İkv tarihinde bir ilk ,tek şifa iflis kesimi(Desteksiz) [HD]

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
samedsedir06
Bab-ı Ali Muhafızı
Bab-ı Ali Muhafızı
Sunucu: Tılsım
Klan: Lodos
Lonca: Angaralıyız.. Gardaşş.

Re: İkv tarihinde bir ilk ,tek şifa iflis kesimi(Desteksiz)

Mesaj gönderen samedsedir06 »

Tılsımlar gelmeden Once TILSIM sunucusunda AmısosxPıtbul kesmıstır Iflısı kardes heyecan yapma yanı TILSIMDayız Farkımız Bu :=)
Çaki
Bakma qq
Resim
♫♥♪ IISaMeDSeDiRII ♫♥♪
Akıllı OL Belediye'ye Rüsvet Verip Evini Yıktırırım.
.....................♫♥♪ IISaMeDSeDiRII ♫♥♪.......................
Kullanıcı avatarı
IIxSaDoSaDoxII
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Eminönü
Lonca: Cihan I Hükümdar.

Mesaj gönderen IIxSaDoSaDoxII »

30 Dakika'da Mı :D
Hayatımda İlk Kez Şifacında Bu Kadar Anlamayan Birini Gördüm :)
Resim
KaLipTRa
xKaLipTRa
Resim

Resim
Zehir Ölümse , Asit Kandır!
Resim
Resim
birisi
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Sunucu: Beyaz Köşk
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen birisi »

Millet şifasız gaffar kesiyor, siz hala elizabet.
ResimResimResim
Kullanıcı avatarı
LinkiNParkK
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Lonca: Saygı Or Sevgi

Mesaj gönderen LinkiNParkK »

Bilip bilmeden konuşmayın , videoyu izleyin sonra yorum atın kimsenin kalbini kırmak istemiyorum ..

Tılsımda ne ara kesilmiş onu bilmiyorum Allah bilir şu İflisin eski yeteneklerimi ne varmış o zamandan kalma,ki tekrar not edeyim tılsımlar gelmeden önce bende kesmiştim sadece videoya almamıştım.Peki videoya almadan kimi inandırabilirdim ki ;)

şu 30 dakikamı diyen arkadaş bana o üstlerle 20 dk da kes videosunu at bekliyorum :)

Ayrıca şu son olarak yazan elizabeth arkadaşımıza sesleniyorum gaffarı bende 6 büyü kestim..[Lpxsergeant]
Sana gruptaki arkadaşların nickini atayım inanmazsan , biz herkes gibi foto çekip atmıyoruz foruma basit şeyler onlar ;)

Kendine güvenen varsa gitsin kessin İflisi tek şifa videosunu çeksin ,sonra bende tebrik edeyim..
Youtube Kanalım

LPxSEVENFOLD
LPxMEMORABLE
LPxWOW
Kullanıcı avatarı
Ferruh
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Sunucu: Teşkilat
Lonca: Kara Deniz Yıldızları

Mesaj gönderen Ferruh »

Hiiiç gereği yok al met 1 li ful büyü 1 şifa 1 ck atsın 2.ye gerek kalmaz 30 sn'lik kesim 30 dk'nı iflis gibi gereksiz bir arkadaşa verdiğin için seni tebrik ediyorum... :arrow: :|
Ferruh [49]
IIFERRUHII [49]
Xxxferruhxxx [49]
Aehmirnes [49]

Ve bir çok karekter...
Kullanıcı avatarı
BunudaBanlayin
Tılsım Tanığı
Tılsım Tanığı
Sunucu: Karaköy

Mesaj gönderen BunudaBanlayin »

LinkiNParkK yazdı:
ARZLODOS yazdı:İflisin yeni yetenkleri eklendikten sonraki ilk kesim bence tebirkler ilk zamanlarda bende şifa ile kesmiştim sonra kesemedim bir zamanalrda bir şifa bir savaşcı ile çok kişinin görevini hayrına yapmıştım.

Arkdaşlar ilk degil diyor ama iflisin ilk halleri ile simdiki halleri arasındaki farkları çok yani ilk oluyor.

Ben eski yeteneklerini bilmiyorum . Çünkü 49 zamanında başladım oyuna (Enes)..Şuan 1 büyü 1 şifa ile en kolay kesim oluyor ama tek şifa daha hiç görmedim .Teşekkürler.
Bu kadar çok abartma ;) ifliss o kadar çok zor bir boss değil :D Şansın yaver gidip Fareler gibi ölün dedikten sonra lanetleme vuruşunu 15 sn sonra atarsa çok rahat bir kesim :)
Resim
Kullanıcı avatarı
ARZLODOS
Sivri Ada Kaşifi
Sivri Ada Kaşifi
Sunucu: Teşkilat

Mesaj gönderen ARZLODOS »

BunudaBanlayin yazdı:
LinkiNParkK yazdı:
ARZLODOS yazdı:İflisin yeni yetenkleri eklendikten sonraki ilk kesim bence tebirkler ilk zamanlarda bende şifa ile kesmiştim sonra kesemedim bir zamanalrda bir şifa bir savaşcı ile çok kişinin görevini hayrına yapmıştım.

Arkdaşlar ilk degil diyor ama iflisin ilk halleri ile simdiki halleri arasındaki farkları çok yani ilk oluyor.

Ben eski yeteneklerini bilmiyorum . Çünkü 49 zamanında başladım oyuna (Enes)..Şuan 1 büyü 1 şifa ile en kolay kesim oluyor ama tek şifa daha hiç görmedim .Teşekkürler.
Bu kadar çok abartma ;) ifliss o kadar çok zor bir boss değil :D Şansın yaver gidip Fareler gibi ölün dedikten sonra lanetleme vuruşunu 15 sn sonra atarsa çok rahat bir kesim :)
Görende başımızıa iflisci kesildiler zannedecekler kesen biraz tecrube isteyen bir iş her onune gelen şifa ile kesemez anca sornadan kulaktan dolma bilgilerle atar yapanlar çoktur burda şansı yaver giderse keslir demiş.

Kadim hidrayı 1 kişi kesti desem inanmazlar 2 kişi kesti desem inanırlar. Hadi simdi kes desem yemezler.
Daha önceden 2 kişi kesmiştin derler git yiyorsa simdi kes dirençleride azaltılmış durumda kesemezler.

Cevriye sultan tek keslirken simdi tek kesemiyorsun. Şifa ile keseblirisn denemedim büyü ilede kesliyordun zamanında

Suan bile 4 büyü cevriyeye vurmadan bile keseblir tesla ile. Teknik tecrube birikimi lazım.

Ayrıca 4 ayı ilede iflis keslir hatta fareler ölsün bile diyemez bir yerlere yazabilirsiniz.(püf noktaları bilenler için)
A R Z L O D O S
Kullanıcı avatarı
mobilsorun
Hızlı Koşan
Hızlı Koşan
Lonca: Yalnızlık Paylaşılmaz

Mesaj gönderen mobilsorun »

Tebrikler :)
Bir ay doğar ilk ak$amdan geceden ..
Resim
Yolun ardına bakmadık yorulmadık ..
Kullanıcı avatarı
Tertip
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi
Sunucu: Kuklacı
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Tek Yumruk

Mesaj gönderen Tertip »

Eline sağlık fakat görüntüyü hızlandırsaydın keşke.. 30 dk kim izlemişse özetlesin :)
Resim
fermanmemo
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı
Lonca: KaRDeŞ

Mesaj gönderen fermanmemo »

Enesin tebrik ederim ilk olsun olmasın önemli değil önemli olan böyle ilginç şeyleri başarmak. Ve sen bunu zaten denediğin şeylerle gösteriyorsun :)

FeRMaN

“Genel Etkileşim” sayfasına dön