Keşke oyun sıfırlansaydı.
- Bleyd
- Cin Avcısı
- Sunucu: Meran
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Vuslatt
Re: Keşke oyun sıfırlansaydı.
siz anca gider onlne olmayan oyun veya parasız oyun varsa ona takılın burda zaman harcamayın boşa oyun geri gelirse emin ol başda şuan oynayanalr bırakır...ozaman sen gezersiz alman ok ucu baltayla fare kesersn anca...
- Bleyd
- Cin Avcısı
yukarda yazdığımı oku istersen para kas ve bas üret çembere giremiyosan üret ben meranda bi lonca biliyorum full üretimle çar dizdiler sorabilirsin çalışanlar loncası full üretimle kıyamet asa zıhlı çarlar çeket pantolon var ayrıca full bıçak dizdi adam parlattı bıçagı şuan herkesi kesiyo yapmak istediğin adam kesmekse sor onlara bak nasıl keyif alıyolar üretimle savaşçı full bıçak dizdiler. sen orda bilgisayarın başında oyuna böle bakıp durma katıl bence bu arada şahsi isim vererek birine dalaşma o 3adam diye adımızı verme ben genel konuşuyorum herzaman isim vermiyorum
- Dreamteamxykurt
- İri Fare Avcısı
adam haklı beyler o kadar meraklıysanız size bi sunucu açılsın 39 lvle kadar birbirinizi yiyin durun orda
kesin birbirinizi
<< Kurşunlarınız var, ancak silahlarınız boşaldığında ölmüş olmamı ümit edin. Şayet ayakta kalırsam silahlarınızı dolduramadan ölmüş olursunuz. >>
- PROF
- Mezarlık Bekçisi
- Sunucu: Teşkilat
Bleyd yazdı:siz anca gider onlne olmayan oyun veya parasız oyun varsa ona takılın burda zaman harcamayın boşa oyun geri gelirse emin ol başda şuan oynayanalr bırakır...ozaman sen gezersiz alman ok ucu baltayla fare kesersn anca...
3 mesaj arka arkaya kime attın arada mesaj vardı da silindi mi bilmiyorum da ben yine cevap vereyim. ben hiçbişeyden şikayetçi değilim. farklı oyunlarla(online) vakit geçiriyorum olmasa oyun da oynamam çok büyük bir eksiklik değil. ben sunucumdaki bütün ortamını kaybetmiş bir insanım 1kişi bile yok şu anda oynayan. olsa da zaten şu aşamada 1 kişiyle bişey yapılamıyor. bikaç kişi var ben de onların yazdıklarını okudum mantıklı geldi. ben oyun geri gitsin demiyorum. nostalji yapılabilir. bi nostalji sunucusu açılabilir. karakter puanlarını bizim dağıttığımız yel+meteorun en kral item olduğu bakır madeninde 8 kişinin sıra beklediği bi sunucu yine olmaz ama hiç değilse o zamanlardan zevk alan insanların tek sunucuda toplanmasını sağlayabilir. benim şu an oynayan oyuncularla fazla ortak yanım yok. benim tek amacım goygoy
biz de onu diyoruzDreamteamxykurt yazdı:adam haklı beyler o kadar meraklıysanız size bi sunucu açılsın 39 lvle kadar birbirinizi yiyin durun ordakesin birbirinizi
40 50 tane charım var sunucuda em6 em7 yapacak adam ara ki bulasın
bir varmış bir yokmuşum
- Bleyd
- Cin Avcısı
bencede çok haklısın kardeşim açılsın 39lvl bi sunucu oynasın kim oynuyosa gelip 49lara laf sölemesinler 39 sunucusu kaç kişi olacak görelim 10 kişiyi geççekmi...Dreamteamxykurt yazdı:adam haklı beyler o kadar meraklıysanız size bi sunucu açılsın 39 lvle kadar birbirinizi yiyin durun ordakesin birbirinizi
- MeLankoLkBanyemS
- Demirci Çırağı
- Sunucu: Kuklacı
Oyuna verdiğin emeklerin , paraların boşa gitmesini istiyorsan sıfırlansın.
Selamlar,
"...Ve hiç birşey eskisi gibi kalmayacaktır, hiç bir insan eskisi gibi olmayacaktır. Yeni dönemler, dünyanın değişmesine neden olacaktır..."
Ne güzel yazmış kitapta!
Aslında bu nazih satırlar konuya en güzel değinen yorum olması gerekiyor fakat sizin anladığınız dilden anlatmak isterim. Yorumu dikkatlice okumanızı rica ederim.
39 seviye dönemi; İKV Dünyasının en çok beğenilen ve sevilen dönemi olduğunu hepimiz biliyor, hepimiz kabul ediyoruz. Ve şu bilinsin ki bu zamana kadar gelen her yenilik, hiç bir zaman değişiklik görmedi veya geri alınmadı. Aksine onada +ek yenilik koyularak Akçe dönemini başlattılar.
Siz hiç YerAltı ne demek bilir misiniz?
Peki YerAltı çalışanları? (adamları)
Veya, Çember Darbesi?
YerAltı
Aslında içinde bir çok oyunu barındıran ve ileride nakitleri bir arada toplayacak kavram demektir. Aslında bu sadece bir oyun geliştirilmesidir. İleride yok olacak olan paraları hepinizin fark edeceğini mesajını vermekte.
YerAltı Adamları
Konu basit! Hikayeler sıralanır, koltuklar değişir, yeni değişimler başlar, elektirik faturası gibi Faiz'e KDV derler! Halkı basın ve medya ile kendilerine bağlarlar, halka verdikleri 3 kuruş karşılığında 5 kuruş alırlar. Bu konunun daha bir parçası. Kısa ve öz olarak anlatıldı..
Çember Darbesi
Mekan kuruldu (YerAltı), koltuklar değiştirikdi(Yeni yöneticiler), fikir ve görüşler değiştirildi, esaslık ve iddalar ortaya konuldu. Sıra konunun asıl içeriğine.. Ve halk bir gece kukla gibi oynatılan Gaffar isimli NPG ile gözleri boyatıldıktan sonra ansızın çember içerisinde kalırcasına darbe yedi!
Hadi şimdi uyuyun! iyi geceler!
"...Ve hiç birşey eskisi gibi kalmayacaktır, hiç bir insan eskisi gibi olmayacaktır. Yeni dönemler, dünyanın değişmesine neden olacaktır..."
Ne güzel yazmış kitapta!
Aslında bu nazih satırlar konuya en güzel değinen yorum olması gerekiyor fakat sizin anladığınız dilden anlatmak isterim. Yorumu dikkatlice okumanızı rica ederim.
39 seviye dönemi; İKV Dünyasının en çok beğenilen ve sevilen dönemi olduğunu hepimiz biliyor, hepimiz kabul ediyoruz. Ve şu bilinsin ki bu zamana kadar gelen her yenilik, hiç bir zaman değişiklik görmedi veya geri alınmadı. Aksine onada +ek yenilik koyularak Akçe dönemini başlattılar.
Veya, Çember Darbesi?
YerAltı
Aslında içinde bir çok oyunu barındıran ve ileride nakitleri bir arada toplayacak kavram demektir. Aslında bu sadece bir oyun geliştirilmesidir. İleride yok olacak olan paraları hepinizin fark edeceğini mesajını vermekte.
YerAltı Adamları
Konu basit! Hikayeler sıralanır, koltuklar değişir, yeni değişimler başlar, elektirik faturası gibi Faiz'e KDV derler! Halkı basın ve medya ile kendilerine bağlarlar, halka verdikleri 3 kuruş karşılığında 5 kuruş alırlar. Bu konunun daha bir parçası. Kısa ve öz olarak anlatıldı..
Çember Darbesi
Mekan kuruldu (YerAltı), koltuklar değiştirikdi(Yeni yöneticiler), fikir ve görüşler değiştirildi, esaslık ve iddalar ortaya konuldu. Sıra konunun asıl içeriğine.. Ve halk bir gece kukla gibi oynatılan Gaffar isimli NPG ile gözleri boyatıldıktan sonra ansızın çember içerisinde kalırcasına darbe yedi!
İKV dünyasında, sadece Eminönü Sunucusu'nda; EsedullahŞifa(59), EsedullahBüyü(59) ve esedullahAli(59) isimli karakterlerim bulunmaktadır. Çakma karakterin verdiği/vereceği huzursuzluklardan mesul değilim.
ÖZGÜR FİLİSTİN
- mobilsorun
- Hızlı Koşan
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Lodos
- Lonca: Yalnızlık Paylaşılmaz
Wake up mamoşEsadullah yazdı:Selamlar,
Ne güzel yazmış kitapta!
Veya, Çember Darbesi?
YerAltı
YerAltı Adamları
Çember Darbesi
Gerçekten ilginç
Bir ay doğar ilk ak$amdan geceden ..

Yolun ardına bakmadık yorulmadık ..

Yolun ardına bakmadık yorulmadık ..
- FedoREmelianenKO
- Cin Avcısı
- Sunucu: Eminönü
39 diyonuzda 39 levellerde de yeni level gelsin diye oyunu bırakma eylemi yaptınız ... 1 hafta oyuna kimse girmedi güncelleme olmuyor diye ç
Ais EzheL , Hidra ...
Oyunun Yarısından biraz fazlası Hile Kullanıyor Diyorsun Bence Çok Yanlış Bu oyunda tanıdığın varsa Adam olursundur Ha benim Mesela tanıdıgım yok ama oyunda çevre Oluşturdum ama bu şu anlama gelmesin Ben onların Hiçbir desteğini almadım arada küçük şeyler istemişimdir ama Onlara daha fazlasını yapmışımdır Güzel Kardeşim Sen Bu oyunu oyniyacaksan yeniliklere açık ol yoksa hiç Bulaşma Söyliyim Bütün Çarlarını sil ya da birine ver Sana dua etsin Çarın yoksada Hiç açma Beni dinle.