Tılsım halKı rresmen Çöktü gencler Oyun OYun Nereye Kadar az foruma Gecın canlılık kazansın Muhabbet edelım Sohbet edelım..
Cıdden BAzı arkadaslar Gb Gb kafayı yedı BAzıları Tılsım ıcın gecesını Gunduz edıyor..
Eskıden ne guzeldı Alısverıs ıcın foruma yazı yazarlardı genel Sohbet olsun Tılsım Sunucusu forumu olsun Sohbet veya Kavga olurdu Onları özledık olum.
Cıdden gencler bakın Sohbet muhabbet ortam Kurmadan Bu oyunların zevkı olmaz..
Oyunda benım Amacımı Bılen bılır Savas ve Sohbet... kOlay kolay benı maden cekerken veya car kasarken Goremezsınız ..
Pekı ustumu NAsıl Dızdın Samed dersenız Ortamı kur 2 3 Gb gır yeter abı :=)
uzun Lafın Kısası gencler TIlsım Buyuk ve Koklu bır sunucu Lutfen FOrumumuza Sahıp cıkalım Dıger eö teskılata baksanıza Sabah Aksam Adamlar forumdalar ve cok kalabalık sunucuları var sohbet oldugu ıcın herkez oraya kacıyor Bızım Tılsımdakıler nerde Gb deleer Tılsım uretecekler Sankı Oyun Zevklı oluyor oyle qq..
Bunları yazmamın Amacı Forumu az canlı tutmak Eglenmek Burda onumuzde 1 2 ayımız var gencler Hadı eglenelım az... +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ :arrow: :arrow: :arrow:
Samed isteğin gerçekleşti cnm çok kısa zaman içinde forum hareketlenecek çekirdek cipslerinizi hazır bulundurun
belkide uzun bir süre forum trafiği yoğun olabilir:D
Şİmdik şöyle Oluyor gencler BAna destek cıkan El kol Bcak Olan kardeslerıme Cok teskkur edıyorum..
Benım Amacım Bellı Sohbet laklak MUhabbet ...
Oyunda cogu kısının Amacıda bellı car calmak Hıle bulmak Grub bolgesı atmak para kasmak maden cekmek..
,
Kısıden kısıye degısen degısık fantesı sekıllerı Bunlarla Sınırlı deıl tabıkınede herkezın Degısık taktıgını var...
İKVRADIO Sunuldu BEDEVA Bune qq Zaman kaybı İŞsiz dedıler paralı Olsa BUne qq paralı radıo mu olur dıyeceklerDi emınım
Radıo Acılmanın Sebebı Sohbet ti Herkez para derdındeydı ...
OYuna gecıyorum Kıcımı yırtıyorum Klana Savasmayacak varsa cıksın arkadasım dıye Adam bana özelımden Sövuyor abı o deıl kendı kendılerını kesıyorlar..
Eskıden 2009 2010 Yılında Ne Guzeldı Foruma Gıremezdık yogunluktan Kasardı Sımdı Actıgım Konu 1sene Sabıt yerınde kalıyor Bu demek oLuyorkı OYUNCU AZALMIS:: Bu demek OLUYOR kı IKV Yönetımı Calısmıyor...
, Azdaaha Toparlanması yenılıklerden Önce Bız nerde hata yaptık demelerı gerek...
Bunun ıcın Sızlerde Destek cıkarsanız Arkadaslar OYUN CANLANMASA BILE forum Ayakta Kalabılır..
VE Daha cok Zevklı olacaktır hem Kısı Insan tanımakta hemde sosyal amaclı..
BUraya yorum yazan Ablamız ve Ayhılal tskkur edıyorum ...
Emo acı tecrübeler insanı bilinçlendiriyor ve olgunlaştırıyor sanırım birileri bazı özel durumlarda davranışlarını frenlemeyi düşe kalkada olsa öğreniyor.sabır zorlamak en sevdiğim taktiktir.insan öfkesinde kişiliğini tüm çıplaklığıyla sergiler ve öfkesiyle beklenen hatayı yapar o hata oldumu geriye karşısındakine son darbeyi vurmak kalır .ben o darbeyi vurmak için bekliyorum kısmet kimeyse artık
dafnehazal35 yazdı:Emo acı tecrübeler insanı bilinçlendiriyor ve olgunlaştırıyor sanırım birileri bazı özel durumlarda davranışlarını frenlemeyi düşe kalkada olsa öğreniyor.sabır zorlamak en sevdiğim taktiktir.insan öfkesinde kişiliğini tüm çıplaklığıyla sergiler ve öfkesiyle beklenen hatayı yapar o hata oldumu geriye karşısındakine son darbeyi vurmak kalır .ben o darbeyi vurmak için bekliyorum kısmet kimeyse artık
samedsedir06 yazdı: Şİmdik şöyle Oluyor gencler BAna destek cıkan El kol Bcak Olan kardeslerıme Cok teskkur edıyorum..
Benım Amacım Bellı Sohbet laklak MUhabbet ...
Oyunda cogu kısının Amacıda bellı car calmak Hıle bulmak Grub bolgesı atmak para kasmak maden cekmek..
,
Kısıden kısıye degısen degısık fantesı sekıllerı Bunlarla Sınırlı deıl tabıkınede herkezın Degısık taktıgını var...
İKVRADIO Sunuldu BEDEVA Bune qq Zaman kaybı İŞsiz dedıler paralı Olsa BUne qq paralı radıo mu olur dıyeceklerDi emınım
Radıo Acılmanın Sebebı Sohbet ti Herkez para derdındeydı ...
OYuna gecıyorum Kıcımı yırtıyorum Klana Savasmayacak varsa cıksın arkadasım dıye Adam bana özelımden Sövuyor abı o deıl kendı kendılerını kesıyorlar..
Eskıden 2009 2010 Yılında Ne Guzeldı Foruma Gıremezdık yogunluktan Kasardı Sımdı Actıgım Konu 1sene Sabıt yerınde kalıyor Bu demek oLuyorkı OYUNCU AZALMIS:: Bu demek OLUYOR kı IKV Yönetımı Calısmıyor...
, Azdaaha Toparlanması yenılıklerden Önce Bız nerde hata yaptık demelerı gerek...
Bunun ıcın Sızlerde Destek cıkarsanız Arkadaslar OYUN CANLANMASA BILE forum Ayakta Kalabılır..
VE Daha cok Zevklı olacaktır hem Kısı Insan tanımakta hemde sosyal amaclı..
BUraya yorum yazan Ablamız ve Ayhılal tskkur edıyorum ...
Evet oyuncular gerçekten azaldı bu yüzden eskilerde hep anılıyor özleniyor şahsen ben eski kişileri özlemiyorum eski ortamı özlüyorum arz lodos kavgası arasında gecenin ilerleyen saatlerinde düşük levellilere görevde yardım eden arz lodosları arıyorum malesef şimdi o günlerden eser kalmamış
item hırsı ve üstün olma çabası oyundaki dostluğu bitirmiş.
samedsedir06 yazdı:Eskıden 2009 2010 Yılında Ne Guzeldı Foruma Gıremezdık yogunluktan Kasardı Sımdı Actıgım Konu 1sene Sabıt yerınde kalıyor Bu demek oLuyorkı OYUNCU AZALMIS:: Bu demek OLUYOR kı IKV Yönetımı Calısmıyor...
Yönetimin oyunda çalışmadığıda doğru ama bunu gören bir tek bizleriz sunucuya girip selam verip 2 3 dk kalmakla çalışılıyorsa sözüm yok ben bu düşünce zihniyetine karşıyım 2 3 dk oyuna girmekle yada etkinlik yapmakla yönetim yeterince öz veride bulunup emek harcıyor denemez,ayrıca oyun bu kadar gözden düşerken bazı yöneticilerin hayat şartları ve kariyer hesaplarına düşmeleri ikv nin gelecek vadetmediğini göstermez mi bu ince hesap ayrıntılarına düşen biri sırf gönülden olduğu için mi hala aynı görevine devam ediyor ikv nin çöküşünün resmini açıkça ortaya koyan birine gereken şekilde tepki vereceklerine arkadaş ve emek sempatizanlığı yapıp hataya ortak olunmasıda ayrı bir vahamet yaratmaktadır .içler acısı bir durum ne yazık ki.
Herkes hatalarından ders alır cnm fakat rütbe ve üstünlük sahibi olduğunu düşünenler hata yapsalarda kibir ve çok bilmişlik yüzünden o hatalarını asla göremezler ne zaman ki hataları işleri çıkmaza sokup kendilerini iyice sararsa ve elindeki yetkiler üstünlükler alınırsa o zaman belki hatasını anlar ama genelde ben haksızlığa uğradım diyerek içindeki acıyı hafifletmeye çalışır.
Yönetiminde sergilediği tavır bu ,
Biz çabalıyoruz çalışıyoruz görmüyorsanız nankörsünüz der geçer gözle görülen bir çaba olmasada hele ki bu forumda son yazıyı yazıp kapa çeneni der gibi konu kilitlenirse ardından söylemek istediklerin düğümlenir boğazında.Üstelik senin derdini anlatmaya gösterdiğin çaba kadar bir emek harcanmamıştır onlar tarafından harcansa bu oyun bu halde olmaz bu yazılar yazılmazdı.
Biz nerede hata yaptık demelerine gerek yok.Biz bir daha hata yapmamalıyız demeleri yeterlidir.
saygılar
Evet Dafne hanım Cok Dogru Demıssın ii hoş demıssın Ama Bunları Tınlayan Yok Forummu Amannn Salla forum rutbesı yaparız canlılık kazanr Oyunmu Aman salla lagı duzeltmek ıcın Oyunda yenılenme Duzenlenme yapıldı ..
Etkınlıkmı Gel yönetıcıyı Bul Al ejderha ıksırını qq ben yönetıcıyı bulayımoo bna deıl ben ona vereyım Ejderhayı adamlar Küfür eder gıbı resmen...
yanı Anlaatacagım SIz sız OLUN Kımsenın KUKLASI OLMAYIN 1 kez Bu duruma Dusen lapp Oturur kalır..
Oyunda kalıte 0 Ilgı 1 Etkınlık 0.1 Yönetıcı ve Oyuncu İlişkisi -1 para pul kazanma 10 Baska Bısey dıyemem hayat Sartları Sız Sız OLUN KUKLA OLMAYIn acık ve net Sözlu olun ...