Cumartesi günü fuarda labirentten kaçış görevini başarıyla kazanmıştım. Diğer arkadaşlar tılsımlarını almış fakat bende hala tılsım yok.Desteğe mesaj atmama rağmen geri dönüş olmadı. Ofans 2 3 seçen kullanıcıyım üyelik ve çar id si sizde vardır açıklama gereği duymadım. Adımı kaydettirmiştim fakat birde kazandığıma dair bir ek kanıt olarak da facebook sayfasına koyulan fotolardan kendi fotomu göstermek istedim. Gm veya diper yetkililerin dikkatine.
https://www.facebook.com/photo.php?fbid ... =1&theater
Fuardaki Hediye tılsım Hakkında
- lordsamurai
- Şarapçı'nın Sırdaşı
- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Arzın Çocukları
Fuardaki Hediye tılsım Hakkında
TESKİLAT GAMLIBAYKUS
Sevgide güneş gibi ol,dostlukvekardeşlikte akarsu gibi ol hataları örtmede gece gibi ol, tevazuda toprak gibi ol öfkede ölü gibiol her ne olursanol ya olduğun gibi görün,ya göründüğün gibi ol. Mevlana Celaleddin-i Rumi
Sevgide güneş gibi ol,dostlukvekardeşlikte akarsu gibi ol hataları örtmede gece gibi ol, tevazuda toprak gibi ol öfkede ölü gibiol her ne olursanol ya olduğun gibi görün,ya göründüğün gibi ol. Mevlana Celaleddin-i Rumi
- GaLadRim
- İri Fare Avcısı
- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Lodos
- Lonca: Şehri İstanbul
Re: Fuardaki Hediye tılsım Hakkında
Merhaba,
Kazandığınız ve henüz almamış olduğunuz tılsımı gerçek para ile satmaya çalışmaya yeltendiğinizden dolayı(hele ki bunu büyük ekranda herkesin gözü önünde yaparak) tarafınıza hediye tılsım verilmeyecektir.
Bilginize..
Kazandığınız ve henüz almamış olduğunuz tılsımı gerçek para ile satmaya çalışmaya yeltendiğinizden dolayı(hele ki bunu büyük ekranda herkesin gözü önünde yaparak) tarafınıza hediye tılsım verilmeyecektir.
Bilginize..
- kotu
- Işık Hanım'ın Elemanı
- Sunucu: Meran
- Lonca: Zaman
kardo sen şu tılsımı kazanıp fuarda satmaya kalkan cocuk değil misin bilmem fark ettin mi ama senin reele satılık dedıgın anda senin ekran büyük tv'ye bağlıydı :!:

• • Atarlı Meranın Giderli Loncası • •
~~ZaMaNxTeaM~~
-
- Salgın Koruyucusu
- Sunucu: Meran
- Lonca: HASSA ORDUSU
Fuarda aklımda kalan bir sohbetini hatırlatmalıyım arkadaşın;
-ofans 2 3 kaça kardeş?
+250
-reel mi?