Laptop'da ikv açılamaması

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Ahiret
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Sunucu: Eminönü
Klan: Arzın Çocukları

Laptop'da ikv açılamaması

Mesaj gönderen Ahiret »

Yeni aldığım Exper marka i3 işlemci bir laptop var. Windows 8 yüklü.
Oyunu açmak istediğimde d3dx9_31.dll hatası verdi, gerekli dosyayı bulup system 32 klasörüne attım.
Fakat bu sefer de şifreyi girdikten sonra ekran simsiyah oluyor ve devamı gelmiyor.
Sorun nedir, ne yapmak gerekir bilen varsa yardımlarını bekliyorum. Şimdiden teşekkürler.
Kullanıcı avatarı
Sonxavatar
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı
Sunucu: Kuklacı

Re: Laptop'da ikv açılamaması

Mesaj gönderen Sonxavatar »

Surucunu güncelle bende yasiyordum. Gir siteye güncelini yukle
Kullanıcı avatarı
mobilsorun
Hızlı Koşan
Hızlı Koşan
Sunucu: Beyaz Köşk
Klan: Lodos
Lonca: Yalnızlık Paylaşılmaz

Mesaj gönderen mobilsorun »

Ekran kartı ve Directx gibi driver'ların güncellemesini yap.
Bir ay doğar ilk ak$amdan geceden ..
Resim
Yolun ardına bakmadık yorulmadık ..
Kullanıcı avatarı
Sonxavatar
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı
Sunucu: Kuklacı

Mesaj gönderen Sonxavatar »

Yapamiyorsan format attır adama en güncellerini yuklemesini söyle
Kullanıcı avatarı
DuMaNisTT
Dış Şehir Gezgini
Dış Şehir Gezgini
Lonca: Talebe-i Tevarih

Mesaj gönderen DuMaNisTT »

aynı laptoptan bende de var fakat takır takır çalışıyor :) oyun dosyası fln eksiktir tekrar yükle.
Ahiret
Cin Avcısı
Cin Avcısı

Mesaj gönderen Ahiret »

Laptop çok yeni. Henüz birşey de yüklemedim. Eksik program felan olmali. İçinde çıkan cd lerin ekran kartı ile alakası var mıdır?
Kullanıcı avatarı
DuMaNisTT
Dış Şehir Gezgini
Dış Şehir Gezgini
Lonca: Talebe-i Tevarih

Mesaj gönderen DuMaNisTT »

Ahiret yazdı:Laptop çok yeni. Henüz birşey de yüklemedim. Eksik program felan olmali. İçinde çıkan cd lerin ekran kartı ile alakası var mıdır?
direct in en son sürümünü yükle bir de bazı virüs programları oyunda ki dll dosyalarını siler windows defender de buna örnek ama bende ikv sorunu çıkarmadı hiç ..
Kullanıcı avatarı
CIZIK
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Teşkilat
Lonca: Bedr-in Aslanları

Mesaj gönderen CIZIK »

Kullandıgın Masaüstü ekran çözünürlügü ile oyunun çözünürlügünü uyumlu hale getir
çogu laptopun geniş ekran 16:9 monitor oldugunu düşünürsek oyun çözünürlügünüde 16:9 bir degerinde seçtiginde o takılan kısmın olmayacagını görebilirsin örnegin
masaüstü pcmde 1920x1080 kullanıyorum 1920 / 16 = 120 1080/9 = 120 sonuç eşit :geek:
masaüstünde oyundaki çözünürlügüm 1280 / 720 1280 / 16 = 80 720/9 = 80 sonuç eşit dolayısıyla 120 ye göre 80 = 4:3 yapıyor kısaca gördügüm görüntüde herhangi bir genişleme yada şekil bozuklugu olmuyor.
aynı şekil laptopumdada masaüstü çözünürlügüm 1366x768 oyun çözünürlügümde 1366x768 kısaca senin problemin çözünürlükle :mrgreen:
Resim
leones non capit muscas
Ahiret
Cin Avcısı
Cin Avcısı

Mesaj gönderen Ahiret »

CIZIK yazdı:Kullandıgın Masaüstü ekran çözünürlügü ile oyunun çözünürlügünü uyumlu hale getir
çogu laptopun geniş ekran 16:9 monitor oldugunu düşünürsek oyun çözünürlügünüde 16:9 bir degerinde seçtiginde o takılan kısmın olmayacagını görebilirsin örnegin
masaüstü pcmde 1920x1080 kullanıyorum 1920 / 16 = 120 1080/9 = 120 sonuç eşit :geek:
masaüstünde oyundaki çözünürlügüm 1280 / 720 1280 / 16 = 80 720/9 = 80 sonuç eşit dolayısıyla 120 ye göre 80 = 4:3 yapıyor kısaca gördügüm görüntüde herhangi bir genişleme yada şekil bozuklugu olmuyor.
aynı şekil laptopumdada masaüstü çözünürlügüm 1366x768 oyun çözünürlügümde 1366x768 kısaca senin problemin çözünürlükle :mrgreen:
Uyumlu dostum. Bende de laptop 1366x768. Oyunu da ayarlardan aynı çözünürlüğe getirdim ama şifremi girdiken sonra ekran siyah kalıyor. Eksik bir program felan olmalı ama anlamadım

Ekran kartını güncelleştir dedim bu sefer de oyuna girerken o siyyah ekran yerne bembeyaz ekran çıkıyor. Ne yapacağım bana bilen birisi yardımcı olsn kafayı yiycem
En son KRABBY tarafından 06 Kas 2013 01:08 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
Sebep: Alttaki ileti yukarıya taşındı.
Ahiret
Cin Avcısı
Cin Avcısı

Mesaj gönderen Ahiret »

Ekran kartını güncelleştir dedim bu sefer de oyuna girerken o siyyah ekran yerne bembeyaz ekran çıkıyor. Ne yapacağım bana bilen birisi yardımcı olsn kafayı yiycem

“Genel Etkileşim” sayfasına dön