Fuar
- chumbawamba
- Acemi Savaşçı
- Sunucu: Sancak
- Klan: Lodos
Fuar
Fuarda hediye paketi ve tişört için tc kimlik numarasının olduğu kimlik istendiği yazıyor. Açıkçası kimlik numaramı vermek istemiyorum. Kimliği gösterip ismimi teyit ettirmem yeterli olacak mı yoksa tc numarası vermem gerekli midir ?
- ForGaDDaRLorD
- Işık Hanım'ın Elemanı
- Sunucu: Eminönü
- Lonca: Old Brothers
Re: Fuar
Merhaba maalesef tc kimlik numarasını güvenlik açısından alıyorlar her hangi bir olay olduğu zaman lazım oluyor sanırım.
İyi Forumlar.
ReBeLLiOusSs
İyi Forumlar.
ReBeLLiOusSs
- chumbawamba
- Acemi Savaşçı
Peki ben kimlik numaramı verince güvende olacak mıyım? Kötü niyetli kişilerin eline geçmeyeceğini nerden bileceğim?
- mobilsorun
- Hızlı Koşan
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Lonca: Yalnızlık Paylaşılmaz
Bence bir t-shirt için riske atmaya değmez.chumbawamba yazdı:Peki ben kimlik numaramı verince güvende olacak mıyım? Kötü niyetli kişilerin eline geçmeyeceğini nerden bileceğim?
Bir ay doğar ilk ak$amdan geceden ..

Yolun ardına bakmadık yorulmadık ..

Yolun ardına bakmadık yorulmadık ..
- chumbawamba
- Acemi Savaşçı
Tişörtü hatıra olsun diye istiyorum. Ama bir tişört için bence fazla. Bari kimlik fotokopisi filan da getirelim(!)
-
- Şarapçı'nın Sırdaşı
- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Arzın Çocukları
Tc kimliğini verince ne yapabilirler sanıyorsun ? Cok değerli bir kişilikmisin tc kimliğini vermek istemiyorsun ? Verdigin zaman t.c vatandaşlığından çıkaracaklar bence sen farklı bir tc söyle maazallah hapislere falan düşersin.
- xFahrenheitx
- Demirci Çırağı
- Sunucu: Teşkilat
Kimlik numarası aynı kişiye bir daha ödül vermemek birde başkasının adına ödül alınmasını engellemek için isteniyor sanırım.
Alternatif bir çözümde bulunabilirdi ancak öyle bahsettiğiniz tarzda bir güvenlik problemi yaratacağını sanmıyorum ben.
Alternatif bir çözümde bulunabilirdi ancak öyle bahsettiğiniz tarzda bir güvenlik problemi yaratacağını sanmıyorum ben.
CHIVALROUS
- Alcatraz24
- Şarapçı'nın Sırdaşı
- Sunucu: Tılsım
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: ^^Bloody Touch^^
Arkadaşlar işi bu kadar abartmaya gerek yok. TC kimlik numarasının bilinmesiyle ellerine hiç birşey geçmez. Yani birşey yapamazlar ki zaten böyle birşey yapacaklarınıda düşünmüyorum.
" ^^Bloody Touch^^ "
Kanlı Dokunuş
ıIRamazaNIı
ıIKaaNIı
Alcatraztr
Gördüğün hiçbir şeyden korkmazsın bu doğru, ama heybetini gizli tut, yürüyüşün ölümü korkutuyor !!
Kanlı Dokunuş
ıIRamazaNIı
ıIKaaNIı
Alcatraztr
Gördüğün hiçbir şeyden korkmazsın bu doğru, ama heybetini gizli tut, yürüyüşün ölümü korkutuyor !!
- Arizonaa
- Çınaraltı Müdavimi
- Sunucu: Eminönü
- Lonca: Büyük Selçuklular
Adam bir TC kimlik ile dün kahvaltıda ne yediğini bile biliyor.Alcatraz24 yazdı:Arkadaşlar işi bu kadar abartmaya gerek yok. TC kimlik numarasının bilinmesiyle ellerine hiç birşey geçmez. Yani birşey yapamazlar ki zaten böyle birşey yapacaklarınıda düşünmüyorum.
Arizonaa - Şahüzzaman - TAVAL- Lomanşifa
Bıraktı 31.03.2013
Bıraktı 31.03.2013