Mevlana asam nereye gitti ve destek ne alemde

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
mmakmeden
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu
Sunucu: Eminönü
Klan: Lodos

Mevlana asam nereye gitti ve destek ne alemde

Mesaj gönderen mmakmeden »

Bundan yaklaşık 1 hafta - 5 gün önce mev asam parlatılmış şekilde hesabımdan kayboldu. kim yaptı kim etti veya oyun hatası yüzünden mi oldu bilmiyorum fakat eşya iade başvurularıma destekten hiç bir cevap gelmiyor. Akçe hareket ve kayıtlarında her şeyin açık açık yapıldığı ortada harcanmasından parlatılmasına kadar herşey
Kullanıcı avatarı
batugun
Cin Avcısı
Cin Avcısı

Re: Mevlana asam nereye gitti ve destek ne alemde

Mesaj gönderen batugun »

Durduk yere gitmesi çok zor satılmış veya silinmiş olabilirmi durum buysa sürekli olarak desteğe ticket atın eşya ieadesi eğer dediğniz gibi olduysa mutlaka geri veirlecektir rahat olun.
Johan (29) [2007-2008] Eskiteam (49) [2008-2010] Qralşifacı (49) [2009-2016] ] Batuqqan (49) [2013-2016]

Elveda İkv
Lahkesis
Yalnız Adam'ın Dostu
Yalnız Adam'ın Dostu

Mesaj gönderen Lahkesis »

Merhaba,

Karakterinizde bulunan eşyanızla ilgili buradan, Eşya İade Başvurusu bildirim tipi üzerinden başvuru göndermenizi rica edeceğim. Karakterinizin envanter kontrolü ve silindiğine dair kayıtlarda arama yapıldıktan sonra tarafınıza durumla ilgili cevap verilecek; eşyanız silindiyse de iade zamanı geri alabileceksiniz.

Bilginize sunarım.
mmakmeden
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu
Sunucu: Eminönü
Klan: Lodos

Mesaj gönderen mmakmeden »

Şükür bugün bir dönüş yapıldı ve istenen bilgileri yolladım ve hemen tekrar cevap geldi verdiğim bilgiler doğrulanmış tekrar alıyorum asamı

“Genel Etkileşim” sayfasına dön