Yönetim 7 yıldır şu oyunun içindeğim.39 lvldeki kıvamı tutturmanız çokmu zor. ağır ve sertin garanti vuruşunu kaldırmak, enerjileri. Büyücünün 22 bin savaşcnın 30 şifacnın 27bin yapsanız çok iyi olur. Şu. İtemlerin hsarlarınıda o kadar abartmasanız iyi olur. Grup bölgelerinin peşini bırakmalı eskiden kurt mağarada nasıl item düşürmeye çalışıyosak o şekilde yapmalısınız.gerekirse sıgınak migrat ve çemberlitaşı tarihe gömün. Oyuncunuz kalmicak yakında yoksa.
Kagawa
Gelmesi gereken 59
Re: Gelmesi gereken 59
DAİREONÜÇ
Oksit
KUKLACI
[2008---?]
Oksit
KUKLACI
[2008---?]
- Sonxavatar
- Işık Hanım'ın Elemanı
- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Arzın Çocukları
LonelyBoy yazdı:Bildiğiniz gibi sürekli yeni bölgeler açılıyor ve efsunlar git gide artıyor fakat bir sorun var ki karakterlerin enerjileri hep sabit kalıyor
Bir Ecelsiz yücelen dizili bir savaşçı büyücüye 1 ağır 1 sert 2 düz vuruş yada 1 ağır daha vurması gerekiyordu Eceli ve şaheser takı zırhı olan bir savaşçı büyücüye 1 ağır 1 sert ve 1 düz vuruş yapması gerekiyordu fakat günümüzde full bıçak sırtı dizili bir savaşçının büyücüye 1 sert ve 1 düz vuruş yapması yetiyor zaten bir çok sert vuruşta depardayken birleştirme vuruş ortaya çıkıyor tılsımlar da işin içine girince bir çıkmaz sokağa düşüyorsunuz bu söylediklerim büyücü içinde şifacı içinde geçerlidir karakterler yükseliyor fakat enerjiler artmayınca vs lerin süresi saniye saniye azalıyor
Benim düşüncem şu ki gereksiz tılsım geliştirmesinden sonra yeni bölge 59 level için gelmelidir aksi taktirde oyundaki adalet sorgulamaları git gide
haklı
- Sonxavatar
- Işık Hanım'ın Elemanı
- Sunucu: Kuklacı
59 gelmez diyenlere geri kafalı diyenlere;
4 yeni bölge 49 için geldi migrat sığınak çemberlitaş hol.
Siz akceye yakinanlar, o tasarı ekibi maaşını nereden alacak.
Yönetim 49 leveli son level olarak belirlediği apaçık ortada bakarkor olmalısınız. O kadar bölge boşuna mi sandiniz. Gelcek olsadi çoktan gelirdi.
59 level isteyerek yönetimi zora sokuyorsunuz. Yeni bölge, can paketi eşya iksir vb isteyin ana 59 istemeyin.
59 ile birlikte itemler çöp olur bununla birlikte sığınak migrat çemberlitaşda çöp olur. Uyanin ne saniyorsunuz 4 tane bölgeyi? O bolgeler artık sınırı koydu levellere. Adamlar tekratdan 59 levelin özel bolgesini mi kuracak. Itemleri ve canları degistirin derseniz , yaratiklarda degissin o zaman buda yeni bolgele es değer . 49 ikv de son noktadir . Yeni bölgeler devam edebilir ama 49 dan sonrası yok bana dar görüşlü diyenler, ilk önce temelden bakin islere kendinizi dusunmeyin ikv tasarimcilarini düşünün sen burda gözüne kolay gelen şeyi yapmak için aylarca çaba sarfediyor. Asıl siz dar goruslusunuz objektif bakda konuş . Yetti mi yazdığım hala aklına gelmedise olgunlasip oku bunu .
Yönetim 49 leveli son level olarak belirlediği apaçık ortada bakarkor olmalısınız. O kadar bölge boşuna mi sandiniz. Gelcek olsadi çoktan gelirdi.
59 level isteyerek yönetimi zora sokuyorsunuz. Yeni bölge, can paketi eşya iksir vb isteyin ana 59 istemeyin.
59 ile birlikte itemler çöp olur bununla birlikte sığınak migrat çemberlitaşda çöp olur. Uyanin ne saniyorsunuz 4 tane bölgeyi? O bolgeler artık sınırı koydu levellere. Adamlar tekratdan 59 levelin özel bolgesini mi kuracak. Itemleri ve canları degistirin derseniz , yaratiklarda degissin o zaman buda yeni bolgele es değer . 49 ikv de son noktadir . Yeni bölgeler devam edebilir ama 49 dan sonrası yok bana dar görüşlü diyenler, ilk önce temelden bakin islere kendinizi dusunmeyin ikv tasarimcilarini düşünün sen burda gözüne kolay gelen şeyi yapmak için aylarca çaba sarfediyor. Asıl siz dar goruslusunuz objektif bakda konuş . Yetti mi yazdığım hala aklına gelmedise olgunlasip oku bunu .
- Sagopakajmeran
- Mezarlık Bekçisi
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Lodos
- Lonca: Ferday-i kyamet
ya da en basiti büyücü zırhlarına zırh etkileri verilsin. Hidralar değerlensin 
- Sagopakajmeran
- Mezarlık Bekçisi
- Lonca: Ferday-i kyamet
saçmalama arkadaşım, senin mantığınla gidersek oyun bitti zaten. neden gelmesin 59 lwl? üstünü dizdin diye yeni gelişmeler gelemez mi? sonucunda elindekiler çöp olamaz mı? peki şöyle düşün, senin elindeki itemlerin yardımıyla 59 lwl olacaksın, onlarla kasacaksın kendini, üstü full fevzi olan canavarları 5-10 vuruşta keserken full kıyametli biri 3-4 vuruşta kesecek. İllaki yeni itemler gelecek ve illaki şu anki itemlerimiz çöp olacak. Ama yeni itemler gelince de şuan ki itemlerimizi kullanıp onları elde edeceğiz.Sonxavatar yazdı:59 gelmez diyenlere geri kafalı diyenlere;
- FERRAND
- FareAdam Düşmanı
- Lonca: Alem-i Cihan
Bu oyunu bırakmış biri olarak şu diyeyim. Forumda ara ara yorum yazarım. Oyuna girmiyorum lakin.
İstanbul kıyamette eksik olan ticaret sistemi ve oyunda grup bölgelerinden düşürülen itemlerin efsunsuz olanların normal haritalardan düşmemesi. Ayrıca aynı İD sahibi karakterlerin ortak kasalarının olmamasıdır.
Beni yönetim sakın yalnış anlamasın ama gerçekten bir halt olmaz bu oyundan.
Ticaret sistemi bölgeye veya klana yazarak olduğu gibi pazar NPC si olmaması eksikliktir.
Grup bölgelerinde 400 defa giripte efsunlu asayı veya zırhı çıkarmayanlara en azından teselli olarak grup bölgesi olmayan haritalarda kesilen slotlardan efsunsuz ama aynı görüntüye sahip itemlerin çıkmaması bu oyundaki en büyük eksikliktir.
Level sınırına gelecek olursak. Bazı yorum sahipleri demiş ki daha üstünü dizemeyen oyuncular varmış. Normaldir ve her zamanda olacaktır. Üstü eksik diye bazıları emek verip bazı itemleri üretti diye level sınırı gelmesin istiyor. Bunlar noob olarak yorumlarını yapa dursunlar. Aramızda hala kütük yaranları saklayan ve kullananlar vardır. Zamanında kütüklerde efsane idiler. Leveller arttı ama çöp olmadı kütük yaranlar.
İstanbul kıyamette eksik olan ticaret sistemi ve oyunda grup bölgelerinden düşürülen itemlerin efsunsuz olanların normal haritalardan düşmemesi. Ayrıca aynı İD sahibi karakterlerin ortak kasalarının olmamasıdır.
Beni yönetim sakın yalnış anlamasın ama gerçekten bir halt olmaz bu oyundan.
Ticaret sistemi bölgeye veya klana yazarak olduğu gibi pazar NPC si olmaması eksikliktir.
Grup bölgelerinde 400 defa giripte efsunlu asayı veya zırhı çıkarmayanlara en azından teselli olarak grup bölgesi olmayan haritalarda kesilen slotlardan efsunsuz ama aynı görüntüye sahip itemlerin çıkmaması bu oyundaki en büyük eksikliktir.
Level sınırına gelecek olursak. Bazı yorum sahipleri demiş ki daha üstünü dizemeyen oyuncular varmış. Normaldir ve her zamanda olacaktır. Üstü eksik diye bazıları emek verip bazı itemleri üretti diye level sınırı gelmesin istiyor. Bunlar noob olarak yorumlarını yapa dursunlar. Aramızda hala kütük yaranları saklayan ve kullananlar vardır. Zamanında kütüklerde efsane idiler. Leveller arttı ama çöp olmadı kütük yaranlar.

- Barbarosxhizir
- Tılsım Tanığı
- Sunucu: Meran
- Lonca: Vuslatt
Yeni levellerin geleceğini düşünüyorum fakat bana göre henüz erken oyundaki oyunculara bakarsak kaçının 3. derece tılsımı varki daha gelmesi içinde erken bence.

Ya Yok Siz Anlamıyorsunuz.59 Level Falan Gelmeyecek Bunu Kafanıza Sokun.Oyun 59 Level İçin Şuan Uygun Değil.Ayrıca Tılsım Sayfasındaki Yazım Hatalarını Düzeltmeyen, Tılsım Hatalarına Normaldir Önemli Değildir Diye Geçiştiren Yönetim Mi 59 Level Getirecek?
Aynen beyler ben eski oyuncuyum şimdi ayak uyduramadım oyuna yücelen diziliyim savaşta ve bilge dizili büyücüm . Oyunu bırakasım gelmiyor ama böyle de gitmiyor. 59 şart oyuna yeni efektler şart itemler çöp falan olmaz saçmalamayın. :? :? :? :? mesela adam ölürken aynı şekilde ölüyor farklı ölsün.falan filan gmlerin görmesi lazım bunları :?
Sahira
Stodig
drNOVALGİN
Stodig
drNOVALGİN
Joule yazdı:Yönetim 7 yıldır şu oyunun içindeğim.39 lvldeki kıvamı tutturmanız çokmu zor. ağır ve sertin garanti vuruşunu kaldırmak, enerjileri. Büyücünün 22 bin savaşcnın 30 şifacnın 27bin yapsanız çok iyi olur. Şu. İtemlerin hsarlarınıda o kadar abartmasanız iyi olur. Grup bölgelerinin peşini bırakmalı eskiden kurt mağarada nasıl item düşürmeye çalışıyosak o şekilde yapmalısınız.gerekirse sıgınak migrat ve çemberlitaşı tarihe gömün. Oyuncunuz kalmicak yakında yoksa.
Kagawa
aynen katılıyorum...
Sahira
Stodig
drNOVALGİN
Stodig
drNOVALGİN