Bu oyunda sorun bitmez mi ya ne zamandır diyoruz şu giriş yaparken donma işini düzeltin. O reklamı oraya niye koyarsınız anlamam, reklamlar zaten ikv ile ilgili.Şu reklamları kaldırıp arka planı beyaz yapın yeter ya illa Google chroma açarakmı girmemiz gerek oyuna giriş yaparken donduğu için üye adımızı bile yazamıyoruz ne kadar sorunlu oyun yav.
Şu oyunu değiştirecek 5 yenilik lazım;
Sunucu listesi gelmemesi
Giriş yaparken donma sorunu
Lag sorunu
Oyunu hızlı geliştirmek oyuncuların isteklerini dinlemek
Desteğe yazılanlara hızlı cevap vermek oyuncularla ilgilenip oyunda en azından 1-2 saat durmak
Ne zaman çözülecek bu sorun?
- HeilHitler
- Demirci Çırağı

- Sunucu: Meran
- Klan: Arzın Çocukları
Ne zaman çözülecek bu sorun?
İki ayaklı hayvanların sıradan sohbetleri kadar kısır ve sıkıcı bir sohbeti sürdürmektense hiç konuşmamak daha iyi.
Arthur Schopenhauer
Arthur Schopenhauer
- mobilsorun
- Hızlı Koşan

- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Lodos
- Lonca: Yalnızlık Paylaşılmaz
Re: Ne zaman çözülecek bu sorun?
Reklam iyi hoş ama bari resim şeklinde yapsalar çok kasıyor dediğin gibi.HeilHitler yazdı:Bu oyunda sorun bitmez mi ya ne zamandır diyoruz şu giriş yaparken donma işini düzeltin. O reklamı oraya niye koyarsınız anlamam, reklamlar zaten ikv ile ilgili.Şu reklamları kaldırıp arka planı beyaz yapın yeter ya illa Google chroma açarakmı girmemiz gerek oyuna giriş yaparken donduğu için üye adımızı bile yazamıyoruz ne kadar sorunlu oyun yav.
Şu oyunu değiştirecek 5 yenilik lazım;
Sunucu listesi gelmemesi
Giriş yaparken donma sorunu
Lag sorunu
Oyunu hızlı geliştirmek oyuncuların isteklerini dinlemek
Desteğe yazılanlara hızlı cevap vermek oyuncularla ilgilenip oyunda en azından 1-2 saat durmak
Bir ay doğar ilk ak$amdan geceden ..

Yolun ardına bakmadık yorulmadık ..

Yolun ardına bakmadık yorulmadık ..
Bu kadar sorun var ama malesef bildikleri halde düzelten yok.Nereye kadar bu şekilde devam edecekler orası şüpheli piyasada o kadar oyun varken artık kimse sorunlu oyunları tercih etmez.

Bu sorunu anlamadım yada bana hiç olmadı ?
Johan (29) [2007-2008] Eskiteam (49) [2008-2010] Qralşifacı (49) [2009-2016] ] Batuqqan (49) [2013-2016]
Elveda İkv
Elveda İkv
- antinKUNTIN
- Sahaf Yardımcısı

- Sunucu: Eminönü
Bence öncelik şu sunucu listesi problemi olmalı.
İyi miyim? Bu tamamen benim problemim.
- ForGaDDaRLorD
- Işık Hanım'ın Elemanı

- Sunucu: Eminönü
- Lonca: Old Brothers
Öncelikle Merhabalar belki kızacaksınız fakat.
Bu sorunların tümünün çözülmesi sanırım Ankara'da bulunan sunucuların İstanbul'a taşınmasıyla çözüleceğini umuyorum.
İyi Forumlar.
ReBeLLiOusSs
Bu sorunların tümünün çözülmesi sanırım Ankara'da bulunan sunucuların İstanbul'a taşınmasıyla çözüleceğini umuyorum.
İyi Forumlar.
ReBeLLiOusSs