Tılsımlar-Ayrıntılı açıklama
- DEWELOPER
- İri Fare Avcısı
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: DuMaN
Re: Tılsımlar-Ayrıntılı açıklama
Eline sağlık iyi bir çalışma olmuş . . .
lDuMaNlDeWeLoPeR
lATAMlSENÇOKYAŞA
DuMaNLaNıYoRuZ
LoSTxDEWELOPERx
Paranvarsaneraht
İnsanın en kolay kandırdığı şey kendisidir...
lATAMlSENÇOKYAŞA
DuMaNLaNıYoRuZ
LoSTxDEWELOPERx
Paranvarsaneraht
İnsanın en kolay kandırdığı şey kendisidir...
Teşekkürler yorumlarınız için.
- IIxSaDoSaDoxII
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Lodos
- Lonca: Cihan I Hükümdar.
[/color]triyoo yazdı: İyileştirme yeteneğini %50 oranında kullanılmasını sağlar.6000 iyileştirirken 3000 iyileştirirsiniz.
Gazap İyileştirme yeteneğinin %50 oranında kullanılmasını sağlar.
Bu Tılsımda Bastığın Canımı Yarıya Düşürüyor , Yoksa Üstüne Giydiğim İyileştirme Efsunlarının Hasarınımı Yarıya Düşürüyor :?:
Bastığın canı düşürüyor olması lazım mantıklı olan da bu.IIxSaDoSaDoxII yazdı:[/color]triyoo yazdı: İyileştirme yeteneğini %50 oranında kullanılmasını sağlar.6000 iyileştirirken 3000 iyileştirirsiniz.
Gazap İyileştirme yeteneğinin %50 oranında kullanılmasını sağlar.
Bu Tılsımda Bastığın Canımı Yarıya Düşürüyor , Yoksa Üstüne Giydiğim İyileştirme Efsunlarının Hasarınımı Yarıya Düşürüyor :?:
Kesin bilgiyi üreten arkadaşlara sorabilirsin.
- PHxUFUQ
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Teşkilat
- Lonca: Şehitler Ölmez
triyoo yazdı:Teşekkürler daha çok o yüzden açtım zaten konuyu adamı GM yaptılar başımızaf0f0f0 yazdı:2 hafta önceye kadar Defans 2(III) ile ortalığın anasını ağlatan adam için hile kullanıyor diye feryat figan ediyordu millet. O kadar insanı acemi diye nitelendirmek yanlış bence. Gözden kaçmış başka tılsımlar da olabilir, incelemekte fayda var.batugun yazdı:Daha çok bayağı acemi kişilere hitab ediyor eline sağlık.![]()
Eline sağlık bu arada.
Bir kaç konuda da gördüm şu tılsım ne işe yarıyor falan filan gibi veya tılsımı yanlış bilen arkadaşlar da kişileri yanlış yönlendiriyorlardı.
Kendi adıma.. '' lanet olası bis zenci neden açtın bu konuyu asıl zevk onların ne oldugunu bulmaktaydı.''
Teşkilat:
KeLoĞLaN
Konuşmasını Biliyorsan Konuşta İbret Alsınlar,
Konuşmasını Bilmiyorsan Susta Adam Sansınlar..
Konuşmasını Bilmiyorsan Susta Adam Sansınlar..
Oyuncular için yarayışlı olacaktırPHxUFUQ yazdı:triyoo yazdı:Teşekkürler daha çok o yüzden açtım zaten konuyu adamı GM yaptılar başımızaf0f0f0 yazdı:2 hafta önceye kadar Defans 2(III) ile ortalığın anasını ağlatan adam için hile kullanıyor diye feryat figan ediyordu millet. O kadar insanı acemi diye nitelendirmek yanlış bence. Gözden kaçmış başka tılsımlar da olabilir, incelemekte fayda var.batugun yazdı:Daha çok bayağı acemi kişilere hitab ediyor eline sağlık.![]()
Eline sağlık bu arada.
Bir kaç konuda da gördüm şu tılsım ne işe yarıyor falan filan gibi veya tılsımı yanlış bilen arkadaşlar da kişileri yanlış yönlendiriyorlardı.
Açtığın Konu için Oyuncular Adına Teşekkürlerimi sunarım...
Kendi adıma.. '' lanet olası bis zenci neden açtın bu konuyu asıl zevk onların ne oldugunu bulmaktaydı.''
Teşkilat:
KeLoĞLaN
Bir tılsımı yanlış anlayıp o kadar emekle ürettikten sonra işine yaramadığını görmek hayak kırıklığı yaratabilir
- LinkiNParkK
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Lonca: Saygı Or Sevgi
Hepsini okumadım ama sanırım hepsi doğru (hani gözünüzden kaçmış olabilir manasında) .Hesaplamakta zorluk çekenler için çok faydalı olacağına inanıyorum , güzel bir çalışma tebrik ederim 
- Ferruh
- Sahaf Yardımcısı
- Lonca: Kara Deniz Yıldızları
Sert Vuruş 2 (I) elimde bir veri var açıklayayım ful+ful savaşçıyla normal hasar birleşmesinde 11.500 vurdum zihin tutunca büyücüye 22 bin vurdum sadece I.seviye ile bu III.seviye ile zihin tutduğunda bozana kadar yetenek vurursanız savaşçıya bile tek atabilirsiniz demek oluyor saygılar...
Ferruh [49]
IIFERRUHII [49]
Xxxferruhxxx [49]
Aehmirnes [49]
Ve bir çok karekter...
IIFERRUHII [49]
Xxxferruhxxx [49]
Aehmirnes [49]
Ve bir çok karekter...
- Refresh
- Labirent Rehberi
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Guardians Of İstanbul
Dediğinde hata var birleşmiştir başkasının vurduğu ile yoksa 22 bin vurma ihtimalin yok veya zırhı eksilerdedir.Ferruh yazdı:Sert Vuruş 2 (I) elimde bir veri var açıklayayım ful+ful savaşçıyla normal hasar birleşmesinde 11.500 vurdum zihin tutunca büyücüye 22 bin vurdum sadece I.seviye ile bu III.seviye ile zihin tutduğunda bozana kadar yetenek vurursanız savaşçıya bile tek atabilirsiniz demek oluyor saygılar...
Kıyametin göbeğinde, İstanbul'da ya Kıyametin Efendisi olursun ya kölesi!
GuardianS of İstanbuL
- Ferruh
- Sahaf Yardımcısı
- Lonca: Kara Deniz Yıldızları
Hasar birleşiminde 11.500 vurabilirsin büyücüye normal bir hasar bu zihin tuttuğu zaman ekstra hasarla birleşip tılsımında etkisiyle 22 bin vurmamda normal bence çünkü bireysel karşılaşmaydı örsüde vardı ... :idea:Refresh yazdı:Dediğinde hata var birleşmiştir başkasının vurduğu ile yoksa 22 bin vurma ihtimalin yok veya zırhı eksilerdedir.Ferruh yazdı:Sert Vuruş 2 (I) elimde bir veri var açıklayayım ful+ful savaşçıyla normal hasar birleşmesinde 11.500 vurdum zihin tutunca büyücüye 22 bin vurdum sadece I.seviye ile bu III.seviye ile zihin tutduğunda bozana kadar yetenek vurursanız savaşçıya bile tek atabilirsiniz demek oluyor saygılar...
Ferruh [49]
IIFERRUHII [49]
Xxxferruhxxx [49]
Aehmirnes [49]
Ve bir çok karekter...
IIFERRUHII [49]
Xxxferruhxxx [49]
Aehmirnes [49]
Ve bir çok karekter...