazdı:Git uğraşacak başka şeyler bul kardeşim. Oyunla ilgili sorabileceğin veya şikayette bulunabileceğin destek formu zaten var. Senin şikayetvar.com'a yazman ne fark edecek ki orayı yanıtlayan yetkililer de Sobee'den zaten. Bi hata yapılmış diye bu kadar asıp kesme. Bence bu yetmez dava falan açmayı dene oyalanırsın![]()
Darkranger
Metehan
Gecelerinsavasci
Metehan
Gecelerinsavasci
- Jackss
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Lonca: Duman
SEYMENAGA