Sunucu Listesi Gelmiyor !
- WHiTexDeWiL
- Çınaraltı Müdavimi
- Sunucu: Sancak
- Klan: Lodos
Re: Sunucu Listesi Gelmiyor !
Server : WEB5
- LinkiNParkK
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Lonca: Saygı Or Sevgi
İkinci launcher olayını sürekli yapıyorum ben (unutmadığım sürece) ama buna katlanmak zorunda mıyız ? Kim bilir günde kaç grup bu sorun yüzünden Grup bölgelerinden çıkıyor ..Biz bu olay yüzünden grup bölgesinden çıkmak zorunda kaldık.Bu geçici çözümleri bırakalımda şu olaya bir an önce bir çözüm bulunsun lütfen !
- WHiTexDeWiL
- Çınaraltı Müdavimi
LinkiNParkK yazdı:İkinci launcher olayını sürekli yapıyorum ben (unutmadığım sürece) ama buna katlanmak zorunda mıyız ? Kim bilir günde kaç grup bu sorun yüzünden Grup bölgelerinden çıkıyor ..Biz bu olay yüzünden grup bölgesinden çıkmak zorunda kaldık.Bu geçici çözümleri bırakalımda şu olaya bir an önce bir çözüm bulunsun lütfen !
Çok haklısın kardeşim. Emin ol dünyada MMORPG bazında oynan oyunlar arasında kendi kendine çözümler üretip mücadele eden bir bizim oyuncu halkımız var. Bunun nedeni ise İkv'nin diğer oyunlardan daha samimi bir ortamı bulunduğu , daha çok sevildiği içindir. Ama yöneticiler bu durumları suistimal ediyor. İkv yeterince kan kaybetti , kaybetmeye de devam ediyor. Madem bu deveyi güdemeyeceksiniz bu diyardan gidin artık. Başkalarının , hevesli olanların önlerini açın. Şimdi forumun en alt kısmına bakın kaç kişi çevrim içi ? Eskiden böyle miydi ?
Keyifli forumlar.
LinkiNParkK yazdı:İkinci launcher olayını sürekli yapıyorum ben (unutmadığım sürece) ama buna katlanmak zorunda mıyız ? Kim bilir günde kaç grup bu sorun yüzünden Grup bölgelerinden çıkıyor ..Biz bu olay yüzünden grup bölgesinden çıkmak zorunda kaldık.Bu geçici çözümleri bırakalımda şu olaya bir an önce bir çözüm bulunsun lütfen !
Sorun çözülür merak etme WEB01 WEB2 WEB03 WEB04 YAZARAK SORUN KESİN ÇÖZÜLECEKTİR.
hemen hemen 1den 9 kadar var bu bölgesel olaydan değil weblerle oyalanmaya devam.
Hadi diyelim ben web02 den giremiyorum ben web06 dan bağlanmak istiyorsan ne yapmam lazım kuru kuruya onu yazdıktan sonra ne farkedecek ancak size bölgesel kaynaklımı yoksa server kaynaklımı bir kaynak yaratır.
Yaw ayın 13 den ufak ufak başlıyan olay ayın 27 si oldu git gide cıvıttı.
İsterseniz dakika dakikasına oturum pc başına güncelleme olmadıgı saatleri yazam.
A R Z L O D O S
- empty61
- Sahaf Yardımcısı
- Lonca: Evrensel İmha
Oyun oynama hevesimiz kaçıyor ya neden kimse bişeyleri zamanlı yapmıyor ? Mağdur olduk, hediye felan ile kandırın bizi bari 
apidRa
- mobilsorun
- Hızlı Koşan
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Lonca: Yalnızlık Paylaşılmaz
Rezalet yemin ediyorum,tam anlamıyla rezalet..
Bir ay doğar ilk ak$amdan geceden ..

Yolun ardına bakmadık yorulmadık ..

Yolun ardına bakmadık yorulmadık ..
- WHiTexDeWiL
- Çınaraltı Müdavimi
Sorun devam ediyor. Çözülene kadar güncel !
Keyifli forumlar.
Keyifli forumlar.