Merhabalar , 2 gün önce forumda bir konu açılmıştı. Konu ikv'nin facebooktaki fan sayfalarına kadar taşındı. Türlü türlü yazılar yazıldı. Dün aldığım bir ekran görüntüsünde "Nocomment" pkk ve türkiyeyi bölmeye çalışan herkesi destekliyoruz yazmış. Bu gün ise bu değiştirilip daha farklı bir ibare , yani olumsuzu yazılmış. Bu ne anlama geliyor ? Gerçekten buna inanmak istemiyorum.Umarım mantıklı bir açıklaması vardır.
Neye mantık ve cevap aradığınızı anlamış değilim ? Konuyu okudunuz mu ? Okuduysanız neresini anlamadınız ?
Burasını mı ?
Rica ediyorum böyle savsataları foruma açıp insanların kafasına gereksiz yormayın .
Kurallarımızı ihlal edenler cezadan asla kurtulamaz ve kurallarımızın başında Terör örgütleri propogandası yapanlar vardır.
Yoksa burasını mı ?
Oyun içinde her türlü ırkçılık ve ötekileştirmeye karşıyız. Durduk yere bu cümleyi kullanmadığınız, birilerini aşşağılama adına kullandığınız aşikar , BKZ: Forum adınız . Bu kurali ihal edenler gerekli cezayı alır .
Bir konuyu okurken , imla , vurgu ve söylemi tümü ile kavramalısınız , bunu da beceremiyor iseniz İKV beta döneminden beri oyunu oynayan ve İKV nin tüm kademlerinde görev almış birinin bu güne kadar herhangi bir platformda , herhangi bir yazıda , herhangi bir görsel yada resimsel alanda . Kişi, Dil, Din , Irk ayrımı yapıp yapmadığını araştırır ondan sonra kanaat yürütürsünüz.
İKV ve İKV deki sorumluluklarım bir yana . '' Yaradılanı yaradan dan dolayı sevme felsefesi'' ni kendine şiar eden bana bu soruyu sormanız bile inciticidir.
Nihat abimizin mizacını biliyor olmanız gerek aslında. Düzenlemeden önceki halinde sitem ile "böyle birşeyi nasıl düşünürsünüz" anlamına gelecek şekilde bir cümlesi mevcut. Yani ortada herhangi bir terör örgütüne destek veren GM değil, bu yakıştırma karşısında oldukça üzülen ve bunu belirtmeye çalışan duyarlı bir GM var.
Öyle anlıyorum ki yanlış anlaşıldığını farkederek bu cümlesini yanlış anlaşılmayacağı şekilde düzenlemiş kendisi. Bu tür hassas konularda kimseyi incitmemeye özen gösterelim lütfen.
Gerekli açıklamayı kendisi de yapmış zaten, yine de eklemek istedim.