Oyuna geri dönmek istiyorum

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
RealMilano
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı

Oyuna geri dönmek istiyorum

Mesaj gönderen RealMilano »

Merhaba arkadaşlar iyi akşamlar.İstanbul Kıyamet Vakti oyununa geri dönmek istiyorum ama; bazı bilmem gereken şeyler var.Bunlardan ilki oyundaki yaş ortalaması.Şimdi ben bir Üniversite Öğrencisi olarak sanal ortam da olsa kendi yaşıtlarımla takılmak isterim.Çünkü; muhtemelen o insanlar psikolojik olgunluğunu artık tamamlamaya başlamış ve yavaş yavaş gerçek bir yetişkin olan şahıslardır.Bu insanlarla ben, gerek forumda, gerek oyundayken hatta cep telefonu, mail, facebook vb. iletişim araçlarıyla iletişim kurabilirim.Onlar sadece oyun hakkında değil, günlük konular, öğrenciler ve gençlik, ne olacak bu memleketin hali, spor olayları, erkeklerin kız arkadaş sıkıntıları vs. gibi konuları konuşabileceğim insan grubudur çok büyük ihtimalle.Bu her ne kadar bir oyun olsada, bunun sadece oyun olduğu düşüncesini kafasına yerleştirebilmiş ve bir oyun için saçma sapan şeyler yapmayan, hem işini gücünü yaşamını sürdüren, hemde boş vakitlerinde içindeki çocuğu eğlendiren insanlara ihtiyacım var bu oyuna geri dönebilmem için.Çünkü halihazırda bu bir OnLine oyun ve ankayacağınız üzere tek kişi olarak oynanmıyor.Bu oyunların amaçları para kazanmak olsada, bu oyunların değerini belirleyen içerisindeki etkileşim, üslup, yaş aralığı gibi etmenlerdir.İnanın bana oyuncunun açmış olduğu karaterin gelişimi bunlardan sonra gelir.Bu oyunların amacı grup olmaktır.İşte ben böyle bir arayış içerisindeyim.Bu nitelikleri İstanbul Kıyamet Vakti'nde bulabilir miyim?
İkinci sorum ise güncelleştirmeler hakkında.Yakın tarihte oyunu kökten etkileyecek süper denilebilecek düzeyde bir geliştirilme çalışması bekliyor musunuz?
Son sorum ise, oyuncu sayısı istatistiği tutuyor musunuz?Eğer tutuyorsanız benimle paylaşabilmeniz mümkün mü?

Özellikle üçüncü sorum forum ve oyun yetkililerine sorulmuştur.

İyi akşamlar dilerim.
Kullanıcı avatarı
mobilsorun
Hızlı Koşan
Hızlı Koşan
Sunucu: Beyaz Köşk
Klan: Lodos
Lonca: Yalnızlık Paylaşılmaz

Re: Oyuna geri dönmek istiyorum

Mesaj gönderen mobilsorun »

RealMilano yazdı:Merhaba arkadaşlar iyi akşamlar.İstanbul Kıyamet Vakti oyununa geri dönmek istiyorum ama; bazı bilmem gereken şeyler var.Bunlardan ilki oyundaki yaş ortalaması.Şimdi ben bir Üniversite Öğrencisi olarak sanal ortam da olsa kendi yaşıtlarımla takılmak isterim.Çünkü; muhtemelen o insanlar psikolojik olgunluğunu artık tamamlamaya başlamış ve yavaş yavaş gerçek bir yetişkin olan şahıslardır.Bu insanlarla ben, gerek forumda, gerek oyundayken hatta cep telefonu, mail, facebook vb. iletişim araçlarıyla iletişim kurabilirim.Onlar sadece oyun hakkında değil, günlük konular, öğrenciler ve gençlik, ne olacak bu memleketin hali, spor olayları, erkeklerin kız arkadaş sıkıntıları vs. gibi konuları konuşabileceğim insan grubudur çok büyük ihtimalle.Bu her ne kadar bir oyun olsada, bunun sadece oyun olduğu düşüncesini kafasına yerleştirebilmiş ve bir oyun için saçma sapan şeyler yapmayan, hem işini gücünü yaşamını sürdüren, hemde boş vakitlerinde içindeki çocuğu eğlendiren insanlara ihtiyacım var bu oyuna geri dönebilmem için.Çünkü halihazırda bu bir OnLine oyun ve ankayacağınız üzere tek kişi olarak oynanmıyor.Bu oyunların amaçları para kazanmak olsada, bu oyunların değerini belirleyen içerisindeki etkileşim, üslup, yaş aralığı gibi etmenlerdir.İnanın bana oyuncunun açmış olduğu karaterin gelişimi bunlardan sonra gelir.Bu oyunların amacı grup olmaktır.İşte ben böyle bir arayış içerisindeyim.Bu nitelikleri İstanbul Kıyamet Vakti'nde bulabilir miyim?
İkinci sorum ise güncelleştirmeler hakkında.Yakın tarihte oyunu kökten etkileyecek süper denilebilecek düzeyde bir geliştirilme çalışması bekliyor musunuz?
Son sorum ise, oyuncu sayısı istatistiği tutuyor musunuz?Eğer tutuyorsanız benimle paylaşabilmeniz mümkün mü?

Özellikle üçüncü sorum forum ve oyun yetkililerine sorulmuştur.

İyi akşamlar dilerim.
Gayet olgun insanlar var gerek klan gerek bölge'den olmak üzere birbirine ana bacı söven,adres ver detayına inen delikanlılar mevcuttur.
Yakında veya 2 sene içerisinde herhangi bir gelişme beklemiyorum.
Klan ve bölge sabit 20 kişiyi aşmaz.[Plus bakımından]Beyazköşkte oynadığım için tahmini olarak taş çatlasa bi 300-400 arası online vardır.
Bir ay doğar ilk ak$amdan geceden ..
Resim
Yolun ardına bakmadık yorulmadık ..
Kullanıcı avatarı
55ivedik55
Antrepo Bekçisi
Antrepo Bekçisi
Sunucu: Kuklacı

Mesaj gönderen 55ivedik55 »

biz de ünide okuyoz ama ne böyle bi takıntımız olamadı yhaa :S
...
RealMilano
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı

Mesaj alınmıştır o zaman ne diyeyim.Herkes kendine iyi baksın.
Kullanıcı avatarı
kafemeze
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi
Sunucu: Eminönü
Lonca: We Are Family

Mesaj gönderen kafemeze »

Bence hiç dönme bak ben oyun açıldığından beri oynuyordum ve şimdi lise sondayım oyunu bırakmadan önce denemelerim 200 220 felandı hemde çalışıyodm ama şimdi bıraktım aynı süre çalışıyorum puanım 300 350 ye çıktı
DALEK | GALLIFREY | TARDIS

Fan ART 2012 Görsel 2.lik Sahibi
{REHBER}KaRaDeDee =>[Latif]= 12.10.2011
RealMilano
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı

kafemeze yazdı:Bence hiç dönme bak ben oyun açıldığından beri oynuyordum ve şimdi lise sondayım oyunu bırakmadan önce denemelerim 200 220 felandı hemde çalışıyodm ama şimdi bıraktım aynı süre çalışıyorum puanım 300 350 ye çıktı
Sınavında muvaffakiyet dilerim güzel kardeşim.Belkide haklısındır ancak; bir kaç yorum sonra düşüncelerimin netlik kazanacağını tahmin ediyorum.Ama; sen bu aralar foruma uğramamalısın.Son bir yıl yeme içme ders çalış malum ülkemizin öğrenci seçme sistemi malesef aşırı derecede sıkı.
Kullanıcı avatarı
kafemeze
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi
Sunucu: Eminönü
Lonca: We Are Family

Mesaj gönderen kafemeze »

RealMilano yazdı:
kafemeze yazdı:Bence hiç dönme bak ben oyun açıldığından beri oynuyordum ve şimdi lise sondayım oyunu bırakmadan önce denemelerim 200 220 felandı hemde çalışıyodm ama şimdi bıraktım aynı süre çalışıyorum puanım 300 350 ye çıktı
Sınavında muvaffakiyet dilerim güzel kardeşim.Belkide haklısındır ancak; bir kaç yorum sonra düşüncelerimin netlik kazanacağını tahmin ediyorum.Ama; sen bu aralar foruma uğramamalısın.Son bir yıl yeme içme ders çalış malum ülkemizin öğrenci seçme sistemi malesef aşırı derecede sıkı.
Teşekkür ederim..Ara sıra Sosyal paylaşımda kafa dağıtırken uğruyorum öyle ama sonuç yine hüsran :) Benden küçüklerime tavsiye mesleği elinize alana kadar böyle şeylere takılmayın ben geç anladım ama sonunda anladım mesleği alan abilerime sorun istedikleri zaman oynuyabilirler..Kim ne diyebilir ki ?
DALEK | GALLIFREY | TARDIS

Fan ART 2012 Görsel 2.lik Sahibi
{REHBER}KaRaDeDee =>[Latif]= 12.10.2011

“Genel Etkileşim” sayfasına dön