Lahkesis yeter artık!

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
xBeLaReNGix
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Sunucu: Beyaz Köşk
Klan: Lodos
Lonca: Bela World

Lahkesis yeter artık!

Mesaj gönderen xBeLaReNGix »

Kardeşim. Konuların altına yazıp, cevap hakkı sunmadan direk kilitliyorsun. Senden ve saçma kapatma sebeplerinden bıktım artık.

Bu konumu kapattın : viewtopic.php?f=46&t=114735

Sonra saçma bir cevap yazıp bunuda kapattın : viewtopic.php?f=46&t=115297

Resim

Hemen sana yazdıklarının cevabını söyleyeyim...

Lahkesis : Genel Etkileşim kanalımız içerisinde, gün içerisinde gelen güncellemeyle ilgili açılmış bir çok konu bulunmakta ve yorum yapılma oranı daha yüksek konuları güncel olarak bulunuyorken, ayrı ayrı konular açarak aynı konuda görüş bildirilmesi forum alanımızın kirletilmesine sebep olmaktadır. Bu platformu hepimiz kullanıyoruz ve bu ortamın daha nezih, düzenli olabilmesi için hepimizin çaba sarfetmesi gerekir. Unutmayın, burası sizin de forum alanınız.

- Arkadaşım ben konuyu açalı 1 saat olmamış ve 7-8 tane cevap varken. Bu konu 2. sayfaya düşmemişken. Daha az talep gören konular varken ne amaçla neden belirtmeksizin benim konumu siliyorsunuz?

Lahkesis: Eleştiri yapmak, tabii ki de her bireyin hakkıdır ve bu eleştirilerin dikkate alınmasıyla daha kaliteli hizmetler sunulabilir, daha faydalı imkanlar tanınabilir. Fakat eleştirinin de dozunu kaçırmak, hakaret içerikli sözler sarf etmek de olayın dışına çıkılmasına sebep olur.

- Eleştiri yapmak herkesin hakkıdır diyorsun direk konuyu siliyorsun. Kilitlediklerinden bahsetmiyorum sildiklerinden bahsediyorum. Direk sildiğiniz o konuda bunların hiç biri yoktu...

Allah aşkına soruyorum sana silinen konunun içeriğini gördün. Konu diğerlerinden çok farklıydı. Diğer konuların neredeyse geneli tılsım fiyatların şikayetçiyken. Ben yapılan düzenlemelerle ilgili konu açtım. Eleştiriyi kaldıramıyorsunuz kardeşim. Bunun özeti bu... Benim konum bana bildirilmeden siliniyorsa bunun başka hiç bir açıklaması yoktur...

''Konu İçeriği:

''Merhabalar :)

DÜZELTİLENLER
-Tungsten Kanca Asa'yı giyerken elbisesine takılan büyücüler için özel çözüm ürettik. Artık Tungsten Kanca Asa kolayca kullanılabiliyor.
-Sakınma yeteneğinin açıklamasında yer alan yazım hatasını düzelttik.

Tebrik ederim yönetimi adamlar yazım hatasını düzeltmişler boru değil. Yardımcı olmak isterim bir tanede ben söyleyeyim onuda düzeltsinler...

Şifacı yeteneği olan ruh kalkanında itibaren yerine ''itiraren'' yazıyor. Yarın güncellemeyle bunuda düzeltin...

Yönetim çalışıyor(!) beyler dağılın...''''

AÇIKCASI BEN BU KONUDA SİLMEYE LAYIK HİÇ BİR ŞEY BULAMADIM...

Senin gibi bir yöneticinin de bu ekibe nasıl geldiğini hala çözebilmiş değilim...
Kullanıcı avatarı
xBeLaReNGix
Cin Avcısı
Cin Avcısı

Re: Lahkesis yeter artık!

Adamın biri 10 gün önce konu açmış sürekli flood mesajlarla üst sıralara çıkarmaya çalışıyor. Konu silinmiyor. Benim 1 saat lik konum siliniyor. İşe bak ya...

viewtopic.php?f=46&t=114844
Kullanıcı avatarı
batugun
Cin Avcısı
Cin Avcısı

Mesaj gönderen batugun »

Son sözler ağır olmuş biraz adam işini yapmaya çalışıyo

başka bi forumda hiçbi yöneticiye bunları söylemezsin dimi değil bunları yöneticiye moderatöre bile söyliyemezsin

Gelelim asıl konuya burda bunları yazabiliyorsan sana çok geniş bir eleştiri hakkı verilmiş başka hiçbir yerde böyle bir yorum bir yöneticiye yazamasın inan bana verilen geniş eleştiri hakkını kötüye kunlanmıyalım

Söylediğin son sözler
Senin gibi bir yöneticinin de bu ekibe nasıl geldiğini hala çözebilmiş değilim...

Bu bile konunun silinmesine yeter çünkü eleştiriden çıkıyor bu cümle ile konun
Johan (29) [2007-2008] Eskiteam (49) [2008-2010] Qralşifacı (49) [2009-2016] ] Batuqqan (49) [2013-2016]

Elveda İkv
Kullanıcı avatarı
xBeLaReNGix
Cin Avcısı
Cin Avcısı

batugun yazdı:Son sözler ağır olmuş biraz adam işini yapmaya çalışıyo

başka bi forumda hiçbi yöneticiye bunları söylemezsin dimi değil bunları yöneticiye moderatöre bile söyliyemezsin

Gelelim asıl konuya burda bunları yazabiliyorsan sana çok geniş bir eleştiri hakkı verilmiş başka hiçbir yerde böyle bir yorum bir yöneticiye yazamasın inan bana verilen geniş eleştiri hakkını kötüye kunlanmıyalım

Söylediğin son sözler

Dostum benim üslübumu bozduğum tek konu budur. Bunu da göreceğiz gerçekten geniş haklarımız var mıymış yok muymuş? Bunu söylemen için henüz çok erken. Bu konunun sonunda anlayacağız haklarımız geniş mi değil mi?

Bu hafta içerisinde en az 6-7 tane konu açtım. Her birinde güzel bir üslupla eleştirimi yapıp haklarımı aradım. Arkadaş girip bakıyorum bir tane konu yerinde yok. Hayır insanlarda yorum yapıyor bir şekilde bütünleşip sıkıntılarımızı harmanlıyoruz. Adamlar 2 saate kalmadan konuyu ya kilitliyor yada direk siliyor. Sen olda üslubunu bozma.
Kullanıcı avatarı
batugun
Cin Avcısı
Cin Avcısı

Mesaj gönderen batugun »

Tam bilmiyorum nekadar konunuz kapatıldı v.b ama bu konu tam olmamış bende gidişattan memnun değilim hemde hiç yorumlarıma bakarsanız diğer konularda anlarsınız .

Ben genel bi yorum yapmadım bu konu için yaptım ama benimde konularım kitlendi bayağı

Sayın Lahkesis gelip burda konuları silme nedeninizi yazarsanız bu konuda diğer tüm konularda açıkığa kavuşmuş olacak
Johan (29) [2007-2008] Eskiteam (49) [2008-2010] Qralşifacı (49) [2009-2016] ] Batuqqan (49) [2013-2016]

Elveda İkv
Kullanıcı avatarı
mobilsorun
Hızlı Koşan
Hızlı Koşan
Lonca: Yalnızlık Paylaşılmaz

Mesaj gönderen mobilsorun »

Gedikoğlu geldi 8-)
Bir ay doğar ilk ak$amdan geceden ..
Resim
Yolun ardına bakmadık yorulmadık ..
Kullanıcı avatarı
xBeLaReNGix
Cin Avcısı
Cin Avcısı

batugun yazdı:Tam bilmiyorum nekadar konunuz kapatıldı v.b ama bu konu tam olmamış bende gidişattan memnun değilim hemde hiç yorumlarıma bakarsanız diğer konularda anlarsınız .

Ben genel bi yorum yapmadım bu konu için yaptım ama benimde konularım kitlendi bayağı

Sayın Lahkesis gelip burda konuları silme nedeninizi yazarsanız bu konuda diğer tüm konularda açıkığa kavuşmuş olacak
İşte sorun burada. Senin gibi açık ve belirtili bir üslupla yazmıyorlar. Buda yetmiyormuş gibi insana cevap hakkı tanımıyorlar. Kişi de cevap hakkını alamayınca gidiyor yeni konu açıyor. Forum daha çok kirleniyor... Bende bu konuyu açıp bunları yazmaktan memnun değilim. Dediğim gibi konularımın bazıları neden belirtmeksizin bazıları ise saçma sapan nedenlerle kapatıldı.
Kullanıcı avatarı
Bleyd
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Sunucu: Meran
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Vuslatt

Mesaj gönderen Bleyd »

batugun yazdı:Son sözler ağır olmuş biraz adam işini yapmaya çalışıyo

Söylediğin son sözler

arkadaşım saçma sapan şeyler yazıp konuyu bulandırma arkadaşımızın ilk actıgı konuyla alakalı başka konu veya benzer bir yorum yokken kapatılmış ve ordan gelen yazılarla konu buraya gelmiş yani diyosunki başka yerlerdeki yöneticiye böle hitab edemezsin, bunu diyosun başka yerdeki yönetici durduk yere konuyu kapatım sonra neden kapattıgını soranlarada aynı konudan cok var diye saçma bi cümle kurmaz çünkü öyle bi durum yok. Anlamışındır umarım hadi uzaaaa. Yorum yaparken konu nerden geliyo nereye gidiyo takib et.
Resim
BLEYD ERAGON

Eroin gibisin ; varlığın ölüm, yokluğun kriz .!

...Bir tek dileğim var,Mutlu ol yeter...
Eviren
Çınaraltı Müdavimi
Çınaraltı Müdavimi

Mesaj gönderen Eviren »

Öncelik selam xBeLaReNGix ve diğer tüm arkadaşlar. :)

İlk olarak konuların silinmesinde ki nedeni açıklığa kavuşturmak istiyorum. Kısa ve net, konu kalabalığı, kirliliği artık nasıl adlandırmak isterseniz...
Bahsi geçen konuyla alakalı başka başlıklar açıkken sizin yeni bir başlık açmanız forum kuralları ile ters düşmektedir. Bunu göz önünde bulundurarak eleştirilerinizi bir başlık altından yürütmenizi rica ediyorum.

İKV destek ekibi olarak her zaman eleştiriye açık olmaya çalıştık(hala da bu çaba içerisindeyiz), kimi zaman çok ağır küfürler yedik "eleştiri" adı altında. Demiyoruz ki eleştiri yapmayın-diyemeyiz de-. Eleştirinizi yapın ancak forum ve ahlak kuralları çerçevesinde yapın.

Ayrıca Lahkesis' e laf yok. :) Hiç şüphesiz destek ekibi içerisinde hakkı ödenemeyecek, emeği azımsanamayacak kişiler arasındadır. Adamın ileti sayısı yeter. :)

Tepkiniz üzerine konuyu kilitlemiyorum. Umarım biz kilitlemek zorunda kalmayız, siz de uyarılarımızı dikkate alırsınız.

Ve son olarak hepimizin arkadaş ortamına sahip bir forum istediğini hatırlatarak, iyi forumlar diliyorum arkadaşlar.
Kullanıcı avatarı
xBeLaReNGix
Cin Avcısı
Cin Avcısı

Gedikoglu yazdı:Öncelik selam xBeLaReNGix ve diğer tüm arkadaşlar. :)

İlk olarak konuların silinmesinde ki nedeni açıklığa kavuşturmak istiyorum. Kısa ve net, konu kalabalığı, kirliliği artık nasıl adlandırmak isterseniz...
Bahsi geçen konuyla alakalı başka başlıklar açıkken sizin yeni bir başlık açmanız forum kuralları ile ters düşmektedir. Bunu göz önünde bulundurarak eleştirilerinizi bir başlık altından yürütmenizi rica ediyorum.

İKV destek ekibi olarak her zaman eleştiriye açık olmaya çalıştık(hala da bu çaba içerisindeyiz), kimi zaman çok ağır küfürler yedik "eleştiri" adı altında. Demiyoruz ki eleştiri yapmayın-diyemeyiz de-. Eleştirinizi yapın ancak forum ve ahlak kuralları çerçevesinde yapın.

Ayrıca Lahkesis' e laf yok. :) Hiç şüphesiz destek ekibi içerisinde hakkı ödenemeyecek, emeği azımsanamayacak kişiler arasındadır. Adamın ileti sayısı yeter. :)

Tepkiniz üzerine konuyu kilitlemiyorum. Umarım biz kilitlemek zorunda kalmayız, siz de uyarılarımızı dikkate alırsınız.

Ve son olarak hepimizin arkadaş ortamına sahip bir forum istediğini hatırlatarak, iyi forumlar diliyorum arkadaşlar.
Öncelikle cevap hakkı sunduğunuz için size TEŞEKKÜRÜ BİR BORÇ BİLİRİM...

Bildiğiniz üzere sunucu listesi gelmemesi dolayısıyla bir çok kişi konu açtı. Bende konu açanlardan biriydim fakat benim konumda sanırım güncel olmadığı için silindi. Flood yaparak güncel tutulan bu konunun viewtopic.php?f=46&t=114844 silinmesini talep ediyorum bende... (Bkz. 15. sayfa)

Gerekli olan cevabı almış olup. Bana cevap hakkı tanıdığınız için tekrar teşekkür ederim... Umarım sizin gibi yöneticilerle dolar destek ekibi... Bu hareketiniz gerçekten çok hoştu. Cevap hakkı tanımayı seçtiniz.

Cevabımı ilettiğim için konuyu artık kitlemenizde bir sakınca görmüyorum...

Tekrar Tekrar Teşekkürler... İyi Çalışmalar...
Kilitli

“Genel Etkileşim” sayfasına dön