İkv tarihinde bir ilk ,tek şifa iflis kesimi(Desteksiz) [HD]
- samedsedir06
- Bab-ı Ali Muhafızı
- Sunucu: Tılsım
- Klan: Lodos
- Lonca: Angaralıyız.. Gardaşş.
Re: İkv tarihinde bir ilk ,tek şifa iflis kesimi(Desteksiz)
Tılsımlar gelmeden Once TILSIM sunucusunda AmısosxPıtbul kesmıstır Iflısı kardes heyecan yapma yanı TILSIMDayız Farkımız Bu :=)
Çaki
Bakma qq

♫♥♪ IISaMeDSeDiRII ♫♥♪
Akıllı OL Belediye'ye Rüsvet Verip Evini Yıktırırım.
.....................♫♥♪ IISaMeDSeDiRII ♫♥♪.......................
Bakma qq

♫♥♪ IISaMeDSeDiRII ♫♥♪
Akıllı OL Belediye'ye Rüsvet Verip Evini Yıktırırım.
.....................♫♥♪ IISaMeDSeDiRII ♫♥♪.......................
- IIxSaDoSaDoxII
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Eminönü
- Lonca: Cihan I Hükümdar.
30 Dakika'da Mı
Hayatımda İlk Kez Şifacında Bu Kadar Anlamayan Birini Gördüm
Hayatımda İlk Kez Şifacında Bu Kadar Anlamayan Birini Gördüm
-
- Sahaf Yardımcısı
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Arzın Çocukları
Millet şifasız gaffar kesiyor, siz hala elizabet.

- LinkiNParkK
- FareAdam Düşmanı
- Lonca: Saygı Or Sevgi
Bilip bilmeden konuşmayın , videoyu izleyin sonra yorum atın kimsenin kalbini kırmak istemiyorum ..
Tılsımda ne ara kesilmiş onu bilmiyorum Allah bilir şu İflisin eski yeteneklerimi ne varmış o zamandan kalma,ki tekrar not edeyim tılsımlar gelmeden önce bende kesmiştim sadece videoya almamıştım.Peki videoya almadan kimi inandırabilirdim ki
şu 30 dakikamı diyen arkadaş bana o üstlerle 20 dk da kes videosunu at bekliyorum
Ayrıca şu son olarak yazan elizabeth arkadaşımıza sesleniyorum gaffarı bende 6 büyü kestim..[Lpxsergeant]
Sana gruptaki arkadaşların nickini atayım inanmazsan , biz herkes gibi foto çekip atmıyoruz foruma basit şeyler onlar
Kendine güvenen varsa gitsin kessin İflisi tek şifa videosunu çeksin ,sonra bende tebrik edeyim..
Tılsımda ne ara kesilmiş onu bilmiyorum Allah bilir şu İflisin eski yeteneklerimi ne varmış o zamandan kalma,ki tekrar not edeyim tılsımlar gelmeden önce bende kesmiştim sadece videoya almamıştım.Peki videoya almadan kimi inandırabilirdim ki
şu 30 dakikamı diyen arkadaş bana o üstlerle 20 dk da kes videosunu at bekliyorum
Ayrıca şu son olarak yazan elizabeth arkadaşımıza sesleniyorum gaffarı bende 6 büyü kestim..[Lpxsergeant]
Sana gruptaki arkadaşların nickini atayım inanmazsan , biz herkes gibi foto çekip atmıyoruz foruma basit şeyler onlar
Kendine güvenen varsa gitsin kessin İflisi tek şifa videosunu çeksin ,sonra bende tebrik edeyim..
- Ferruh
- Sahaf Yardımcısı
- Sunucu: Teşkilat
- Lonca: Kara Deniz Yıldızları
Hiiiç gereği yok al met 1 li ful büyü 1 şifa 1 ck atsın 2.ye gerek kalmaz 30 sn'lik kesim 30 dk'nı iflis gibi gereksiz bir arkadaşa verdiğin için seni tebrik ediyorum... :arrow: :|
Ferruh [49]
IIFERRUHII [49]
Xxxferruhxxx [49]
Aehmirnes [49]
Ve bir çok karekter...
IIFERRUHII [49]
Xxxferruhxxx [49]
Aehmirnes [49]
Ve bir çok karekter...
- BunudaBanlayin
- Tılsım Tanığı
- Sunucu: Karaköy
Bu kadar çok abartmaLinkiNParkK yazdı:ARZLODOS yazdı:İflisin yeni yetenkleri eklendikten sonraki ilk kesim bence tebirkler ilk zamanlarda bende şifa ile kesmiştim sonra kesemedim bir zamanalrda bir şifa bir savaşcı ile çok kişinin görevini hayrına yapmıştım.
Arkdaşlar ilk degil diyor ama iflisin ilk halleri ile simdiki halleri arasındaki farkları çok yani ilk oluyor.
Ben eski yeteneklerini bilmiyorum . Çünkü 49 zamanında başladım oyuna (Enes)..Şuan 1 büyü 1 şifa ile en kolay kesim oluyor ama tek şifa daha hiç görmedim .Teşekkürler.

Görende başımızıa iflisci kesildiler zannedecekler kesen biraz tecrube isteyen bir iş her onune gelen şifa ile kesemez anca sornadan kulaktan dolma bilgilerle atar yapanlar çoktur burda şansı yaver giderse keslir demiş.BunudaBanlayin yazdı:Bu kadar çok abartmaLinkiNParkK yazdı:ARZLODOS yazdı:İflisin yeni yetenkleri eklendikten sonraki ilk kesim bence tebirkler ilk zamanlarda bende şifa ile kesmiştim sonra kesemedim bir zamanalrda bir şifa bir savaşcı ile çok kişinin görevini hayrına yapmıştım.
Arkdaşlar ilk degil diyor ama iflisin ilk halleri ile simdiki halleri arasındaki farkları çok yani ilk oluyor.
Ben eski yeteneklerini bilmiyorum . Çünkü 49 zamanında başladım oyuna (Enes)..Şuan 1 büyü 1 şifa ile en kolay kesim oluyor ama tek şifa daha hiç görmedim .Teşekkürler.ifliss o kadar çok zor bir boss değil
Şansın yaver gidip Fareler gibi ölün dedikten sonra lanetleme vuruşunu 15 sn sonra atarsa çok rahat bir kesim
Kadim hidrayı 1 kişi kesti desem inanmazlar 2 kişi kesti desem inanırlar. Hadi simdi kes desem yemezler.
Daha önceden 2 kişi kesmiştin derler git yiyorsa simdi kes dirençleride azaltılmış durumda kesemezler.
Cevriye sultan tek keslirken simdi tek kesemiyorsun. Şifa ile keseblirisn denemedim büyü ilede kesliyordun zamanında
Suan bile 4 büyü cevriyeye vurmadan bile keseblir tesla ile. Teknik tecrube birikimi lazım.
Ayrıca 4 ayı ilede iflis keslir hatta fareler ölsün bile diyemez bir yerlere yazabilirsiniz.(püf noktaları bilenler için)
A R Z L O D O S
- mobilsorun
- Hızlı Koşan
- Lonca: Yalnızlık Paylaşılmaz
Tebrikler 
Bir ay doğar ilk ak$amdan geceden ..

Yolun ardına bakmadık yorulmadık ..

Yolun ardına bakmadık yorulmadık ..
- Tertip
- Teşkilat Neferi
- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Tek Yumruk
Eline sağlık fakat görüntüyü hızlandırsaydın keşke.. 30 dk kim izlemişse özetlesin 

-
- Şarapçı'nın Sırdaşı
- Lonca: KaRDeŞ
Enesin tebrik ederim ilk olsun olmasın önemli değil önemli olan böyle ilginç şeyleri başarmak. Ve sen bunu zaten denediğin şeylerle gösteriyorsun
FeRMaN
FeRMaN