İTİRAZ EDİYORUM...
Mani yazın dediler Düz yazı yazanları ilk 3 e yerleştirdiler. Bu kadarı olamaz. Nerede doğruluk nerede hak hukuk. Kazananlar zaten belliymiş. E bize deseydinizde o kadar emek vermeseydik o kadar sonuçları beklemeseydik.
1 hafta önce de GM nin tekine sordum. Dedim ki " Yarışma sonuçlarında bi hile hurda, bi fesatlık olmaz dimi" verdiği cevap şu bizde öyle şeyler olmaz. Gördük hiç hile olur mu sizde. Hiç yanlış olur mu ?
Adam sırf sıralama tutsun diye " SÖYLİYİM " diye bir kelime yazmış türkçeyle alakasız. Bu adamı ikinci yapmışlar. Böyle anlayışın yok olması dileğiyle.
Maksat şaheser silah değil, maksat tılsımda değil veya 1000 akçe veya 10 tane iksir. Maksat yapılan yolsuzluğun önüne geçmek maksat yandaş bir yönetim anlayışını düşüncelerden silmek.
Yaşasın Ahlaksızlık, Yaşasın Yandaşlık, Yaşasın Sahtekarlık nidalarına karşı #DirenİKVhalkı
Biliyorum, kopyala yapıştır yöntemi ile vereceğiniz cevaplar belli. Resim yarışmasıda aynı şekilde sonuçlanmıştı. Ne cehverler vardı orada. Ancak topun üzerine biri cin oturtmuş onu gittiniz birinci yaptınız helal olsun sizlere.
Yazık ki emek harcıyoruz. Yazık ki emeğin yanında para ve zaman harcıyoruz.
Evet şimdi kopyala yapıştır yapabilirsiniz
Mani Yarışmasına İTİRAZ EDİYORUM
- Alcatraz24
- Şarapçı'nın Sırdaşı

- Sunucu: Tılsım
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: ^^Bloody Touch^^
Mani Yarışmasına İTİRAZ EDİYORUM
" ^^Bloody Touch^^ "
Kanlı Dokunuş
ıIRamazaNIı
ıIKaaNIı
Alcatraztr
Gördüğün hiçbir şeyden korkmazsın bu doğru, ama heybetini gizli tut, yürüyüşün ölümü korkutuyor !!
Kanlı Dokunuş
ıIRamazaNIı
ıIKaaNIı
Alcatraztr
Gördüğün hiçbir şeyden korkmazsın bu doğru, ama heybetini gizli tut, yürüyüşün ölümü korkutuyor !!
- mobilsorun
- Hızlı Koşan

- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Lodos
- Lonca: Yalnızlık Paylaşılmaz
Re: Mani Yarışmasına İTİRAZ EDİYORUM
Gerekli açıklamalar yapılacak mı ?
Bir ay doğar ilk ak$amdan geceden ..

Yolun ardına bakmadık yorulmadık ..

- Alcatraz24
- Şarapçı'nın Sırdaşı

Sence mümkün mü ? Yapılacak açıklamayı ben söylim. Bunun yeri burası değil sıkıntısı olan desteğe başvursun. Başvurduğumuzda olacak da belli. Konuyu takibe alıyoruz ya da böyle birşey mümkün değildir karalayıcı mesajlar göndermeyin. Geçmişte de böyleydi gelecekte de böyle olacakmobilsorun yazdı:Gerekli açıklamalar yapılacak mı ?
" ^^Bloody Touch^^ "
Kanlı Dokunuş
ıIRamazaNIı
ıIKaaNIı
Alcatraztr
Kanlı Dokunuş
ıIRamazaNIı
ıIKaaNIı
Alcatraztr
- Alcatraz24
- Şarapçı'nın Sırdaşı

Adam en sevdiğiniz forum yetkilisi diye konu açıyor 2 forum yetkilisi 1 GM katkı sağlıyor gırgır şamata geçiyor. Biz haksızlık yapıldığını iddia ediyoruz ufak bi açıklama bekliyoruz kimsenin ilgilendiği yok. Yaşasın Adalet Anlayışınız !!!
" ^^Bloody Touch^^ "
Kanlı Dokunuş
ıIRamazaNIı
ıIKaaNIı
Alcatraztr
Kanlı Dokunuş
ıIRamazaNIı
ıIKaaNIı
Alcatraztr
- mobilsorun
- Hızlı Koşan

- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Lodos
- Lonca: Yalnızlık Paylaşılmaz
Gerekli açıklama konu altından verildi bir bak istersen :SAlcatraz24 yazdı:Adam en sevdiğiniz forum yetkilisi diye konu açıyor 2 forum yetkilisi 1 GM katkı sağlıyor gırgır şamata geçiyor. Biz haksızlık yapıldığını iddia ediyoruz ufak bi açıklama bekliyoruz kimsenin ilgilendiği yok. Yaşasın Adalet Anlayışınız !!!
Bir ay doğar ilk ak$amdan geceden ..

Selam arkadaşlar,
Toplam 140 mani hece ölçüsüne uygun olmadıkları için elendikten sonra 7 li hece ölçüsüne uyan kalan mani sayısı 14 tür. Toplamda 154 mani incelenmiştir.Dolayısı ile bu 14 mani içerisinde en değerlendirilebilir olan maniler derecelendirilmiştir.
İyi eğlenceler!
Toplam 140 mani hece ölçüsüne uygun olmadıkları için elendikten sonra 7 li hece ölçüsüne uyan kalan mani sayısı 14 tür. Toplamda 154 mani incelenmiştir.Dolayısı ile bu 14 mani içerisinde en değerlendirilebilir olan maniler derecelendirilmiştir.
İyi eğlenceler!