Arkadaşlar öncelikle merhaba. Ben forumda 6 savaşçı yol savaşçısının kesildiğini gördüm onun taktiğini bilmiyorum ama ordada taktik aynı kişiye üst üste atmamasıdır muhtemelen ve kanatmada bb nin tutmasıdır.
Hemen x taktiğine geçelim burda 2 defansif 4 ofansif olacak bir defansif ayakkabılığın yanına diğer defansif öbür köşeye geçecek sırayla kışkırtacaklar ve gbmx ordan oraya gidecek bu sayede kimseye değmiyecek. Bu gidip gelmesi xin 30 40 dakika sürecek belkide daha fazla ve hiddetleri 2 defansif arasında korkunç artacak. Gbmx in hiddet sıfırlaması için vurması lazım vurmadığı sürece korkunç bir hiddet alacaklar ve 30 40dakika kıskırtma yapıldığı için hedef saptırma vermiyecekler çünkü hedef saptırma verirlerse birine kritik geldiğinde daha çok döner ve buda eşitsizliği sağlar. Gbmx gide gele 2 köşe arasında birine geldiğinde diğeri kıskırt atıcak gene aynı şekilde diğeride öyle gbmx ortaya geldiğinde 4 ofansif ortada bekliyecekler x yanlarından geçtimi vuracaklar ve ofans 2 3 + dikkat 3 atınca x çok yavaş hareket eder dikkat 3 ile ofans 2 3 lede bi vuruşta 4 ofansif 10 canını indirecektir 10 gidip gelmede bitecektir. Bu kesim böyle tabii ki çok daha geliştirilebilir bu konudada yorumlarınızı beklerim.
Stuart efendi. Bildiğiniz gibi imkansız 6 savaşçı diyen çok arkadaş var bencede imkansız gibi gözüküyor ama şans sizden yana olması lazım örneğin bir kişiye 2 kere üst üste öleceksin atmıyacak tankların zaten direnci 1000 buz olduğu için 3 - 4 k yiyecekler bir tanka 3 kere vurdumu diğer tank alacak öbürü supra cin iksir içecek yani 11k canı gidecek 10k can iksiri içecek diğeride aynı şekilde ve 2 tankada stuartın ölümü boyunca hiç öleceksin atmıyacak.Tanklar full olacaklar ve kritik zırhı dediğimizin 3 . seviye tılsımını takacaklar ki bu demek oluyorki 4k vuracağı yerde o tılsımla her vuruşta 2k vuracaktır direnç 1000 leyince. Yani stuart sırf ofansiflere atması lazım öleceksini.Tabii ki 3 dakika veya en fazla 3.5 dakika sürecektir 4 tane ofans 2 3 çok ağır hasar vereceklerini biliyorum.
Tabii ben böyle diyorum ama ben daha önce hiç denemedim sadece 6 savaşçı tüm bölgeyi kesmek isteyen insanlara önerilerim bunlar.
Gelelim semiha hanıma dışardayken 6 savaşçının hepsinin ayı puanı 10 olması lazım herkez salarsa sırf ayılara vurur ve kanatma 3 tılsımı hasarını ve canını %150 arttırıyor ayıya tek atamaz büyü bozduğunuz zaman kanatma 3 ile çok iyi hasar verir ve canı 10 kaldığında ayıyı gruptaki bir başka arkadaşına yönlendirince birden canı 100 oluyor ve tekrar semiha hanıma yönlendirin ayı bu sayede hiç ölmeyecektir. Bir ayının 2k 2k can götürdüğünü düşünürsek 6 ayı 3 saniyede 12k 6 saniyede 24k hasar verecektir ve sırf ayılar ölmeden semiha hanım içerde olacaktır. Canı 64 olunca kömür olacaksında tüm 4 ofansif saldırıp semihayı bitirmeleri lazımdır ve ofans 2 3 lü savaşçılar bunu çok rahat yaparlar.
Semiha hanım içerde işte tek sorun burda tek umudum can basmadan semihayı ofans 2 3lü 4 savaşçı kesebilecekmi ofans 3 te lazım tabi. + Halit girmenç iksir içmeleride lazım.Bence kesme ihtimalleri çok yüksek 4 savaşçının eminim de %90 kesilecektir.
Gelelim Gaffar Bey'e . Şimdi burası tanklar için çok zor hadi ofansiflere tek atmaz deprem ama tanka hem deprem hemde elek buz işlediğinde o el sars açsa bile diğer depremde 1 tank yatacaktır ve 1 tankla yola devam edeceklerdir. Tankların zırhı burda önemli değildir 65 olsa yeter ama dirençleri 1000 lemesi ve dolayısıyla farabi shen ve sheni parlatılmış veya karakürkü parlatılmış silahlar kullanmaları ve farabi shen kolye yüzük kullanmaları lazımdır hatırlatırımki zırhı 75 olan birine junon tek atar ama direnci 1000 olan birine junon tek atmaz.
Sözlerim bu kadar inşallah ben kesilmez diye biliyordum savaşçıların ama mantık yürütmek gerekiyor ve şansın çok çok yaver gitmesi gerekiyor eminim 6 savaşçı tüm bölge kesilecektir.
Sözlerim bu kadar okuyan ve yorum yapan herkese teşekkür ederim.
6 Savaşçı X , Stuart , Semiha ve Gaffar Taktikleri
- VoYaGE
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Karargah
Re: 6 Savaşçı X , Stuart , Semiha ve Gaffar Taktikleri
gbmxi öyle kışkırtmayla ofansları ortada tutmayla kesemezsin 30 40 dk hiddet yaratıklarmış geçerken ağır sert atıcaklarmış
) hiç tankla veya ofansifle x kestiğine eminmisin ? sen bir gbmxe 2-2-2 girde özellikle tankla o zaman gbmxin hiddet sıfırladığını öğrenmiş olursun
Stuart ise o ergi atmadan önce sarsılmaz açmaları gerekir ki bu öyle ofansife atsın tanka atsınla olacak iş değil erg attığı kişi yetenek kullanamaz
Semiha elektrik kullanıyor bilmem hiç kesmemiş gibi izlenim oluşturdun bende hangi ayının d.k si için bb atıcak savaşçı ?
Sıra ile yönlendirseler bile kanatacağı belli değil bence sen fantezi aramak yerine bu oyunu oynamak istiyorsan topkapıdaki hedefte çalış
2 tank 4 ofansif düzenle giriyorsun o 2 tankın dirençleri 1000 yapamaz ve 1000 elek yapsa bile buzu 700 lerde kalıcaktır ve canıda muhtemelen defans 1 III bile olsa 37 38 bin civarı olacaktır çünkü shen item giymeleri gerekicek 1000 elek direnç yapması için kaldı ki defans 1 II bile üreten bile çok nadir 2 tankın canıda 32 33 binde kalıcaktır gaffar üstünde dk sı olan tanka en az 10 11 bin vuracaktır iksir sarsılmaz nereye kadar
kaldı ki daha ofansifler semihayı 20 edicek değil mi her çemberde geri çıkması gerekicek sonuçta o d.kları anında bozacak bir büyücü yok.
Gaffarı junonla neden karşılaştırırsın ki
junon d.k ile mi vuruyor o tanka veya büyücüye sen fazla düşünme kobay fareler bile daha iyi kesim yapabilir bu yazdıklarından sonra emin oldum.
Stuart ise o ergi atmadan önce sarsılmaz açmaları gerekir ki bu öyle ofansife atsın tanka atsınla olacak iş değil erg attığı kişi yetenek kullanamaz
Semiha elektrik kullanıyor bilmem hiç kesmemiş gibi izlenim oluşturdun bende hangi ayının d.k si için bb atıcak savaşçı ?
Sıra ile yönlendirseler bile kanatacağı belli değil bence sen fantezi aramak yerine bu oyunu oynamak istiyorsan topkapıdaki hedefte çalış
2 tank 4 ofansif düzenle giriyorsun o 2 tankın dirençleri 1000 yapamaz ve 1000 elek yapsa bile buzu 700 lerde kalıcaktır ve canıda muhtemelen defans 1 III bile olsa 37 38 bin civarı olacaktır çünkü shen item giymeleri gerekicek 1000 elek direnç yapması için kaldı ki defans 1 II bile üreten bile çok nadir 2 tankın canıda 32 33 binde kalıcaktır gaffar üstünde dk sı olan tanka en az 10 11 bin vuracaktır iksir sarsılmaz nereye kadar
Gaffarı junonla neden karşılaştırırsın ki
- VoYaGE
- FareAdam Düşmanı
X vurmasıyla hiddet sıfırlamaz 15 20 süresi arasında hiddet sıfırlar o attığın kışkırtmalar boşa gider
- 55ivedik55
- Antrepo Bekçisi
- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Lodos
- Refresh
- Labirent Rehberi
- Lonca: Guardians Of İstanbul
Sen şimdi gbmx e durdurma da atarsın
iyi güldüm dikkat III tılsımıyla x in yavaşlamasına
iyi güldüm dikkat III tılsımıyla x in yavaşlamasına
Kıyametin göbeğinde, İstanbul'da ya Kıyametin Efendisi olursun ya kölesi!
GuardianS of İstanbuL
- Rahip
- Şarapçı'nın Sırdaşı
- Lonca: Henüz Yok
Yazdıklarım denenmiş değildi sadece fikir üretmek istiyordum ama yorumlara bakınca sen oynama hiçbir şey bilmiyorsan gbmxe dikkatmi atılırmış vs vs. diyorlar. En azından fikir geliştirmek geliştirmemekten çok daha iyidir
Bir arkadaşımız x kestiğine eminmisin demiş evet kardeş eminim büyücü şifacı savaşçı çok kestim. Hatta gaffarda kestim hatırlatırım bi hatırlayın gaffarda vurdukça daha çok hiddet hatta tüm bosslarda öyledir. Örneğin hasarcı 5 6 kere vurur sen 1 kere (acımadan çok sonra) vurursun sana döner çünkü sana hiç vurmamış hiddeti çok fazla.
Ayının dksı için bb atıcak savaşçı demişsin kardeş kanatma 3 dedik hem hasarı arttırır hem canı + birde büyü bozma 3 tılsımının savaşçı ve şifacı versiyonlarıda var 2 si birlikte 6 kişi semiha hangi ayıya vuruyorsa bb ler 15 zaten mutlaka biri tutucak bozması.Kanatıcağı belli değil derken anlayamadım yada şöyle anlatayım tek kesimi niye düşünüyosun mesela 5. de kanattı 10.da kanattı 11.de kanatmassa kaçır tekrar başla sorun ne sizin amacınız ne fikir üretmeye çalışın bi kendi fikrinizi ortaya koyun madem beğenmiyorsunuz Aynı 1. yorumu atan arkadaş demişki sen junonla gaffarı kıyaslıyosun gaffar dk kırınca diyor bakın buraya dikkat gaffar dk kırınca ? Semihada dk kırmazmı dostum sen hiç 6 büyücü semiha kesimini izledinmi bi bak gaffar orda kalıyor semihayı çekiyolar sadece semiha çekiyor. Semiha 4 ofansif ofans 2 3 ve ofans 3 ile zaten ölü olacak.
Gbmxe durdurmada atarsın yazmışsın. İyi güldüm yazmışsın dikkat atılmasına ofansif le yol savaşçısına gbmxe stuya gaffara semihaya hep dikkat attım savunmasını düşürmek için.Dene öyle konuş.
Arkadaşlar Burayı okuyun son bölümü bakın ben konu açıyorum diyorumki joblar eşit değil siz diyorsunuzki eşit.
6 savaşçı x kesimi taktikleri veriyorum yok kesilmez sen oynama diyosun.
Yani bu ne demektir biliyomusun Dükkanda oturursun et yersin bi müşteri gelir bunlar bol kazanıyor der. Ama ekmek arası yumurta yersin bunlar çok cimri der. Sizin bu dedikleriniz buna benziyor bu genel etkileşim kanalı herkes istediğini yazabilir ve kimsede benim oynayıp oynamıyacağıma karar veremez emin olun yorum yapanlardan çok çok daha iyi oynarım sunucumdada bilirler bunu.
Bir arkadaşımız x kestiğine eminmisin demiş evet kardeş eminim büyücü şifacı savaşçı çok kestim. Hatta gaffarda kestim hatırlatırım bi hatırlayın gaffarda vurdukça daha çok hiddet hatta tüm bosslarda öyledir. Örneğin hasarcı 5 6 kere vurur sen 1 kere (acımadan çok sonra) vurursun sana döner çünkü sana hiç vurmamış hiddeti çok fazla.
Ayının dksı için bb atıcak savaşçı demişsin kardeş kanatma 3 dedik hem hasarı arttırır hem canı + birde büyü bozma 3 tılsımının savaşçı ve şifacı versiyonlarıda var 2 si birlikte 6 kişi semiha hangi ayıya vuruyorsa bb ler 15 zaten mutlaka biri tutucak bozması.Kanatıcağı belli değil derken anlayamadım yada şöyle anlatayım tek kesimi niye düşünüyosun mesela 5. de kanattı 10.da kanattı 11.de kanatmassa kaçır tekrar başla sorun ne sizin amacınız ne fikir üretmeye çalışın bi kendi fikrinizi ortaya koyun madem beğenmiyorsunuz Aynı 1. yorumu atan arkadaş demişki sen junonla gaffarı kıyaslıyosun gaffar dk kırınca diyor bakın buraya dikkat gaffar dk kırınca ? Semihada dk kırmazmı dostum sen hiç 6 büyücü semiha kesimini izledinmi bi bak gaffar orda kalıyor semihayı çekiyolar sadece semiha çekiyor. Semiha 4 ofansif ofans 2 3 ve ofans 3 ile zaten ölü olacak.
Gbmxe durdurmada atarsın yazmışsın. İyi güldüm yazmışsın dikkat atılmasına ofansif le yol savaşçısına gbmxe stuya gaffara semihaya hep dikkat attım savunmasını düşürmek için.Dene öyle konuş.
Arkadaşlar Burayı okuyun son bölümü bakın ben konu açıyorum diyorumki joblar eşit değil siz diyorsunuzki eşit.
6 savaşçı x kesimi taktikleri veriyorum yok kesilmez sen oynama diyosun.
Yani bu ne demektir biliyomusun Dükkanda oturursun et yersin bi müşteri gelir bunlar bol kazanıyor der. Ama ekmek arası yumurta yersin bunlar çok cimri der. Sizin bu dedikleriniz buna benziyor bu genel etkileşim kanalı herkes istediğini yazabilir ve kimsede benim oynayıp oynamıyacağıma karar veremez emin olun yorum yapanlardan çok çok daha iyi oynarım sunucumdada bilirler bunu.
2+2=4
- Rahip
- Şarapçı'nın Sırdaşı
- Lonca: Henüz Yok
Ayrıca 1 büyücü bile xi kesebilir çift maraton m2.5 maraton ve ma ayak + antilop iksir.
1 ofansif savaşçı dikkat 3 le yavaşlatır şifacıda zehirleyerek yavaşlatır yakalamadan 2 fizik ata ata kesebilir.
1 ofansif savaşçı dikkat 3 le yavaşlatır şifacıda zehirleyerek yavaşlatır yakalamadan 2 fizik ata ata kesebilir.
2+2=4
- Refresh
- Labirent Rehberi
- Lonca: Guardians Of İstanbul
Demedim ki dikkat atılmaz diye sen orada yavaşlatmak için atıyorsun hiç bir bossu hiç bir yetenekle yavaşlatamazsın durduramazsın da.
Ayrıca hiddet olayı da öyle değil sana hiç vurmamış o zaman sana daha çok hiddeti var diye bir şey yok.
Acıma da hiddet sıfırlandığı için o an kim daha çok vurursa gaffar ona vurur.
Ayrıca hiddet olayı da öyle değil sana hiç vurmamış o zaman sana daha çok hiddeti var diye bir şey yok.
Acıma da hiddet sıfırlandığı için o an kim daha çok vurursa gaffar ona vurur.
Kıyametin göbeğinde, İstanbul'da ya Kıyametin Efendisi olursun ya kölesi!
GuardianS of İstanbuL
- VoYaGE
- FareAdam Düşmanı
6 büyücü ucu ucuna semihayı kesiyor farkındamısın bu işi ofansifler nasıl yapsın
semihayı duvara sıkıştırmayıda denersin ama dikkat et semiha kutuba alınmıyor fikir üretmek için önce boss yavaşlıyor mu onu bir düşün
boss yavaşlama etkisi alıyor diye düşünüyorsan o boss değildir merak etme
Dikkat atıp savunma düşürmekle yavaşlatmanın ne alakası var
sana oyunu bırak demedim bu düşünceyle oyuna ara ver dedim çünkü bu yazdıklarını kesimi ezbere değil gerçekten bilen birine anlatsan sana başka tarafıyla güler
1 büyücü gbmx keser diyorsun gbmxin hızını bilmediğin burdan belli, dikkat ve zehir yavaşlatıcak sen ne kesiyorsun azul mu? Seni eminönünde hiç görmedim nickini söylede tanıyalım yoksa bu ünlü olmak için el sallama konusu mu ?
Dikkat atıp savunma düşürmekle yavaşlatmanın ne alakası var
1 büyücü gbmx keser diyorsun gbmxin hızını bilmediğin burdan belli, dikkat ve zehir yavaşlatıcak sen ne kesiyorsun azul mu? Seni eminönünde hiç görmedim nickini söylede tanıyalım yoksa bu ünlü olmak için el sallama konusu mu ?
- 55ivedik55
- Antrepo Bekçisi
- Sunucu: Kuklacı
arkadaşım sen kes bi vidyo al sonra öğretitrsin millete nasıl bi takıntıdır bu grup bölgesine tek sınıfla girmek anlayamadım gitti
...