Carine yazdı:Merhaba ben bölge klan kapatıyorum küfürleri görmemek için fakat bu yinede hoş değil ayrıca arkadaş küfür kimsenin hayatı olamaz düşüne biliyor musun bu dünyada mesela ne yaparsan kayıt altına alınıyor ölünce amel defteri gelecek karşına ve bakacaksın küfür, küfür, küfür, diyeceksin hiç mi güzel söz yok yani küfür hayatın bir parçası olamaz
size bir hikaye bir zamanlar bir adam sürekli kötü söz söyler insanlarla iyi geçinmez laf taşırmış adamı uyarmışlar arkadaş bak böyle olmaz etrafını da rahatsız ediyorsun adam dinlememiş her koyun kendi bacağından asılır demiş o civarlarda bulunan alimin biri bir koyun kesmiş ve onu meydanda bir yere asmış bir zaman sonra bu koyun kokmaya başlamış etraftan geçenler rahatsız olmuş gelmişler alime demişler bu koyunu indir olmuyor alim indirmiş koyunu astığı yerden ve eklemiş ey ahali bakın her koyun kendi bacağından asılır fakat etrafını-da rahatsız eder o kötü olan adam anlamış durumu
yani arkadaşlar her şeye göz yumarsak görmezlikten gelirsek bu tür şeylere müsamaha edersek olur mu
ben bunu konu edip forma taşıdım amacım küfredenlerin hakaret edenlerin de bu tür şeyleri bırakması yanlış olduğunu anlaması yapmaması için bir çıkar veya başka bir düşüncem yok o gençler bizim insanımız her kes huzurlu bir yaşam sürsün rahatsız ettim özür dilerim iyi oyunlar saygılar
Aslına bakarsak, yönetim ekibinin üşengeçliğinden oluyor bu küfür olayları.
Bir flood kodlaması yapıp yasak listesi oyuna eklenebilir. Yasaklı kelimeleri 5 defa kullanan kişi oyundan otomatikten susturulabilir. Ya da oyunda her serverda 2 şer tane yönetim üyesi yer alıp 1'i Arz 1'i Lodos olmak üzere 2 klanı kontrol edebilir..
Fakat malesef böyle bir şeye yeltenen ve oyuna destek çıkacak kimse yok.
Keşke zamanında beni yönetim'e davet edip yardım ve katkıda bulunmam için beni çağırsalardı. Oyundaki açıklardan ve bi ton sorundan haberleri yok..
Hiçbir şey başladığı gibi bitmez hayatta.
Ya hedeflediklerimiz ya biz biteriz daima.
Bir şeyi bıkmadan istemek,
Daima kazanmak için bir çabadır insana.
Kimse hiçbir yerin sahibi değildir. Ben Hol'e girdiğim zaman saatte kim olursa olsun knigth stealer "KS" yapmaktan çekinmem. Çünkü burası kimsenin tapulu malı değildir. Burası herkese açık bir ortamdır.
KS atarak da Xenotim kasılabilir ki ben çok rahat kasıyorum. Küfür edenleri de engelleyin gitsin. Kimse seviyesiz insanı sevmez..
Kimse kimseden sıra almak veya izin istemek zorunda değildir hiçbir şey için.
Aklınızda bulunsun iyi oyunlar..
Selamün aleyküm Güzel Arkadaşlar olay yasaklamayla bitmiyorki. AKÇE cezası versinler bak bidaha küfür eden çıkıyormu. Ayrıca en önemli bir kondu daha var.Adam Oyuna ÇIK GİR YAPARAK Milleti usandırarak oyun oynuyor. Ne yapacan bu adama. Saate ,Yada Holdeki Örsün Oraya Charı Koymuş OYUNA ÇIK GİR YAPIYOR Kesmeye çalışıyor. .Nede Olsa oyuna girerken canı 100 olacak ,Yetenekleri sıfırlanacak adam bunlara güvenerek o hırsla devamlı bu işlemi yapıyor. Gelenleri kovmaya çalışıp tek başına kasacak zemin hazırlıyor. Bu Oyun Bozucu Sisteme DUR Diyecek GM,YÖNETİCİ Yokmu. Değiştirin artık şu sistemi. Bu konuya çok değindik çok mail attık. hiç işleme konmadı ilgilenecek bi BABAYİĞİT YÖNETİCİ Yokmu .