Direk konuya girmek istiyorum,
Tılsımda bulunan loncamızın adını 2 haftada bir olmak üzere Yardım derneklerinin isimleriyle değiştirmek istiyoruz.
Elimizden geldiğince yardımda bulunduğumuz bu derneklerin isimlerini diğer oyuncular görsün tanısın imkanı olanlar yardımda bulunsun niyetiyle farklı bi bilinç yaratma çabasındayız .
Merak ettiğim konu bu isimleri (Lösev,kızılay vb)lonca adı yapmamız bir sorun oluştururmu telif hakkı gibisinden?
Ayrıca maddi imkanı olan herkesi elini vicdanına koyup ufakda olsa yardıma davet ediyorum . Maddi imkanınız yoksa bile kan bağışı yaparak yardımda bulunabilirsiniz. Kan bağışı sonunda kan değerlerinizi ve herhangi bir hastalığınızın olup olmadığını ücretsiz olarak bildiriyorlar . Bağıştan sonraki Kanınız ihtiyaç sahibine ulaştı mesajı paha biçilemez zaten püsküüt ve maden suyu da veriyorlar
AyakLıHasTane
IMECAZMİRAI
xJUN
xJUNII
xJUNIII TAKA
Myicefreezeyou
Devler gibi eserler bırakmak için, Karıncalar gibi çalışmak lazım.
İnsanın içinde yardım duygusu yoksa yapamazsınız zaten dediğin şeyler bilindik. İçinde yardim duygusu yoksa kimseye birsey yaptiramazsin gerekli bir uygulama değil oyuncu kitlesi -18 çoğunlukla oluşturuyor onlardan bunu anlaması beklenemez .
Bu arada bana sürekli kötü yorum yapıyorsun diyenler var bilerek yapıyorum eksiklerini görsünler
Sonxavatar yazdı:İnsanın içinde yardım duygusu yoksa yapamazsınız zaten dediğin şeyler bilindik. İçinde yardim duygusu yoksa kimseye birsey yaptiramazsin gerekli bir uygulama değil oyuncu kitlesi -18 çoğunlukla oluşturuyor onlardan bunu anlaması beklenemez .
Bu arada bana sürekli kötü yorum yapıyorsun diyenler var bilerek yapıyorum eksiklerini görsünler
Şahsen görüşlerine katılmıyorum ;
İçinde insanlık duygusu yok diyeceğin kişileri kolundan tutup kızılay otobüsüne çok bindirmişliğim var veya bugün bişeyler içelim denildiğinde o parayı toplayıp gidip mehmetçik vakfına yatırmışlığım . O duyguyla doğmaz insanlar . Aile ve çevre tarafından aşılanır.
Beni bu yöne iten de aynen bu tarzda gördüğüm bir yazıydı .
AyakLıHasTane
IMECAZMİRAI
xJUN
xJUNII
xJUNIII TAKA
Myicefreezeyou
Devler gibi eserler bırakmak için, Karıncalar gibi çalışmak lazım.
Bahsettiğiniz kurumları reklam yaparak kendinize prim çıkartmanız başta yanlış bir şey.
Başka forum sitelerinde, yada dışarılara afiş asarak katkı arttırmanız daha münasiptir.
Hiçbir şey başladığı gibi bitmez hayatta.
Ya hedeflediklerimiz ya biz biteriz daima.
Bir şeyi bıkmadan istemek,
Daima kazanmak için bir çabadır insana.
Lösev,kızılay vb. lonca isimlerinin bir sakıncası yoktur.Dilediğiniz gibi bu isimleri kullanabilirsiniz.Ayrıca düşüncenizden dolayı sizi tebrik ederim.
HollyShit yazdı:Bahsettiğiniz kurumları reklam yaparak kendinize prim çıkartmanız başta yanlış bir şey.
Başka forum sitelerinde, yada dışarılara afiş asarak katkı arttırmanız daha münasiptir.
Varan 1.
Laf olsun diye konuşmadan önce, konunun içeriğini okusana biraz ? Primmiş. Bu toplum böyle arkadaş insani her konuda fikrini söyler ama boş cümleler ile. Yazık