Ben Eminönü sunucusunda oynuyorum fakat şöyle bir şey keşfettim gece 12'den sonra Saat Kulesinde Irklar'dan Xenotim düşüremiyoruz 2 kişi kasıyoruz ne büyücüye nede savaşçıya Xenotim vermiyor. 1 Haftadır gece 12'den sonra Xenotim çıkmıyor sürekli reçete ve tılsım veriyor aklıma gelen ilk şey 12'den sonra Xenotim musluklarını mı kapatıyorlar
12'den Sonra... ?
- xXDeaTHMaCHiNeXx
- İri Fare Avcısı

- Sunucu: Karaköy
- Lonca: Çınar Altı
12'den Sonra... ?
Merhaba arkadaşlar;
Ben Eminönü sunucusunda oynuyorum fakat şöyle bir şey keşfettim gece 12'den sonra Saat Kulesinde Irklar'dan Xenotim düşüremiyoruz 2 kişi kasıyoruz ne büyücüye nede savaşçıya Xenotim vermiyor. 1 Haftadır gece 12'den sonra Xenotim çıkmıyor sürekli reçete ve tılsım veriyor aklıma gelen ilk şey 12'den sonra Xenotim musluklarını mı kapatıyorlar
? Merak ettigim diger sunucularda bölge bi durum var mı ? Biz 1 haftadır alamıyoruz.
Efendilik ihtiyaçtır.
Re: 12'den Sonra... ?
aynen kardeşim bizim sunucuda da böyle. 2.5 saatten fazla durmadan saatlerde ırk kestik hep reçete ve tılsım 1 tane bile xenotim düşmedi :evil:
- xXDeaTHMaCHiNeXx
- İri Fare Avcısı

Gece 12'den sabah 5'e kadar aralıksız ırk kestik 2 kişi saat kulesinde fakat sadece reçete ve tılsım verdi.HiTMaN yazdı:aynen kardeşim bizim sunucuda da böyle. 2.5 saatten fazla durmadan saatlerde ırk kestik hep reçete ve tılsım 1 tane bile xenotim düşmedi :evil:
Efendilik ihtiyaçtır.
Aynı durum bendede var saat gece 3'ten saat sabah güncellemesine kadar 4 kişi Irklardaydık. Hatta son 2 saat birşey düşmüyor deyip koridorlarda gezinmeye başladık. Bir sıkıntı var heralde

IIIıPEACEıIII / IIIIıPEACEıIIII / peace / Rotary
- HeilHitler
- Demirci Çırağı

- Sunucu: Meran
- Klan: Arzın Çocukları
Grupsuz bir şekilde, bireysel olarak kasmanızı öneririm. Sağ örste 20 dakika da 4 tane Xenotim düşürdüm. Hemde Saat 03:00-03:30 gibi.
Not : Bu gece
Not : Bu gece
İki ayaklı hayvanların sıradan sohbetleri kadar kısır ve sıkıcı bir sohbeti sürdürmektense hiç konuşmamak daha iyi.
Arthur Schopenhauer
Arthur Schopenhauer
- GWYNBLEIDD
- Tılsım Tanığı

- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Hicret
Ben bireysel şekilde dolaşarak kasıyorum, saat boşsa saate gidiyorum düşüyor.Farklı yöntemler denemelisiniz 
- xXDeaTHMaCHiNeXx
- İri Fare Avcısı

- ForGaDDaRLorD
- Işık Hanım'ın Elemanı

- Sunucu: Eminönü
- Klan: Lodos
- Lonca: Old Brothers
Merhaba
Bende bireysel olarak kasıyorum oyuna fazla vakit ayıramadığım için 1 saatte 2 veya 3 xenotim alıp çıkıyorum rahatlıkla.
İyi Forumlar.
ReBeLLiOusSs
Bende bireysel olarak kasıyorum oyuna fazla vakit ayıramadığım için 1 saatte 2 veya 3 xenotim alıp çıkıyorum rahatlıkla.
İyi Forumlar.
ReBeLLiOusSs
- xXDeaTHMaCHiNeXx
- İri Fare Avcısı

ForGaDDaRLorD yazdı:Merhaba
İyi Forumlar.
ReBeLLiOusSs
Efendilik ihtiyaçtır.