üyeliğim neden bloklandı
üyeliğim neden bloklandı
üyeligim nedenini bilmediğim bir şekilde bloklandı facebook ve www.istanbuloyun.com adresinde destek bölümünden mesaj attım ancak herhangi bi cevap verilmedi lütfen yardımcı olun.
- HorrorStory
- Teşkilat Neferi

Re: üyeliğim neden bloklandı
Merhaba,
Destek İletişim Formuna bildirimde bulunduysanız, ilgili ekiplerce yapılan incelemeler sonucu size geri dönüş sağlanacaktır.
Bu süre zarfı içerisinde tarafınıza verilecek cevabı bekleyiniz. Resmi Forum üzerinden bu tip konulara maalesef yardımcı olamıyoruz.
Anlayışınız için teşekkürler.
Destek İletişim Formuna bildirimde bulunduysanız, ilgili ekiplerce yapılan incelemeler sonucu size geri dönüş sağlanacaktır.
Bu süre zarfı içerisinde tarafınıza verilecek cevabı bekleyiniz. Resmi Forum üzerinden bu tip konulara maalesef yardımcı olamıyoruz.
Anlayışınız için teşekkürler.
Hamza Furkan ALTUNBAŞ
yaklaşık 6-7 önce bloklanmıştı o zaman destege gerekli mesajı gönderdim cevap gelmiyince oyunu bıraktım ve dün tekrar geri döndüm ve şifacımı geri istiyorum
- Sonxavatar
- Işık Hanım'ın Elemanı

- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Arzın Çocukları
Su iç.
neden su içicekmişim hirbir hatam yokken üyeliğimi blokluyolar ve neden blokladıklarına dahil hiçbir mesaj atmıyorlar 5 seneyi geçikbir zaman emek verdim ben
- Sakirpasali
- Teşkilat Neferi

- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Lodos
- Lonca: Fast Lane
- Ttaymmm
- Çınaraltı Müdavimi

- Sunucu: Eminönü
- Klan: Arzın Çocukları
- Ttaymmm
- Çınaraltı Müdavimi

- Sunucu: Eminönü