Mevlana asam nereye gitti ve destek ne alemde
Mevlana asam nereye gitti ve destek ne alemde
Bundan yaklaşık 1 hafta - 5 gün önce mev asam parlatılmış şekilde hesabımdan kayboldu. kim yaptı kim etti veya oyun hatası yüzünden mi oldu bilmiyorum fakat eşya iade başvurularıma destekten hiç bir cevap gelmiyor. Akçe hareket ve kayıtlarında her şeyin açık açık yapıldığı ortada harcanmasından parlatılmasına kadar herşey
Re: Mevlana asam nereye gitti ve destek ne alemde
Durduk yere gitmesi çok zor satılmış veya silinmiş olabilirmi durum buysa sürekli olarak desteğe ticket atın eşya ieadesi eğer dediğniz gibi olduysa mutlaka geri veirlecektir rahat olun.
Johan (29) [2007-2008] Eskiteam (49) [2008-2010] Qralşifacı (49) [2009-2016] ] Batuqqan (49) [2013-2016]
Elveda İkv
Elveda İkv
Merhaba,
Karakterinizde bulunan eşyanızla ilgili buradan, Eşya İade Başvurusu bildirim tipi üzerinden başvuru göndermenizi rica edeceğim. Karakterinizin envanter kontrolü ve silindiğine dair kayıtlarda arama yapıldıktan sonra tarafınıza durumla ilgili cevap verilecek; eşyanız silindiyse de iade zamanı geri alabileceksiniz.
Bilginize sunarım.
Karakterinizde bulunan eşyanızla ilgili buradan, Eşya İade Başvurusu bildirim tipi üzerinden başvuru göndermenizi rica edeceğim. Karakterinizin envanter kontrolü ve silindiğine dair kayıtlarda arama yapıldıktan sonra tarafınıza durumla ilgili cevap verilecek; eşyanız silindiyse de iade zamanı geri alabileceksiniz.
Bilginize sunarım.
Şükür bugün bir dönüş yapıldı ve istenen bilgileri yolladım ve hemen tekrar cevap geldi verdiğim bilgiler doğrulanmış tekrar alıyorum asamı