Urban Modeli esyalarin adinin Fatih Demir Modeli olarak değiştirilmesini oneriyorum, sizler ne dersiniz?
Not: Prim yaptigimi sanan bazi gerizekali insanlar olabilir tabii ki. Ama benim amacim sadece İstanbul Kiyamet Vaktine gönlünü adamis br abimizin ismini olumsuzlestirmek.
Fatih Demir..
- Sakirpasali
- Teşkilat Neferi

- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Lodos
- Lonca: Fast Lane
Fatih Demir..
Gizlenmiş İçerikGöster

- Sonxavatar
- Işık Hanım'ın Elemanı

- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Arzın Çocukları
Re: Fatih Demir..
Güzel bir düşünce fakat ikv oyuncusu olup onlarca hayatını kaybeden insan var bende fatih abiyi severdim ama bir abimize bu jesti geçip diğer kardeşlerimize yapmamak bence çok büyük ayıp olur. Şahsi fikrimdir . Ama düşüncen çok iyi.
- Sonxavatar
- Işık Hanım'ın Elemanı

Sakirpasali yazdı:
Not: Prim yaptigimi sanan bazi gerizekali insanlar olabilir tabii ki. Ama benim amacim sadece İstanbul Kiyamet Vaktine gönlünü adamis br abimizin ismini olumsuzlestirmek.
Her türlü jeste çıkıyor bunu yazman yanlış
Merhabalar,
Fatih kardeşim ile IKV sayfasını kurduk dostluğumuzu orda pekiştirdik emekler harcadık sayfamızı 15bine vurduk etkinlikleri beraber yaptık tek amacımız ikv'yi daha iyi bir yere taşımaktı tek isteği oydu kardeşimin sayfa ile asla bir pirim yapmadık oyuncuları bilgilendirdik videolar yaptık ekib arkadaşlarımızla .
Sakirpasali bu güzel düşüncene katılıyorum ileride inş görebiliriz.
Saygılarımla
Serhat AKSOY
Fatih kardeşim ile IKV sayfasını kurduk dostluğumuzu orda pekiştirdik emekler harcadık sayfamızı 15bine vurduk etkinlikleri beraber yaptık tek amacımız ikv'yi daha iyi bir yere taşımaktı tek isteği oydu kardeşimin sayfa ile asla bir pirim yapmadık oyuncuları bilgilendirdik videolar yaptık ekib arkadaşlarımızla .
Yorumunuza saygı duyuyorum fakat şöyle birşey söylemek isterim evet haklısınız birçok arkadaşımız hayatını kaybetti fakat Fatih arkadaşımız ikvye kendini adamış isimlerden biri böyle güzel insanın ismini yeni gelecek güncellemede görmek bizi de bir hayli mutlu edecektir.Bu konuda herhangi bir pirim yapmamaktayız böyle güzel kardeşimizin ismini oyunda görmek ve her gördüğümüzde ona dua etmek olacaktır.Sonxavatar yazdı:Güzel bir düşünce fakat ikv oyuncusu olup onlarca hayatını kaybeden insan var bende fatih abiyi severdim ama bir abimize bu jesti geçip diğer kardeşlerimize yapmamak bence çok büyük ayıp olur. Şahsi fikrimdir . Ama düşüncen çok iyi.
Sakirpasali bu güzel düşüncene katılıyorum ileride inş görebiliriz.
Saygılarımla
Serhat AKSOY
- Bloodmage
- FareAdam Düşmanı

- Lonca: Crash
Fatih demir olmasada demir olabilir bence savaşcılar için gelecekde max veya zırh arttıran gayetde mantıklı olur bence hem oyuna uyan bir soy isimi var allah rahmet eylesin
BEYAZKOŞK SİNCE 2007
- HollyShit
- Arzuhalci'nin Adamı

Öncelikle bu tarz şeylere yönetim karar verir. Bunu bir oyuncunun öneri olarak sunması yanlış bir düşünce.
İleride Fatih Emsali adlı bir eşya gelebilir ve bunun da özelliği Saldırı olabilir tahminimce.
İleride Fatih Emsali adlı bir eşya gelebilir ve bunun da özelliği Saldırı olabilir tahminimce.
Hiçbir şey başladığı gibi bitmez hayatta.
Ya hedeflediklerimiz ya biz biteriz daima.
Bir şeyi bıkmadan istemek,
Daima kazanmak için bir çabadır insana.
Ya hedeflediklerimiz ya biz biteriz daima.
Bir şeyi bıkmadan istemek,
Daima kazanmak için bir çabadır insana.
- ikvmerdoII
- FareAdam Düşmanı

- Sunucu: Eminönü
Fatih Demir usulü olabilir ve zırh verebilir...
- Sakirpasali
- Teşkilat Neferi

- Lonca: Fast Lane
HollyShit neden bu kadar tepki gosteriyosun ben sadece oneriyorum dedim. Acik adres veriyim gel döv bide?
Gizlenmiş İçerikGöster