Merhaba Arkadaşlar
Günlerdir Süren Sunucu Listesi İçin Geçici Bir Çözüm Öneriyorum Size Ben Böyle Kullanıyorum Çok rahatım Sizede Tavsiye Ederim
Anlatıyorum.
1-> Denetim Masasına Giriyoruz
2-> Kullanıcı Hesaplarından Bir Kullanıcı Oluşturuyoruz Örneğin (Sobee)
3-> Bu Kullanıcıya Şifre Veriyoruz.(Mecburi)
4-> Oyunu Önce Çift Tıklayarak Açıyoruz Önümüze Liste Gelirse Sunucu Seçmeden Bekliyoruz
5-> Oyun Resmine Bu Kez Sağ Tıklayıp (Farklı Çalıştır) Diyoruz Oradan Açtığımız "Sobee" Kullanıcısını Seçip Şifresini Yazıyoruz
6-> Multi Oyun Penceresi Açılıyor Böylelikle Birinden Oyuna girebilirsiniz.
7-> Ne Kadar Çok Kullanıcı Açarsanız Denetim Masasından Okadar Yedek Sunucu Listesi Açabilirsiniz Bilgisayarınızda Bu Olası Çıkma Düşme Durumlarında Size Çok Fazla Liste İmkanı verir beklemezsiniz.
Not: Oyuna girdikten Sonra Kesinlikle İkinciyi Sunucu Seçimi Yapıp girmeyin Yoksa Oyundan Düşersiniz İşe Yaramaz Aktarım İçin Kullanamazsınız Sadece Oyundan Düştüğünüzde Yedek Liste Olarak Kullanabilirsiniz.
Ben Bu Şekilde 5 Kullanıcı Açtım Sürekli 5 Seçebileceğim Liste Oluyor Masaüstünde Beklemiyorum.
Ayrıca Bunu Geçenlerde bir Arkadaş Önermişti Ama O Kullanıcı açtırmamış 1 Adet Sunucu Seçtikten sonra Açma İmkanı Göstermişti Bu Şekilde Çok Daha Rahat Oynayabilirsiniz.
Sunucu Listesi İçin Geçici Çözüm
- cihankaraca
- FareAdam Düşmanı

- Sunucu: Tılsım
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: KYK
Sunucu Listesi İçin Geçici Çözüm
İnsanlar hile ve üç kağıtçılıkta o kadar ustalaşmışlar ki, şeytanın bu konudaki şöhreti unutulup gitmiş.
Re: Sunucu Listesi İçin Geçici Çözüm
Güzel bir öneri ama ikv oyuncuların bu kadar tecrubesi olsadın inanki sanboxi kurarlardın.cihankaraca yazdı:Merhaba Arkadaşlar
Günlerdir Süren Sunucu Listesi İçin Geçici Bir Çözüm Öneriyorum Size Ben Böyle Kullanıyorum Çok rahatım Sizede Tavsiye Ederim
Anlatıyorum.
1-> Denetim Masasına Giriyoruz
2-> Kullanıcı Hesaplarından Bir Kullanıcı Oluşturuyoruz Örneğin (Sobee)
3-> Bu Kullanıcıya Şifre Veriyoruz.(Mecburi)
4-> Oyunu Önce Çift Tıklayarak Açıyoruz Önümüze Liste Gelirse Sunucu Seçmeden Bekliyoruz
5-> Oyun Resmine Bu Kez Sağ Tıklayıp (Farklı Çalıştır) Diyoruz Oradan Açtığımız "Sobee" Kullanıcısını Seçip Şifresini Yazıyoruz
6-> Multi Oyun Penceresi Açılıyor Böylelikle Birinden Oyuna girebilirsiniz.
7-> Ne Kadar Çok Kullanıcı Açarsanız Denetim Masasından Okadar Yedek Sunucu Listesi Açabilirsiniz Bilgisayarınızda Bu Olası Çıkma Düşme Durumlarında Size Çok Fazla Liste İmkanı verir beklemezsiniz.
Not: Oyuna girdikten Sonra Kesinlikle İkinciyi Sunucu Seçimi Yapıp girmeyin Yoksa Oyundan Düşersiniz İşe Yaramaz Aktarım İçin Kullanamazsınız Sadece Oyundan Düştüğünüzde Yedek Liste Olarak Kullanabilirsiniz.
Ben Bu Şekilde 5 Kullanıcı Açtım Sürekli 5 Seçebileceğim Liste Oluyor Masaüstünde Beklemiyorum.
Ayrıca Bunu Geçenlerde bir Arkadaş Önermişti Ama O Kullanıcı açtırmamış 1 Adet Sunucu Seçtikten sonra Açma İmkanı Göstermişti Bu Şekilde Çok Daha Rahat Oynayabilirsiniz.
Bunu yapamayanlar oyuna girdikten sonra lauheri açıp bırakırlarsada işe yarar
A R Z L O D O S
- WHiTexDeWiL
- Çınaraltı Müdavimi

- Sunucu: Sancak
- Klan: Lodos
Sandboxie ile eskisi gibi tek oturumdan çift ikv açılıyor mu ?
- cihankaraca
- FareAdam Düşmanı

- Sunucu: Tılsım
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: KYK
Virtual Pc ile de Yapabilirsin Multi İkvWHiTexDeWiL yazdı:Sandboxie ile eskisi gibi tek oturumdan çift ikv açılıyor mu ?
İnsanlar hile ve üç kağıtçılıkta o kadar ustalaşmışlar ki, şeytanın bu konudaki şöhreti unutulup gitmiş.