900 mbloodthirsty yazdı:ne kadarki fiyatı şu anda oyuna girip bakamıyorumdaCARMENTA yazdı:Sadece Buyu bozma (III) recetesinin fiyatı oyunu bırakmanız için yeterli bir sebep bana göre. Yönetim yine mantık dışı saçma sapan bir güncellemeyle daha karşımızda.Hadi normal sunucularda bu paraya sahip olabilme ihtimaliniz var ya Anka sunucusu ? Orada bu tılsımı üretebilmek ne kadar gercekci geliyor size ?
TILSIM GÜNCELLEMESİ.
Re: TILSIM GÜNCELLEMESİ.
Halo903 Ölü tüm konuları güncelliyorsun . Amaçhalo903 yazdı:900 mbloodthirsty yazdı:ne kadarki fiyatı şu anda oyuna girip bakamıyorumdaCARMENTA yazdı:Sadece Buyu bozma (III) recetesinin fiyatı oyunu bırakmanız için yeterli bir sebep bana göre. Yönetim yine mantık dışı saçma sapan bir güncellemeyle daha karşımızda.Hadi normal sunucularda bu paraya sahip olabilme ihtimaliniz var ya Anka sunucusu ? Orada bu tılsımı üretebilmek ne kadar gercekci geliyor size ?![]()
Ölü müNocomment yazdı:Halo903 Ölü tüm konuları güncelliyorsun . Amaçhalo903 yazdı:900 mbloodthirsty yazdı:ne kadarki fiyatı şu anda oyuna girip bakamıyorumdaCARMENTA yazdı:Sadece Buyu bozma (III) recetesinin fiyatı oyunu bırakmanız için yeterli bir sebep bana göre. Yönetim yine mantık dışı saçma sapan bir güncellemeyle daha karşımızda.Hadi normal sunucularda bu paraya sahip olabilme ihtimaliniz var ya Anka sunucusu ? Orada bu tılsımı üretebilmek ne kadar gercekci geliyor size ?![]()
ensendeyim haberin olsun :twisted:
2006-2016
Orhanbey - ROWxBeRRu - reSpOnSe
İstanbul Kıyamet Vakti Neferi
Orhanbey - ROWxBeRRu - reSpOnSe
İstanbul Kıyamet Vakti Neferi
Ne münasebet . Rica ederim . şahıs bir sürü konu güncellemiş en son burada gördüğüm için buradan uyarmak istedimresp0nse yazdı:Ölü müNocomment yazdı:Halo903 Ölü tüm konuları güncelliyorsun . Amaçhalo903 yazdı:900 mbloodthirsty yazdı:ne kadarki fiyatı şu anda oyuna girip bakamıyorumdaCARMENTA yazdı:Sadece Buyu bozma (III) recetesinin fiyatı oyunu bırakmanız için yeterli bir sebep bana göre. Yönetim yine mantık dışı saçma sapan bir güncellemeyle daha karşımızda.Hadi normal sunucularda bu paraya sahip olabilme ihtimaliniz var ya Anka sunucusu ? Orada bu tılsımı üretebilmek ne kadar gercekci geliyor size ?![]()
Gündemdeki konu bu.Demekki bizim yazılarımız sizi pek de sallamıyor nihat abi burdan bunu mu çıkarmalıyız ?
- xBeLaReNGix
- Cin Avcısı

- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Lodos
- Lonca: Bela World
Radyo IKV'de 8 dk'lık şarkılar isteyen GM Değil mi buNocomment yazdı:Halo903 Ölü tüm konuları güncelliyorsun . Amaçhalo903 yazdı:900 mbloodthirsty yazdı:ne kadarki fiyatı şu anda oyuna girip bakamıyorumdaCARMENTA yazdı:Sadece Buyu bozma (III) recetesinin fiyatı oyunu bırakmanız için yeterli bir sebep bana göre. Yönetim yine mantık dışı saçma sapan bir güncellemeyle daha karşımızda.Hadi normal sunucularda bu paraya sahip olabilme ihtimaliniz var ya Anka sunucusu ? Orada bu tılsımı üretebilmek ne kadar gercekci geliyor size ?![]()
Ta kendisi ve Şarkı değil Şiir di DJ nin yanlış anonsuxBeLaReNGix yazdı:Radyo IKV'de 8 dk'lık şarkılar isteyen GM Değil mi buNocomment yazdı:Halo903 Ölü tüm konuları güncelliyorsun . Amaçhalo903 yazdı:900 mbloodthirsty yazdı:ne kadarki fiyatı şu anda oyuna girip bakamıyorumdaCARMENTA yazdı:Sadece Buyu bozma (III) recetesinin fiyatı oyunu bırakmanız için yeterli bir sebep bana göre. Yönetim yine mantık dışı saçma sapan bir güncellemeyle daha karşımızda.Hadi normal sunucularda bu paraya sahip olabilme ihtimaliniz var ya Anka sunucusu ? Orada bu tılsımı üretebilmek ne kadar gercekci geliyor size ?![]()