Hırsızlık Konusunda
- Barbarosxhizir
- Tılsım Tanığı

- Sunucu: Meran
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Vuslatt
Hırsızlık Konusunda
İnsan saydığımız bazı kişiler belirli bir süre adice krakterliklerini bir süre bastırıyor ve güvenilir biri olarak gözüküyorlar bizde güvenip bazı tılsım veya item malzeme kısa bir süreliğine veriyoruz. O an gözünü hırs bürüyen bu insanlar yasaklıyor direk Desteğe basvurduğumuzda ise verdikleri cevapda diyorlarki kendi alıs verişlerinizden kendiniz sorumlusunuz. Kimseye güvenmeyip hesap paylasımı yapmayın diye iyi oyunlar. Evet güvenmek insan doğasında var insan sosyal bir yapıda dır elinde olmadan güvenmek istiyorsun Desteğin dilediği gibi oyunun iyi geçmesi için biraz daha caba göstermeli bence tılsımı geri alamsak da alıs verişde karsına birsey konulmayan tılsımları calan kişinin krakteri en azından banlatılmalı benim tılsımı calan adam hayla geziyor enayi diyip tılsım yansıtabiliyor. Güvenmek enayilik değil bence cunku o tılsımı alabilinceye kadar senden cok daha güvenilir gözküyorlar.

- Bleyd
- Cin Avcısı

Re: Hırsızlık Konusunda
Çok haklısın adamlar 1 ay abi kanka kardeşim gibi laflar kullanıyolar yakınına giriyolar sonra tılsım para çalıp isim değiştiriyolar senin tılsımı çalan adam kaç kere isim değişdi demi
Bu arada atila kardeşim windows 8 çöktü akşam format atıcam cd gelirse gelmezse yarın atacam yani şuan oyuna giremiyorum...
Bu arada atila kardeşim windows 8 çöktü akşam format atıcam cd gelirse gelmezse yarın atacam yani şuan oyuna giremiyorum...
- Bleyd
- Cin Avcısı

- Barbarosxhizir
- Tılsım Tanığı

Evet artık eski hırsılzarı da özledik caldığı zamn saklanamya calısıyorular utanıyordular yaptıkalrından artık insalar o kadar yüzsüzleştilerki dua et hepsini calmadım diyebiliyorlar .
Ekran kartında sorun cıkarıyordu temiz bir format atmıs olursun
Ekran kartında sorun cıkarıyordu temiz bir format atmıs olursun

- Barbarosxhizir
- Tılsım Tanığı

- Bleyd
- Cin Avcısı

Atila kardeşim ekran kartı yanmış sorun formatta değilmiş bakalım bi kaç malzemesini değişdirecem gene düzelmezse yeni ekran kartı alacam...
- Barbarosxhizir
- Tılsım Tanığı

Önerim biraz geç olacak ama umarım fazla geç kalmamışımdır, ne zamandır foruma girmiyordum.Barbarosxhizir yazdı:Yeni alıcaksan yüksek gb al bari bir kereden iyisi olsun
Bad Sector
Teşkilat&Meran
- Barbarosxhizir
- Tılsım Tanığı

anladım kardeşim de gec kaldın biraz arkadaş halletiEnchanter yazdı:Önerim biraz geç olacak ama umarım fazla geç kalmamışımdır, ne zamandır foruma girmiyordum.Barbarosxhizir yazdı:Yeni alıcaksan yüksek gb al bari bir kereden iyisi olsunEkran kartı alırken GB değerine bakma kardeşim o tamamen alıcıyı aldatmak için yapılan birşey. Alacağın ekran kartındaki "bit" değeri ne kadar yüksek olursa o kadar iyi verim alabilirsin. Çünkü yüksek bit (256 bit gibi) değerine sahip ekran kartlarında, GPU yani grafik işlemciden gönderilen veri belleğe daha hızlı aktarılır. Gönderilen bilgiler ne kadar hızlı belleğe aktarılırsa, ekran kartından o derecede yüksek performans alabilirsin. Yani GB değerinin yüksek olması tamamen hikaye.