savasarak 2 yıldız kahveye kadar kastım ama baya uzun surdu sonra bunla ugrasamam diyip 2 yıldız mavi ye kadar karizma aldım sonra para bitti bıraktımCLeanFamiLyGirL yazdı:En zevklisi savaşarak kasmak, ne gerek var bunlara.![]()
En iyi kp kasılıcak sunucu hangisi beyler
Re: En iyi kp kasılıcak sunucu hangisi beyler
auril & DoubleLift
-
- İskele Babası
al kekem kastım bitti bilePHxUFUQ yazdı:elleme denesinAuril yazdı:benim bi tanıdığım kendisi internet cafe sahibi geceleri 50 60 kisiyi cafeye toplar aynı anda gir çık yaptırırdı adam 1 ay da zor kastı sen deneme bile benceen fazla 1m kasar sonra pes eder

Bizde yedikMaReSaLReYiZ yazdı:al kekem kastım bitti bilePHxUFUQ yazdı:elleme denesinAuril yazdı:benim bi tanıdığım kendisi internet cafe sahibi geceleri 50 60 kisiyi cafeye toplar aynı anda gir çık yaptırırdı adam 1 ay da zor kastı sen deneme bile benceen fazla 1m kasar sonra pes eder
A R Z L O D O S
- Respected
- Mebrure'nin Adamı
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Arzın Çocukları
Resimde görünen karakter, Yusuf isimli bir arkadaşa aittir.(Satmadıysa eğer.. Hala onda veya bir başkasında bilemem.) Sen çok yanlış yere kasmışsın.

-
- İskele Babası
Respected yazdı:Resimde görünen karakter, Yusuf isimli bir arkadaşa aittir.(Satmadıysa eğer.. Hala onda veya bir başkasında bilemem.) Sen çok yanlış yere kasmışsın.![]()