Oyun içi olsun, forum, Facebook üzeri olsun her daim gerçekten yardıma ihtiyaç duyan oyunculara yardım eder, oyun içerisinde huzursuzluk yapan, hırsızlık ve küfür olaylarına karışan, oyunu olumsuz etkileyen oyunculara ağır cezalar verirdim.
Ve en önemlisi, kendimi onlar gibi oyuncu olduğumu bilip, onlardan olurdum!
GM olsaydın???
Re: GM olsaydın???
İKV dünyasında, sadece Eminönü Sunucusu'nda; EsedullahŞifa(59), EsedullahBüyü(59) ve esedullahAli(59) isimli karakterlerim bulunmaktadır. Çakma karakterin verdiği/vereceği huzursuzluklardan mesul değilim.
ÖZGÜR FİLİSTİN
- samedsedir06
- Bab-ı Ali Muhafızı

- Sunucu: Tılsım
- Klan: Lodos
- Lonca: Angaralıyız.. Gardaşş.
Esadullah yazdı:Oyun içi olsun, forum, Facebook üzeri olsun her daim gerçekten yardıma ihtiyaç duyan oyunculara yardım eder, oyun içerisinde huzursuzluk yapan, hırsızlık ve küfür olaylarına karışan, oyunu olumsuz etkileyen oyunculara ağır cezalar verirdim.
Ve en önemlisi, kendimi onlar gibi oyuncu olduğumu bilip, onlardan olurdum!
Bu hıc sana yakısıyormu hocam cok ayıpp bır haraket :=)
Gm olaydım zor bır ıhtımal daha rehber olamadım
Çaki
Bakma qq

♫♥♪ IISaMeDSeDiRII ♫♥♪
Akıllı OL Belediye'ye Rüsvet Verip Evini Yıktırırım.
.....................♫♥♪ IISaMeDSeDiRII ♫♥♪.......................
Bakma qq

♫♥♪ IISaMeDSeDiRII ♫♥♪
Akıllı OL Belediye'ye Rüsvet Verip Evini Yıktırırım.
.....................♫♥♪ IISaMeDSeDiRII ♫♥♪.......................
- KARAHAMZALI
- Işık Hanım'ın Elemanı

- Sunucu: Teşkilat
küfüre büyük oranda bitirmeye çalışırdım bırakın küfürü anne lafı kötü bir cümlede geçse dahi blok verilecek derecede ağır cezalar uygulardım
- firaridadas
- Demirci Çırağı

- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Voice of Voiceless
Allahdan GM olmamışsınKARAHAMZALI yazdı:küfüre büyük oranda bitirmeye çalışırdım bırakın küfürü anne lafı kötü bir cümlede geçse dahi blok verilecek derecede ağır cezalar uygulardım
boş vakti olanların yapacağı iş
2006-2016
Orhanbey - ROWxBeRRu - reSpOnSe
İstanbul Kıyamet Vakti Neferi
- Christian
- İri Fare Avcısı

- Sunucu: Eminönü
- Klan: Arzın Çocukları
Yalnız bişiy farkettim boş vakitten bahsedenlerin hepsi 7 /24 online :mrgreen:
Beni görürsen haber etSananebrekedi yazdı:Yalnız bişiy farkettim boş vakitten bahsedenlerin hepsi 7 /24 online :mrgreen:
ayrıca benim gibi memur adamların da fazla zamanı olmayacağını düşünüyorum destek için . Sosyal hayat için vakit zaten dar
2006-2016
+1resp0nse yazdı:boş vakti olanların yapacağı iş![]()
İKV dünyasında, sadece Eminönü Sunucusu'nda; EsedullahŞifa(59), EsedullahBüyü(59) ve esedullahAli(59) isimli karakterlerim bulunmaktadır. Çakma karakterin verdiği/vereceği huzursuzluklardan mesul değilim.
ÖZGÜR FİLİSTİN
- xBeLaReNGix
- Cin Avcısı

- Sunucu: Beyaz Köşk
- Lonca: Bela World
GM Değilde [DEV] Olsaydım. İlk işim Galadrim ve Zifan gibi nice yöneticilerin(!) Direk görevlerine son verirdim. Oyunun rahata kavuşmasını bir yetkili ancak böyle sağlayabilir...
Kimseyi savunmuyorum ama merak ettim, sebeb?xBeLaReNGix yazdı:GM Değilde [DEV] Olsaydım. İlk işim Galadrim ve Zifan gibi nice yöneticilerin(!) Direk görevlerine son verirdim. Oyunun rahata kavuşmasını bir yetkili ancak böyle sağlayabilir...
ÖZGÜR FİLİSTİN