Merhaba arkadaşlar direk konuya giriyorum.Şu zihin toplama ve kanatma hatasından gına geldi artik.
Söyle açıklayim;
Şifa etkileri neler ? Zehir ve asit değil mi? Ve şifa büyü bozması bunları direk olarak bozuyor.Tamam güzel.
Büyü etkisi olan buz oku ve meteoriti de büyünün büyü bozmasi direk bozuyor
Ee peki savaşçı etkisi olan kanatmayi da zihin toplamanın direk silmesi gerekiyor.fakat kanatma sanki şifaci etkisiymis gibi görünüp onun büyü bozmasiyla direk bozuluyor. Halbuki sifacilarin büyü bozmasi; savaşçı ve buyucu etkilerini de bozdugunda kanatmayi bozmali ama her seferinde bozuyor.Alenen bozma yeteneklerinin açıklamasiyla çelişen bir durum ve çok rahatsız edici. Düzeltilmesiyle savaşçılarin oyundaki rolünün artacağını ve daha mantıklı olacağı kanaatindeyim ve lütfen bu yazının altına da şu istek havuzu(!) Saçmalığıni yazmayın çünkü alenen ortada bir hata!
Şu yetenek hatasi düzeltilse artık? :)
- musallat123
- Işık Hanım'ın Elemanı
- Sunucu: Sancak
- Klan: Lodos
- xFahrenheitx
- Demirci Çırağı
- Sunucu: Teşkilat
Re: Şu yetenek hatasi düzeltilse artık? :)
Şimdi biraz mantıklı düşünelim.
Şifacı iyileştiren, yaraları saran bir sınıftır.Dolayısıyla kanatmayı en iyi onun bozması daha mantıklı.Savaşçı ise hasar üzerine yoğunlaşmıştır.
Büyücüye gelecek olursan, onlar zaten ayrı bir dünya.Çok özel yeteneklere sahipler.Narinler ama tehlikeliler.Kendi büyülerini de en iyi kendileri bozarlar.Çünkü herkesin alanı farklı.
**Ayrıca yanlış hatırlamıyorsam, savaşçıların kanatma yeteneği ile atılan kanatmaları, savaşçılarda tek BB de bozuyor diye biliyorum.Sana gelen cevapta da vurgulanmak istenen budur.
Şifacı iyileştiren, yaraları saran bir sınıftır.Dolayısıyla kanatmayı en iyi onun bozması daha mantıklı.Savaşçı ise hasar üzerine yoğunlaşmıştır.
Büyücüye gelecek olursan, onlar zaten ayrı bir dünya.Çok özel yeteneklere sahipler.Narinler ama tehlikeliler.Kendi büyülerini de en iyi kendileri bozarlar.Çünkü herkesin alanı farklı.
**Ayrıca yanlış hatırlamıyorsam, savaşçıların kanatma yeteneği ile atılan kanatmaları, savaşçılarda tek BB de bozuyor diye biliyorum.Sana gelen cevapta da vurgulanmak istenen budur.
CHIVALROUS
- musallat123
- Işık Hanım'ın Elemanı
- Sunucu: Sancak
Onda bir problem yok . Savaşçının attığı bb zaten tek puanda bozuluyor. Ama bu savaşçı yeteneği...xFahrenheitx yazdı:Şimdi biraz mantıklı düşünelim.
Mesela bir şifacıya buz oku atıldığında , "Büyücü ve savaşçı etkilerini de bozdunuz." demeden bozmuyor. Kanatma neden böyle bozuluyor? Değindiğim yer sadece orası
- xFahrenheitx
- Demirci Çırağı
- Sunucu: Teşkilat
musallat123 yazdı:Onda bir problem yok . Savaşçının attığı bb zaten tek puanda bozuluyor. Ama bu savaşçı yeteneği...xFahrenheitx yazdı:Şimdi biraz mantıklı düşünelim.
Mesela bir şifacıya buz oku atıldığında , "Büyücü ve savaşçı etkilerini de bozdunuz." demeden bozmuyor. Kanatma neden böyle bozuluyor? Değindiğim yer sadece orası
Kardeşim bende diyorumki şifacı doğası gereği yaraları sarıyor, iyileştiriyor.Yara KANAR (KANATMA) bir şey ler çağrıştırıyor mu sana?
Şifacının kanatmayı kolayca bozması kadar normal birşey olamaz.Aksine bozamaması saçma olurdu.
CHIVALROUS
-
- İskele Babası
adam haklı ben savaşçı oldugum halde bana gelen kanatmayı dırek bozamıyosam şifacıda aynen bozamasın tepegözler yüzünden oluşan hatadır bu kesin eskiden öle deıldı ayı geldi tepegöz gibi npc gibi kanatma atıyo sıfacı bozuyo 2008 de falan bole deıldı galiba
- ikvmerdoII
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Eminönü
Öneri havuzuna atılmış o kesin boğuldu orda 
Kanatma daha tıbbi bir etki gibi geldi bana
Dolayısı ile şifacının bozması daha uygun. Dikkat, Durdurma deseydin neyse.
- VoYaGE
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Karargah
Savaşçı normal kanatmasını yani boz ayı olmadan önceki halini savaşçı bozabiliyor hemde tek seferde büyü şifa olmadan
Boz ayınınki farklı , tepegözdeki farklı kanatma diyip önümüze attılar ya ölüm ejderinini attığı kanatma ? bunu kimse bozamıyor onu ne yapacaz :shock:
Boz ayınınki farklı , tepegözdeki farklı kanatma diyip önümüze attılar ya ölüm ejderinini attığı kanatma ? bunu kimse bozamıyor onu ne yapacaz :shock:
-
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Tılsım
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: HUN
Verdin Örnekde Büyücü Meteorıt le buzu bozuyor.
Savaşcıda Dikatle durdurmayı direk bozuyor.
Normal bence ayının kanatmasını bozaması savaşcının ayısız zaten kanatma atsalar bozuyor savaşcı her seferinde.
Şifacı hepsini bozması mantıklı adı üstünde iyleştirmeci ...
Savaşcıda Dikatle durdurmayı direk bozuyor.
Normal bence ayının kanatmasını bozaması savaşcının ayısız zaten kanatma atsalar bozuyor savaşcı her seferinde.
Şifacı hepsini bozması mantıklı adı üstünde iyleştirmeci ...
- TÜRKLÜK Bedenimiz, İslamiyet Ruhumuzdur. Ruhsuz Beden Ceset Olur...
Ayhilal Çığlıkx
Emrullah YAREN